Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα,

και δεν νιώθω ερωτική έλξη για καμία γενικά. Με την καμία.

Δεν ξέρω τι είναι ο έρωτας, είναι software? περνάει με update? είναι ramsonware? rootkit? virus? trojan? θέλει hardware/firmware update?

να και μια φωτογραφία μου :

Αν και τα ουαν ναϊτ σταντ καλά είναι, δεν αντιμετοπίζω τα προβλήματα που έχουν οι άλλοι στις σχέσεις και στους έρωτες :P

Ο έρωτας είναι αριθμοί σε δυαδικό σύστημα που μεταφράζονται σε κάτι άγνωστο.

Δημοσ.

να το βράσω και τον έρωτα

οπως και να χει μετά απο τόσα χρόνια δεν μπορω να δικαιολογήσω απαντήσεις " ε τον ερωτεύτηκα τι να κάνω; τι σημασια έχει που είναι γιος μου και είμαι η μάνα του" (ναι την διάβασα και αυτή την είδηση τελευταία)

αλλά ακόμα και (ερωτεύτηκα τον άντρα της φίλης μου), τίποτα από όλα αυτά δεν δικαιολογώ

ερωτεύτηκα ένα πιτσιρικά κι ας είμαι παντρεμένη 20 χρόνια

όλα μου φαίνονται μαλακιες

ήθελες μανταμ να κάνεις μαλακιες, μη δικαιολογίες τον εαυτό σου

• Like 3
Δημοσ.

απαντάς σε κάποιο συγκεκριμένο μέλος ή έτσι γενικά;

Στον εαυτό της

Σορρυ που πετάγομαι σαν την γκουσγκούνικη τσουτσου αλλά έχει πει ποτέ (δημοσίως ή ιδιαιτέρως) η stavi "βρίστε με ελεύθερα";

Γενικά και αόριστα προφανώς απαντάει και στο πολύ το καλλιτεχνοποιημένο φιλοσοφείν ρίχνει κι ένα παπαρολογίκι

.

είδατε πως περιέγραψα το μαύρο δραμα ε; το είπα κομψά!

Δημοσ.

Αν,ύστερα απο ένα εύλογο χρονικό διάστημα,τον έχεις δεχτεί με τα ελλατώματα του(κυρίως αυτά)/συνήθειες του και δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις,και εξακολουθείς να τον θέλεις,τότε ο έρωτας δεν έχει φύγει,αλλά έχει μεταλλαχθεί σε κάτι βαθύτερο.Εχει ολοκληρωθεί απλώς η αρχική εξερεύνηση του αγνώστου.Ρουτίνα το λένε κάποιοι,αλλά θα γίνει μόνο αν εσύ το αφήσεις να γίνει.

Δημοσ.

Συνηθως ο "ερωτας" ειναι η ελξη για το αγνωστο του αλλου.Οταν εισαι 5-6 χρονια σε μια σχεση κ κοιμαστε ξαπλα με τηλεοραση ντοριτος κ κλανιες ο ερωτας εχει παει περιπατο.Ζεις την επομενη φαση αυτη της μονιμοτητας κ των ευθυνων.Κ καπου εκει ξεκινουν οι γκρινιες λογικοτατα καθως υπαρχουν απαιτησεις κ υποχρεωσεις κ τα ζυγιζεις αναλογα (ποτε θα παντρευτουμε,δε μαρεσει η δουλεια σου παιρνεις λιγα,που γυρναγες χτες,με παραμελεις,θελω να γινω μανα,κλπ) Ε μεσα σαυτο το τρελαδικο ειτε κουνας μαντηλι ειτε νιωθεις "ασφαλης" υπο αυτη την "πιεση" πιστευωντας οτι ανηκεις καπου.Εχει να κανει με τον χαρακτηρα δηλαδη.

Ιδανικα αγαπαμε ανιδιοτελως περα απο προσωπικους στοχους.Δυστυχως ομως κ ας ακουστει καπως οι γυναικες φερουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης στο "ρουχλιασμα" ασκωντας πιεση ηθελημενα κ αθελητα ειτε λογω βιολογιας (εγκυος στα 38 δε λεει..) ειτε λογω απαιτησεων (τι θα πει ο κοσμος,τι θα βαλω εξω κλπ).Θελει μια ουσιαστικη ειλικρινη αντιμετωπιση περαν απο σκοπιμοτητες.Με αλλα λογια να ενδιαφερεσαι για τον αλλο,οχι να τον εχεις για να λες οτι εχεις αντρα/γυναικα κ δεν εισαι στο ραφι.Εχωντας αυτο ως δεδομενο,εχεις κ τα εχεγγυα για μια υγιεστατη σχεση ανευ ορισμενης δειαρκειας.

• Like 3
Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει. "Όταν πέσει η πρώτη κλανιά,ο έρωτας έχει κάνει περίπατο".

• Like 4
Δημοσ.

Συνηθως ο "ερωτας" ειναι η ελξη για το αγνωστο του αλλου.Οταν εισαι 5-6 χρονια σε μια σχεση κ κοιμαστε ξαπλα με τηλεοραση ντοριτος κ κλανιες ο ερωτας εχει παει περιπατο.Ζεις την επομενη φαση αυτη της μονιμοτητας κ των ευθυνων.Κ καπου εκει ξεκινουν οι γκρινιες λογικοτατα καθως υπαρχουν απαιτησεις κ υποχρεωσεις κ τα ζυγιζεις αναλογα (ποτε θα παντρευτουμε,δε μαρεσει η δουλεια σου παιρνεις λιγα,που γυρναγες χτες,με παραμελεις,θελω να γινω μανα,κλπ) Ε μεσα σαυτο το τρελαδικο ειτε κουνας μαντηλι ειτε νιωθεις "ασφαλης" υπο αυτη την "πιεση" πιστευωντας οτι ανηκεις καπου.Εχει να κανει με τον χαρακτηρα δηλαδη.

Ιδανικα αγαπαμε ανιδιοτελως περα απο προσωπικους στοχους.Δυστυχως ομως κ ας ακουστει καπως οι γυναικες φερουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης στο "ρουχλιασμα" ασκωντας πιεση ηθελημενα κ αθελητα ειτε λογω βιολογιας (εγκυος στα 38 δε λεει..) ειτε λογω απαιτησεων (τι θα πει ο κοσμος,τι θα βαλω εξω κλπ).Θελει μια ουσιαστικη ειλικρινη αντιμετωπιση περαν απο σκοπιμοτητες.Με αλλα λογια να ενδιαφερεσαι για τον αλλο,οχι να τον εχεις για να λες οτι εχεις αντρα/γυναικα κ δεν εισαι στο ραφι.Εχωντας αυτο ως δεδομενο,εχεις κ τα εχεγγυα για μια υγιεστατη σχεση ανευ ορισμενης δειαρκειας.

Πολυ ενδιαφερουσα τοποθετηση.

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει. "Όταν πέσει η πρώτη κλανιά,ο έρωτας έχει κάνει περίπατο".

Πλακα πλακα, πως υποτιθεται οτι ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος χειρισμου γι'αυτο το θεμα, σε ενα ζευγαρι, για να μην παει ο ερωτας...περιπατο;

Γιατι ωραια τα λετε, να λετε ομως και τι πρεπει να γινει.

Οταν σου ρχεται, να τρεχεις μες την νυχτα να την αφησει στην...τουαλετα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...