Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κλασική περίπτωση. Σε παράτησε από γκόμενο αλλά σε θέλει για φιλαράκι (κοινώς κορόιδο που θα ακούει τα προβλήματά της). Καλά κάνεις και ξεκόβεις, γιατί θα είναι εις βάρος σου η κατάσταση. Και γω καπως ετσι το σκεφτομουνα... Οτι με θελει μονο για τα δυσκολα τωρα... Και οτι εχει βρει και αλλον.. Δεν ειμαι ομως το παιζνιδι κανενος..Προτειμω να μεινω λιγο καιρο μονος μου και οπως λενε οταν μια πορτα κλεινει, μια αλλη ανοιγει... Θα δω πως θα εξελιχθει το καλοκαιρι...Αν και το θελω να ειναι διασκεδαστικο γιατι Αυγουστο με Σεπτεμβρη παω στρατο...
aledjo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Για παράδειγμα ξενερώνω όταν ο άλλος νιώθω ότι λέει κάτι ενώ στην ουσία θέλει να πει κάτι άλλο, όταν δηλαδή προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή. Ας πούμε αν πει... "βαρέθηκα, λέω να φύγω!", ενώ δεν θέλει να φύγει και ούτε υπάρχει περίπτωτη να φύγει απλά θέλει να αρχίσει μια κουβέντα γι'αυτό που τον πείραξε. Προτιμώ να μου πει.. "ρε συ Σταβη, αυτή η μαλακία μου την έσπασε!". Θα προτιμούσα να τα λέει σταράτα, γιατί τότε θα μπαίναμε στο κυρίως θέμα, και δε θα αναγκαζόμουν, πραγματικά αναγκαζόμουν να απαντήσω σε κάτι που ξέρω ότι δεν ισχύει: ¨"γιατί να φύγεις?" όσο και παραξενιά να ακούγεται, μου τη δίνει να αναγκάζομαι να ασχολούμαι με fake δηλώσεις, που επειδιώκουν απλά να λανσάρουν στυλ. Δεν ξέρω αν καταλάβατε τίποτα, είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσω αυτη ειναι γυναικεια νοοτροπια που λειτουργει οταν ειναι μεσα σε σχεση. (δηλαδη αλλα λεει και αλλα εννοει) οταν ειναι εκτος σχεσης, τοτε την κατηγορει τη νοοτροπια αυτη.... ετσι ειναι το DNA της γυναικας btw. stavi ποτε θα παμε για καφε?
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Είμαστε μάρτυρες στο σχεδιασμό ενός γονιδιακού εγκλήματος. 1
ntg1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Είμαστε μάρτυρες στο σχεδιασμό ενός γονιδιακού εγκλήματος. looooooooooooooool Αν δεν έβαζε κι ο Lucifer τη πινελιά του, τότε ποιος?? Ζωγραφίζει σε κάθε απάντηση!! ;-)
aris2025 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κλασική περίπτωση. Σε παράτησε από γκόμενο αλλά σε θέλει για φιλαράκι Συμφωνω. κλασσικες τακτικες...
stavi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Απλά ένα παράδειγμα ήταν αυτό για να δείξω ότι χάνω τον έρωtα από μικρά ασήμαντα πράγματα... Για παράδειγμα μπορεί να το βρω ξενέρωτο όταν ο άλλος το παίζει μοιραίος και ας πούμε όταν κάνουμε τσατ, έχουμε κάποια διαφωνία, αντί να πει "ΓΕΙΑ" στο τέλος, προτιμά να πει "ΑΝΤΙΟ" ακόμα κι αν ξέρει ότι μετά από λιγο θα τα πούμε πάλι,(θέλωντας να το παίξει λίγο drama queen). Και πραγματικά είμαι δυσαρηστημένη με τον εαυτό μου που χάνω τα συναισθήματά μου για τέτοιες βλακείες όταν βλέπω ότι ο άλλος έχει πολλά χαρίσματα. Φαίνεται όμως πως στον άλλον ερωτευόμαστε το στυλ του, τον τρόπο που διηγείται περιστατικά από τη ζώη του, το χιόμορ και τα αστεία του, τον τρόπο που περπατάει, το πόσο παθιάζεται με πράγματα, τα ενδιαφέροντά του, τη νοοτροπία του. Ίσως γι'αυτό οι άντρες πάντα παραπονιούνται ότι δε δίνουμε καμία σημασία στα καλά παιδιά και ασχολούμαστε με κάτι μαλάκες.
pavlinara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Φεύγει.Και παραφεύγει.Μετά θέλεις πάλι το καινούριο.Αυτό το καρδιοχτύπι του καινούριου έρωτα δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.Αχ!
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι??? όχι ρε συ δεν είναι τόσο χάλια, διάβασέ ακόμα μια φορά, πιστεύω κάτι θα καταλάβεις.. Για το δικό μου δε λες; επίσης.. τί εννοείς.. από μένα εξαρτάται? Όχι δεν λέω για εσένα.. ούτε λέω κάποια άποψη. Απλά "σχολιάζω" το, κατά προσωπική μου εκτίμηση, 90% των απαντήσεων σε τέτοια θέματα.
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 φίλε επειδή μόνο η δικιά μου απάντηση ξεκινάει έτσι να σου πω πως δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά αλλά υπάρχουν σελίδες πηγών από επιστημονικές έρευνες από όπου προκύπτουν. Αναφέρω διάφορα "κομμάτια" που αφορούν τις σχέσεις και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά εξηγώ πως τελικά ο έρωτας είναι μια "επίδραση" η οποία εξατμίζεται.
stavi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 φίλε επειδή μόνο η δικιά μου απάντηση ξεκινάει έτσι να σου πω πως δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά αλλά υπάρχουν σελίδες πηγών από επιστημονικές έρευνες από όπου προκύπτουν. Αναφέρω διάφορα "κομμάτια" που αφορούν τις σχέσεις και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά εξηγώ πως τελικά ο έρωτας είναι μια "επίδραση" η οποία εξατμίζεται. δε νομίζω ότι λέει εσένα. Μια χαρά μου φάνηκε η απάντησή σου προσωπικά. Το θέμα είναι ότι είναι πιθανό ολες αυτές οι ορμόνες να παράγονται στον οργανισμός μας αρχικά, κυρίως επειδή βρίσκουμε τον άλλον όμορφο, δυναμικό, με στυλ και γοητεία. Με τα χρόνια όμως μπορεί λίγη σημασία να έχουν αυτά... και αυτό είναι που με απασχολεί..
santana99 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλά το είπα επειδή λέω πολλά μαζεμένα πράγματα και ίσως φαίνονται δημιουργήματα του μυαλού μου. Κοίταξε να δεις οι άνθρωποι αλλάζουν, δεν θα θες πάντα τον "όμορφο, δυναμικό, με στυλ και γοητεία", επιπλέον μπορεί αυτό να το βαρεθείς. Σκέψου διάφορα αντικείμενα που απόκτησες στην ζωή σου και ήσουν πολύ ενθουσιώδης πόσο γρήγορα τα βαρέθηκες, σίγουρα είναι ακόμα χρήσιμα/ωραία κάνουν αυτό που θες αλλά δεν έχεις αυτό τον ενθουσιασμό. Να είσαι μόνιμα ερωτευμένη με κάποιον δεν γίνεται, μπορεί να φαίνεται ιδανική και τέλεια η σχέση σας στους γύρω σας αλλά δεν θα νιώθεις όπως ένιωθες. Μπορεί ο "έρωτας" να είναι ο πόθος του να αποκτήσεις κάτι και να το κάνεις δικό σου. Όταν είσαι σε μια σχέση ο άλλος μπορεί να σε βαρεθεί ή να τον ξενερώσεις με κάτι (όπως θα ξενερώσεις και εσύ που θα το παίξει πχ drama queen) και να σε παρατήσει, αν τον δεσμεύσεις όμως με διάφορα (παιδιά, γάμο κλπ) τότε ίσως δεν θα το θες τόσο πολύ όσο πριν, συνεπώς η όλη "κατάκτηση" ίσως μας κάνει πιο πολύ να νιώθουμε έτσι. Σίγουρα είναι και στον άνθρωπο και εξαρτάται από πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω πως άμα καταλάβεις τον εαυτό σου και τους άντρες και το ίδιο κάνει ο σύντροφος σου τότε θα έχετε το μέγιστο που μπορείτε να πετύχετε στην διάρκεια του έρωτα. Μετά θα είστε ευτυχισμένοι αλλά ο έρωτας δεν θα υπάρχει πια... Εμένα αυτό που με απασχολεί μακροπρόθεσμα είναι τι συνέπειες έχει η έλλειψη του έρωτα στον άνθρωπο εφόσον επιλέξει να αφοσιωθεί με κάποιον. Και για να σου απαντήσω και πιο συγκεκριμένα, φαντάζομαι πως εσύ (ή κάποιος άνθρωπος απλά αναφέρω εσένα) ερωτεύεσαι κάποιον που μαζεύει τους "πόντους" των προϋποθέσεων που θες να έχει ως άντρας, σκέψου πως και κάποιος άλλος άντρας θα έχει την ίδια ακριβώς επίδραση πάνω σου και μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός από τον πρώτο. Δεν σου έχει τύχει να είσαι σε έναν χώρο και να ερωτευτείς κάποιον (πλατωνικά μόνο και μόνο από την εμφάνιση γιατί πες ότι δεν τον έχεις γνωρίσει) αλλά να βλέπεις και άλλους οι οποίοι αντικειμενικά είναι πιο πετυχημένοι, πιο ωραίοι (και για εσένα) αλλά να σε τραβάει κάτι πάνω στον "δικό σου" και να μην μπορείς να το εξηγήσεις;
stavi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κοίταξε να δεις οι άνθρωποι αλλάζουν, δεν θα θες πάντα τον "όμορφο, δυναμικό, με στυλ και γοητεία", επιπλέον μπορεί αυτό να το βαρεθείς. Ακριβώς αυτό είναι που με προβληματίζει... Για παράδειγμα μικρότερη μου άρεζαν οι τυπάδες με χαλκάδες, πιρσινγκ, μαλλιά, επαναστάτες χωρίς αιτία και τα σχετικά, τώρα όμως μου είναι αδιάφοροι εντελώς. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι δεν μπορώ τώρα να νιώσω όπως θα ένιωθα στην επόμενη φάση της ζωής μου, γιατί οι φάσεις αυτές έρχονται αφού έχεις ζήσει και τις ανάλογες εμπειρίες. Δεν μπορώ να νιώσω για παράδειγμα τώρα σαν μια μάνα που το μόνο που θέλει δίπλα της είναι ένας συντροφικός και τρυφερός άνθρωπος, που θα της εκδηλώνει την αγάπη του, θα τη στηρίζει και θα τη βοηθάει στην ανατροφή των παιδιών της. Αν και είμαι απόλυτα σίγουρη (το λέει η λογική μου) ότι αυτό και μόνο αυτό θα έχω ανάγκη τότε κι όχι τον γοητευτικό, όμορφο με χίομορ άντρα που με "ερεθίζει" τώρα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 σκαστε και απολαυστε την ρουτινα. αν σας την παρουν να δουμε αν θα σας αρεσει. Εσύ έχεις πει τεράστια κουβέντα. Τα σέβη μου και +1
MJBulls23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Η ερώτηση μου είναι αν φεύγει πάντα ο έρωτας σε μια σχέση... ΠΑΝΤΑ. 100% κάπου έχω διαβάσει ότι επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι ο έρωτας έχει ένα μέσο όρο ζωής 2 χρόνια... μετά απο κει και πέρα αρχίζει να εξασθενεί...αν και παρουσιάστηκαν περιπτώσεις ανθρώπων τα εγκεφαλογραφήματα των οποίων δείχναν ότι παρέμεναν ερωτευμένα με το/τη συντροφό τους πολλά χρόνια μετά το γάμο. Γυρω στους 18 μηνες μεσο όρο αλλά μεσα στα ορια της μη σπανιοτητας(πχ 1-2 SD ξερω γω) ειναι ακομα και 3 χρονια. Και εχουν υπαρξει και αρκετα μεγαλυτερης χρoνικης διαρκειας, νομιζω 5-6 χρονια ειχα διαβασει. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη έρευνα απαντάει στην ερώτησή μου, ωστόσο όμως θέλω να ακούσω και τις δικές σας απόψεις και προσωπικές εμπειρίες. Γυρω στον 1 με 1μιση χρονο διηρκησε σε εμενα η εν λογω κατασταση για θηλυκα ανθρωπινα οντα που εβρισκονταν πλησιον μου ολο αυτο το διαστημα και γυρω στις 5 εβδομαδες για μια περιπτωση θηλυκου ανθρωπινου οντος που δεν γινοταν να βρισκεται κοντα μου(και η διαρκεια των 5 εβδομαδων ηταν μετα και την τελευταια κοντινη επαφη). Πραγμα που δειχνει οτι πιθανοτατα, ο ερωτας περναει πολυ γρηγοροτερα εαν δεν εχεις αμεση επαφη με το αντικειμενο που εισαι ερωτευμενος. Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα, όσον αφορά τον έρωτα, το σεξ..μπορείς να κρατήσεις το σασπένς ζωντανό ή γίνεται μια ρουτινιάρικη διαδικασία; Επιστημονικα αποδειχτηκε (δεν θυμαμαι ακριβως τις ουσιες που λαμβανουν μερος--και μια ουσια-οξυτοσινη ή κατι τετοιο- που συμμετεχει δραστικα στα πεπραγμενα, δεν αναφερθηκε απο ενα προηγηθεν μηνυμα που ανεφερε τις ουσιες που δημιουργουν το ολο φαινομενο του ερωτα) οτι η ερωτικη συνευρεση(το σεξ) με το αντικειμενο που ειμαστε ερωτευμενοι ενισχυουν τον ερωτα μας για αυτο(το αντικειμενο). Επισης ενισχυουν και την αγαπη μας για αυτο, δημιουργωντας καποιους συναισθηματικους δεσμους που δυσκολα σπανε. Τελικως βεβαια ο ερωτας σβηνει και ισως μεινει η αγαπη. Και δεν αναφερομαι στην εννοια της αγαπης, την γενικοτερη εννοια της αγαπης που καποιος μπορει πχ να βρει στο απιστευτα εξαιρετικο αποσπασπα της Καινης Διαθηκης, Προς Κορινθιους Α', 13, αλλά αναφερομαι στην εννοια της αγαπης προς ενα συγκεκριμενο προσωπο. Επισης να τονιστει εδω περα, οτι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο νεων που νομιζουν οτι εχουν ερωτευτει, στην πραγματικοτητα εχουν ενα απλο crush("ξελογιασμα" ισως θα μπορουσε να μεταφραστει) με καποιο ετεροφυλο** ον του ιδιου ειδους. Ο ερωτας ειναι πολυ πιο σπανιος αλλά πολλοι νεοι ψευδως νομιζουν οτι τον εχουν βιωσει. **για ομοφυλοφιλα οντα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει και δεν θελησα ποτέ να μαθω γιατι με αναγουλιαζει η σκεψη.
g_alkis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Απλά ένα παράδειγμα ήταν αυτό για να δείξω ότι χάνω τον έρωtα από μικρά ασήμαντα πράγματα... Για παράδειγμα μπορεί να το βρω ξενέρωτο όταν ο άλλος το παίζει μοιραίος και ας πούμε όταν κάνουμε τσατ, έχουμε κάποια διαφωνία, αντί να πει "ΓΕΙΑ" στο τέλος, προτιμά να πει "ΑΝΤΙΟ" ακόμα κι αν ξέρει ότι μετά από λιγο θα τα πούμε πάλι,(θέλωντας να το παίξει λίγο drama queen). Πρέπει να έχεις κάνει πολλές σχέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις