Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα μυρμηγκιών χωρίς να έχω βρωμιά στο σπίτι ή υπολείμματα τροφίμων. Υπάρχει καμια λύση; Όχι εντομοκτόνο αμα γίνεται.

Βοήθεια πλζ τα έχω παίξει...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ειχα και εγω προβλημα.

αυτο που εκανα ηταν να βρω τις τρυπες απο οπου εβγαιναν και να τις κλεινω με σιλικονη.

μου πηρε καμια βδομαδα ομως,γιατι οποτε εκλεινα την μια τρυπα,εβρισκαν και εβγαιναν απο αλλη τρυπα.

αλλα μολις τις εκλεισα ολες,δεν ξαναειδα μυρμηγκια.

Δημοσ.

Φτιάξε σιρόπι (βραστό νερό + ζάχαρη) και ανακάτεψε μέσα βορικό οξύ. Βάλε λίγο εκεί που μαζεύονται τα μυρμήγκια και πιστεύω μέχρι την επόμενη μέρα θα έχουν εξαφανιστεί.

Δημοσ.

Φτιάξε σιρόπι (βραστό νερό + ζάχαρη) και ανακάτεψε μέσα βορικό οξύ. Βάλε λίγο εκεί που μαζεύονται τα μυρμήγκια και πιστεύω μέχρι την επόμενη μέρα θα έχουν εξαφανιστεί.

Ας μην λέμε μλ@κιες... :confused:

Αυτό που είπε ο kilikk κάνε

Δημοσ.

Η μέση θανατηφόρα δόση του βορικού οξέος (LD50) είναι 2,660mg/ kg βάρους σώματος και θεωρείται ως δηλητήριο, αν ληφθεί εσωτερι­κά ή εισπνευστεί. Η LD50 του βορικού οξέος, όταν χορηγείται σε επίμυες είναι 5.14g/kg, ενώ η θανατηφόρα δόση για τους ανθρώπους είναι 5 έως 20g/kg [1].

Η μακρόχρονη έκθεση στο βορικό οξύ δε φαίνεται να είναι καρκινογό­νος. Οι μελέτες σε σκύλους έδειξαν ότι όταν τα ζώα εκτεθούν σε 32mg/kg κάθε μέρα επί 90 ημέρες επέρχεται ατροφία των όρχεων των ζώων

Να λυπεί το βύσσινο

Αλάτι ρίγανη πάπρικα πιπέρι ξύδι είναι ημίμετρα πάμε παρακάτω...

Δημοσ.

Ας μην λέμε μλ@κιες... :confused:

Αυτό που είπε ο killik κάνε

Είναι αρκετά διαδεδομένη η μέθοδος που πρότεινα (αν και δεν χρειάστηκε ποτέ να τη δοκιμάσω). Αν δουλεύει του κιλικ η λύση, ναι, καλύτερα να μην τα σκοτώνουμε.

Η μέση θανατηφόρα δόση του βορικού οξέος (LD50) είναι 2,660mg/ kg βάρους σώματος και θεωρείται ως δηλητήριο, αν ληφθεί εσωτερι­κά ή εισπνευστεί. Η LD50 του βορικού οξέος, όταν χορηγείται σε επίμυες είναι 5.14g/kg, ενώ η θανατηφόρα δόση για τους ανθρώπους είναι 5 έως 20g/kg [1].

Η μακρόχρονη έκθεση στο βορικό οξύ δε φαίνεται να είναι καρκινογό­νος. Οι μελέτες σε σκύλους έδειξαν ότι όταν τα ζώα εκτεθούν σε 32mg/kg κάθε μέρα επί 90 ημέρες επέρχεται ατροφία των όρχεων των ζώων

Να λυπεί το βύσσινο

Αλάτι ρίγανη πάπρικα πιπέρι ξύδι είναι ημίμετρα πάμε παρακάτω...

Πάρε ένα τσιμπιδάκι και βγάζε τα ένα ένα πάλι έξω. Έτσι, ούτε κακό τους κάνεις, ούτε καρκίνο κινδυνεύεις να πάθεις (!), ούτε να ατροφήσουν τα @@ σου.. και θα φτιάξεις και πόδι.

Δημοσ.

Αν ξέρεις απο που έρχονται ναι. Αν δεν ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις την μέθοδο της σιλικόνης.

Τους ανθρώπους θα σκοτώσουμε αν κάνω αυτά που λες με το βορικό οξύ

Δημοσ.

Δηλαδή σύμφωνα με την LD50 ένας άνθρωπος 70 κιλών πρέπει να φάει 350-1400 γραμμάρια βορικού για να κακαρώσει.

Πρέπει να είσαι α) παιδάκι β) ηλίθιος γ) αυτοκτονικός για να καταφέρεις κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Φτιάξε σιρόπι (βραστό νερό + ζάχαρη)

εχω ακουει για ριγανη

Μια θεία μου λέει να ρίχνουμε αλάτι

Να λυπεί το βύσσινο

Αλάτι ρίγανη πάπρικα πιπέρι ξύδι

:rolleyes:

Πάρε ένα τσιμπιδάκι και βγάζε τα ένα ένα πάλι έξω. Έτσι, ούτε κακό τους κάνεις, ούτε καρκίνο κινδυνεύεις να πάθεις (!), ούτε να ατροφήσουν τα @@ σου.. και θα φτιάξεις και πόδι.

Ε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!

loooooooooooooooooooool

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...