nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 αυτοι και αν περνανε με κοκκινο και χρησιμοποιουν τον δρομο χειροτερα απο τους ταριφες... Δεν εισαι σε θεση να κρινεις ΕΣΥ τους οδηγους ταξι οι οποιοι εχουν περασει την ζωη τους ολη στο τιμονι,εχουν γραψει απειρα χιλιομετρα στο κοντερ τους και αλλα πολλα...Συκριτικα με αυους που κατακρινεις δεν ξερεις καν τι παει να πει τιμονι!!Εισαι και εσυ ο κλασσικος νεοελληνας που νομιζει οτι ειναι σε θεση να κρινει τους παντες και τα παντα! ΕΛΕΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ!! Παρατηρω και καποιους αλλους να μιλουν ειρωνικα για τον τροπο με τον οποιο οδηγουν οι αστυνομικοι της ΔΙΑΣ...Και παλι ΑΙΣΧΟΣ... Οδηγουν σε ακραιες συνθηκες που εσεις οι ξερολες και οι "κριτες των παντων" δεν εχετε ζησει ουτε σε βιντεο παιχνιδι...Ειστε απαραδεκτοι και εκτος τοπου και χρονου...
marymary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Κακόμοιροι μπάτσοι. εκτός απο την ειρωνία έχεις κάποιο επιχείρημα για να απαντήσεις; βρίσκω την απάντηση σου ανούσια.
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 [...]τους οδηγους ταξι οι οποιοι εχουν περασει την ζωη τους ολη στο τιμονι,εχουν γραψει απειρα χιλιομετρα στο κοντερ τους και αλλα πολλα...[...] Αυτά δηλαδή τους δίνει το αλάθητο να γράφουν όλους τον κώδικα και όλους τους υπόλοιπους οδηγούς στα παπάρια τους ε; Να χαρώ λογική
kalogeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Eίναι εισπρακτικού χαρακτήρα. Και όχι σωφρονιστικού όπως θα πρεπε. Το να περάσεις με κόκκινο ένα φανάρι(όχι το φανάρι που μπαίνει επίτηδες στη μέση του πουθενά για να το περνάνε όλοι και να κόβουν πρόστιμα) ειναι ένα εγκληματικό λάθος και το πρόστιμο θα έπρεπε να ήταν αφαίρεση διπλώματος και πινακιδών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ετσι μαθαίνεις. Το να σου κόψουν πρόστιμο χίλια ευρώ, αν έχεις λεφτά δε σε απασχολεί γιατι θα πληρώσεις σε 10 μέρες 500 και θα τα πάρεις όλα πίσω ενώ αν δεν έχεις, το πιθανότερο ειναι να καταστραφείς οικονομικά. Το 2ο δεν αποτελεί σωφρονισμό. Αποτελεί τιμωρία στον αδύνατο που έκανε ένα εγκληματικό λάθος. Επίσης αποτελεί αναντιρρητη πραγματικότητα οτι η αστυνομία προτιμάει να σταματάει τους "ευκολους" πελάτες. Πχ δε θα σε σταματήσει αν τρέχεις με 180 στην εθνική με τη πόρσε, αλλά θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της αν πηγαίνεις με 80 στη Σπύρου Λούη, επειδή εκεί τους καύλωσε να κρύψουν μια πινακίδα με όριο το 50... Φίλε μου, κατά τη γνώμη μου, η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη είναι απόπειρα δολοφονίας και ο παραβάτης θα πρέπει να δικάζεται για κακούργημα. Αλλά αυτό μόνο σε μία ουτοπία μπορεί να εφαρμοστεί. Και δε μου λες! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν κατασχέσουν κάποιου το δίπλωμα θα σωφρονιστεί και δεν θα οδηγήσει μέχρι να το πάρει πίσω; Ξεχνάς μάλλον πού ζεις. Όχι μόνο θα οδηγάν όλοι, αλλά θα κοκορεύονται κιόλας ότι οδηγάν χωρίς δίπλωμα. Έτσι. Μαγκιά. Ξες. Αυτό που λες για αυτούς που έχουν λεφτά, θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ότι είναι ανοησία. Γιατί όπως έχουν λεφτά για να πληρώσουν την κλήση, έτσι έχουν και λεφτά για να έχουν και δεύτερο αυτοκίνητο σε περίπτωση που τους πάρουν τις πινακίδες. Όσον αφορά το δίπλωμα, δες στην προηγούμενη παράγραφο. Σε αυτήν την περίπτωση, το πιο σωστό και δίκαιο είναι αυτό που εφαρμόζεται στην Ελβετία, όπου η κλήση εξαρτάται από το εισόδημά σου. Αλλά καλύτερα ας μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα. Φίλε μου, ο Έλληνας, δυτυχώς, πονάει μόνο στην τσέπη. Άρα, ό,τι μέτρα και να πάρεις, αν δεν τον κάνεις να βάλει το χέρι στην τσέπη δεν πρόκειται να σωφρονιστεί. Και τα 700 ευρώ για παραβίαση κόκκινου είναι πάρα πολύ λίγα, αν αναλογιστείς σε τι κίνδυνο βάζεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. 1
marymary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν εισαι σε θεση να κρινεις ΕΣΥ τους οδηγους ταξι οι οποιοι εχουν περασει την ζωη τους ολη στο τιμονι,εχουν γραψει απειρα χιλιομετρα στο κοντερ τους και αλλα πολλα...Συκριτικα με αυους που κατακρινεις δεν ξερεις καν τι παει να πει τιμονι!!Εισαι και εσυ ο κλασσικος νεοελληνας που νομιζει οτι ειναι σε θεση να κρινει τους παντες και τα παντα! ΕΛΕΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ!! Παρατηρω και καποιους αλλους να μιλουν ειρωνικα για τον τροπο με τον οποιο οδηγουν οι αστυνομικοι της ΔΙΑΣ...Και παλι ΑΙΣΧΟΣ... Οδηγουν σε ακραιες συνθηκες που εσεις οι ξερολες και οι "κριτες των παντων" δεν εχετε ζησει ουτε σε βιντεο παιχνιδι...Ειστε απαραδεκτοι και εκτος τοπου και χρονου... Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα... Κατηγορούν ανθρώπους και γενικεύουν καταστάσεις θέλοντας να δείξουν ακριβώς τι; ότι οι άπραγοι σε αυτή τη χώρα είναι οι αθώοι; Καλά μη πω για τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ... φτάνουν πρώτοι παντού και ουσιαστικά χωρίς καμία κάλυψη. Αλλά η ζήλια, η κακία και η βλακεία δεν έχουν όρια.
kalogeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν εισαι σε θεση να κρινεις ΕΣΥ τους οδηγους ταξι οι οποιοι εχουν περασει την ζωη τους ολη στο τιμονι,εχουν γραψει απειρα χιλιομετρα στο κοντερ τους και αλλα πολλα... Και τι πάει να πει αυτό ρε μεγάλε; Ότι είναι καλοί οδηγοί;
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα... Κατηγορούν ανθρώπους και γενικεύουν καταστάσεις θέλοντας να δείξουν ακριβώς τι; ότι οι άπραγοι σε αυτή τη χώρα είναι οι αθώοι; Καλά μη πω για τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ... φτάνουν πρώτοι παντού και ουσιαστικά χωρίς καμία κάλυψη. Αλλά η ζήλια, η κακία και η βλακεία δεν έχουν όρια. Δεν καταλαβα κατι...Ο φιλος παραπανω κατηγορησε τη ΔΙΑΣ που περναει με κοκκινο σε περιπτωση περιστατικου...;;Δεν μπορω να το πιστεψω αν αυτο εννοουσε....
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν καταλαβα κατι...Ο φιλος παραπανω κατηγορησε τη ΔΙΑΣ που περναει με κοκκινο σε περιπτωση περιστατικου...;;Δεν μπορω να το πιστεψω αν αυτο εννοουσε.... Όχι;
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Και τι πάει να πει αυτό ρε μεγάλε; Ότι είναι καλοί οδηγοί; Οπως σε ολα τα επεγγελματα υπαρχουν σωστοι και κακοι επαγγελματιες, το ιδιο ισχυει και για την περιπτωση των οδηγων ταξι!! ...Παει να πει πως εσυ καλο θα ηταν να κατσεις στο αυγο σου και να σταματησεις να κατηγορεις ατομα τα οποια εχουν περασει ολη τους τη ζωη πανω στο τιμονι! Εστω οτι οι ταξιτζιδες δεν ειναι καλοι οδηγοι....Εσυ ξερεις τι εισαι;;;;; ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Αυτη ειναι η αναλογια μεταξυ ενος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΔΗΓΟΥ απο εναν οποιοδηποτε αλλο!! Εισαι απαραδεκτος ετσι και αλλιως...
marymary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν καταλαβα κατι...Ο φιλος παραπανω κατηγορησε τη ΔΙΑΣ που περναει με κοκκινο σε περιπτωση περιστατικου...;;Δεν μπορω να το πιστεψω αν αυτο εννοουσε.... Ούτε εγώ κατάλαβα κάτι τέτοιο. Συμφώνησα μαζί σου επειδή είπες πως η ΔΙΑΣ διακινδυνεύει πολύ κτλ κτλ.. και το στήριξα αυτό γιατί πριν κάποιος με ειρωνεύτηκε όταν είπα ότι είναι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους ... βλ. προηγούμενα μηνύματα.
Nephelia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Πάαντα μα πάντα αυτά τα επιχειρήματα ..."μην μαλώνετε με τους αστυνομικούς παίρνουν 670 ευρώ" "μην μαλώνετε τους ταξιτζίδες έχουν περάσει όλοι την ζωή τους στο τιμόνι" Πρώτον,αν έχεις περάσει όλη σου την ζωή στο τιμόνι θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν οδηγός και όχι σαν τρελός που σε κυνηγάνε 50 ζόμπι (αυτό πάει για όλους όσους παραβιάζουν τον κοκ) δεύτερον,οι αστυνομικοί ναι την δουλειά τους κάνουν και όταν βλέπουν παραβίαση καλά κάνουν και ρίχνουν πρόστιμα.Κατά τ'άλλα όμως σταματήστε αυτό το "τα καημενάκια με τα λίγα λεφτά".Δεν τους είδα να διαμαρτύρονται.Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα,πιο μεγάλο... Θεματοθέτης απαράδεκτος btw.
kalogeros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οπως σε ολα τα επεγγελματα υπαρχουν σωστοι και κακοι επαγγελματιες, το ιδιο ισχυει και για την περιπτωση των οδηγων ταξι!! ...Παει να πει πως εσυ καλο θα ηταν να κατσεις στο αυγο σου και να σταματησεις να κατηγορεις ατομα τα οποια εχουν περασει ολη τους τη ζωη πανω στο τιμονι! Εστω οτι οι ταξιτζιδες δεν ειναι καλοι οδηγοι....Εσυ ξερεις τι εισαι;;;;; ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ!!! Αυτη ειναι η αναλογια μεταξυ ενος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΔΗΓΟΥ απο εναν οποιοδηποτε αλλο!! Εισαι απαραδεκτος ετσι και αλλιως... Άκου να δεις αγόρι μου! Στο αβγό σου να κάτσεις εσύ και να προσέχεις πώς μιλάς σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Δεν κατηγόρησα κανέναν, ειδικά τους ταξιτζήδες. Ξαναδιάβασε το thread από την αρχή και αν διαβάσεις τίποτα δικό μου εναντίον των ταξιτζήδων, σου υπόσχομαι ότι θα σβήσω τον λογαριασμό μου από το insomnia και δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Εάν θεωρείς κινδυνο-θάνατο κάποιον ο οποίος κινείται καθημερινά με ποδήλατο και μόνο, τότε μάλλον ναι είμαι κίνδυνος-θάνατος και από αύριο θα το γυρίσω στο αυτοκίνητο για να είμαι ακίνδυνος. Το αν είναι επαγγελματίας οδηγός κάποιος δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Εμένα προσωπικά με ενδιφέρει να είναι ΣΩΣΤΟΣ οδηγός και να μην θέτει σε κίνδυνο τη ζωή μου, είτε είναι επαγγελματίας οδηγός είτε όχι. Όσον αφορά το αν είμαι απαράδεκτος ή όχι, για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Άλλωστε ο λόγος σου είναι γεμάτος τεκμήρια και η πολυετής γνωριμία μας σου δείνει το δικαίωμα να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ας καταλάβουμε επιτέλους πως το γεγονός ότι οι ταξιτζήδες περνάνε 12ωρα στο τιμόνι και το ότι οι ΔΙΑΣ ρισκάρουν την ζωή τους για εμάς ΔΕΝ τους δίνει το αλάθητο στο να κάνουν ότι θέλουν στον δρόμο ούτε είναι υπεράνω κριτικής. Σήμερα π.χ. σε δυο περιπτώσεις (Βουλιαγμένης και Κύπρου) 2 διμοιρίες της ΔΙΑΣ πέρασαν με κόκκινο όντας σε περιπολία. Για ποια περιστατικά μου λέτε; Όσο για τους ταξιτζίδες απλά περάστε μια βόλτα από το μετρό του Αγ. Δημητρίου μια καθημερινή όπου προκαλούν το χάος καταλαμβάνοντας ολόκληρη την δεξιά λωρίδα. Μετά το μετρό η κίνηση ελευθερώνεται. Τυχαίο; Στα περαιτέρω, λογικό είναι αφού 9 στους δέκα ανθρώπους είναι μαλάκες, έτσι εννιά στους δέκα ταξιτζήδες είναι μαλάκες, εννιά στους δέκα μπάτσους είναι μαλάκες, εννιά στους δέκα οδηγούς είναι μαλάκες κ.ο.κ. Το τσουβάλιασμα που λέτε δεν έχει να κάνει με προκατάληψη ή μισαλλοδοξία, έχει να κάνει με την αντιπροσωπευτική συμπεριφορά αυτών των εννέα, αλλά και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με την ανοχή του ενός.
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 "μην μαλώνετε τους ταξιτζίδες έχουν περάσει όλοι την ζωή τους στο τιμόνι" Πρώτον,αν έχεις περάσει όλη σου την ζωή στο τιμόνι θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν οδηγός και όχι σαν τρελός που σε κυνηγάνε 50 ζόμπι (αυτό πάει για όλους όσους παραβιάζουν τον κοκ) Σε κανενα τομεα δεν κανουν ολοι καλα την δουλεια τους...υπαρχουν σωστοι και λανθασμενοι! Καλο θα ηταν να μην βγαινει ο καθε ασχετος να κρινει τους αλλους απο την καρεκλα του! Οποις εχει μια Α εμπειρια στο τιμονι,αυτος μπορει να κρινει (λεγοντας Α εμειρια δεν εννοω τους ερασιτεχνες οδηγους-η ερασιτεχνικη οδηγηση αποτελει ασημαντη εμπειρια)
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν εισαι σε θεση να κρινεις ΕΣΥ τους οδηγους ταξι οι οποιοι εχουν περασει την ζωη τους ολη στο τιμονι,εχουν γραψει απειρα χιλιομετρα στο κοντερ τους και αλλα πολλα...Συκριτικα με αυους που κατακρινεις δεν ξερεις καν τι παει να πει τιμονι!!Εισαι και εσυ ο κλασσικος νεοελληνας που νομιζει οτι ειναι σε θεση να κρινει τους παντες και τα παντα! ΕΛΕΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ-ΑΙΣΧΟΣ!! Παρατηρω και καποιους αλλους να μιλουν ειρωνικα για τον τροπο με τον οποιο οδηγουν οι αστυνομικοι της ΔΙΑΣ...Και παλι ΑΙΣΧΟΣ... Οδηγουν σε ακραιες συνθηκες που εσεις οι ξερολες και οι "κριτες των παντων" δεν εχετε ζησει ουτε σε βιντεο παιχνιδι...Ειστε απαραδεκτοι και εκτος τοπου και χρονου... ΕΓΩ βγαζω φλας ακομα και στο βουνο κατι σαν ιαπωνας ντριφτερ φαντασου
Προτεινόμενες αναρτήσεις