Nephelia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σε κανενα τομεα δεν κανουν ολοι καλα την δουλεια τους...υπαρχουν σωστοι και λανθασμενοι! Καλο θα ηταν να μην βγαινει ο καθε ασχετος να κρινει τους αλλους απο την καρεκλα του! Οποις εχει μια Α εμπειρια στο τιμονι,αυτος μπορει να κρινει (λεγοντας Α εμειρια δεν εννοω τους ερασιτεχνες οδηγους-η ερασιτεχνικη οδηγηση αποτελει ασημαντη εμπειρια) ένας οδηγός έχει το δίπλωμα.Για να έχει το δίπλωμα ξέρει και τον κοκ. Η εμπειρία δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις στον δρόμο.
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ξαναδιάβασε το thread από την αρχή και αν διαβάσεις τίποτα δικό μου εναντίον των ταξιτζήδων, σου υπόσχομαι ότι θα σβήσω τον λογαριασμό μου από το insomnia και δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Το αν είναι επαγγελματίας οδηγός κάποιος δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Εμένα προσωπικά με ενδιφέρει να είναι ΣΩΣΤΟΣ οδηγός και να μην θέτει σε κίνδυνο τη ζωή μου, είτε είναι επαγγελματίας οδηγός είτε όχι. Δεν κατηγορεις τους ταξιτζιδες, κατηγορεις γενικοτερα τους επαγγελματιες οδηγους απο οτι φαινεται. Όσον αφορά το αν είμαι απαράδεκτος ή όχι, για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Άλλωστε ο λόγος σου είναι γεμάτος τεκμήρια και η πολυετής γνωριμία μας σου δείνει το δικαίωμα να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα. Το οτι μια μεριδα ταξιτζιδων κανει καθημερινα εκατονταδες χιλιομετρα και τα κοντερ ξεπερνανε το εκατομμυριο αποτελει ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ επιχειρημα στο οτι οι ταξιτζιδες δεν μπορουν να κρινονται απο τον καθε ασχετο που βγαινει καθε μερα στο δρομο για 50Km(οχι εσυ συγκεκριμενα γενικοτερα ο καθε ενας που κατακρινει εδω μεσα) Άκου να δεις αγόρι μου! Στο αβγό σου να κάτσεις εσύ και να προσέχεις πώς μιλάς σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Δεν κατηγόρησα κανέναν, ειδικά τους ταξιτζήδες. Ξαναδιάβασε το thread από την αρχή και αν διαβάσεις τίποτα δικό μου εναντίον των ταξιτζήδων, σου υπόσχομαι ότι θα σβήσω τον λογαριασμό μου από το insomnia και δεν θα ξαναπατήσω εδώ μέσα. Mπορει να εκανα παραθεση τη δικια σου δημοσιευση ομως απανταω και σε οσους κραζουν τους ταξιτζιδες ΕΓΩ βγαζω φλας ακομα και στο βουνο κατι σαν ιαπωνας ντριφτερ φαντασου ΕΣΥ δεν εχεις κανει ουτε το 1/100 απο τα χιλιομετρα που εχουν κανει αυτοι που κατακρινεις Οταν την μια μερα χρειαζεται να αναψεις φλας 2 φορες λογικο ειναι να το θυμασαι Οταν παλι πρεπει να αναψεις φλας 200 φορες λογικο ειναι να το ξεχνας
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το οτι μια μεριδα ταξιτζιδων κανει καθημερινα εκατονταδες χιλιομετρα και τα κοντερ ξεπερνανε το εκατομμυριο αποτελει ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ επιχειρημα στο οτι οι ταξιτζιδες δεν μπορουν να κρινονται απο τον καθε ασχετο που βγαινει καθε μερα στο δρομο για 50Km(οχι εσυ συγκεκριμενα γενικοτερα ο καθε ενας που κατακρινει εδω μεσα) Δηλαδή εγώ που βγαίνω κάθε μέρα στο δρόμο για 50 χιλιόμετρα δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω ως απαράδεκτη την συμπεριφορά της πλειοψηφίας τους όταν π.χ. πάνε και μετατρέπουν όλη την δεξιά λωρίδα μιας λεωφόρου σε πιάτσα προκαλώντας κομφούζιο;
marymary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το παράλογο για ' μένα είναι να τους τσουβαλιάζουμε όλους. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν ταξιτζή ή αστυνομικό αλλά έχω πετύχει καλό και τίμιο ταξιτζή, έχω πετύχει και απατεώνα. Όσον αφορά αστυνομικούς έχω δει ανθρώπους να παιρνούν σφαίρες πάνω απο τα κεφάλια τους για να σώσουν κάποιους άλλους. Επίσης έχουμε ξεφύγει παντελώς απο το θέμα. Καλύτερα να μετονομαστεί : Ταξιτζήδες και Μπάτσοι στην πυρά.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ΕΣΥ δεν εχεις κανει ουτε το 1/100 απο τα χιλιομετρα που εχουν κανει αυτοι που κατακρινεις ΕΓΩ δεν εχω κανει ουτε το 1/1000 απο τις μαλακιες και το κλεψιμο στο κοντερ που κανουν αυτοι! [daily] Οταν την μια μερα χρειαζεται να αναψεις φλας 2 φορες λογικο ειναι να το θυμασαι Οταν παλι πρεπει να αναψεις φλας 200 φορες λογικο ειναι να το ξεχνας and there you have it
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δηλαδή εγώ που βγαίνω κάθε μέρα στο δρόμο για 50 χιλιόμετρα δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω ως απαράδεκτη την συμπεριφορά της πλειοψηφίας τους όταν π.χ. πάνε και μετατρέπουν όλη την δεξιά λωρίδα μιας λεωφόρου σε πιάτσα προκαλώντας κομφούζιο; ΕΓΩ δεν εχω κανει ουτε το 1/1000 απο τις μαλακιες και το κλεψιμο στο κοντερ που κανουν αυτοι! [daily] Δεν θα σου που εγω τι μπορεις να κανεις και τι οχι...Οδηγηκα δεν μπορεις να κρινεις εσυ ομως...Δεν εχεις ιδεα για το αντικειμενο...Επειδη σου εχουν δωσει ενα διπλωμα δεν παει να πει οτι εισαι οδηγος...Απλα αυτο αποτελει μια βεβαιωση για να μπορεις να βγεις στο δρομο...Οδηγος ειναι αυτο που κανει την οδηγηση επαγγελμα Το οτι πολλοι απο αυτους μπορει να ειναι κολοχαρακτηρες δεν σημαινει οτι δεν ξερουν να οδηγουν...Οταν μια πιατσα ειναι παρανομη και συνεχιζει να παραμενει,αποτελει λαθος της πολιτειας
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν θα σου που εγω τι μπορεις να κανεις και τι οχι...Οδηγηκα δεν μπορεις να κρινεις εσυ ομως...Δεν εχεις ιδεα για το αντικειμενο... Αν ήξερα απ'έξω και ανακατωτά τον ΚΟΚ και τον τηρούσα κατά γράμμα, ούτε τότε θα μπορούσα; Το οτι πολλοι απο αυτους μπορει να ειναι κολοχαρακτηρες δεν σημαινει οτι δεν ξερουν να οδηγουν Όχι απλά σημαίνει πως έχουν μάθει να οδηγούν όπως να'ναι. Και στην προκειμένη δεν ξέρω ποιο από τα δυο είναι πιο επικίνδυνο. Από τη μια δηλαδή ο επαγγελματίας ξέρει να οδηγεί, από την άλλη είναι λογικό να ξεχνάει να βγάζει φλας; Έχω κινδυνέψει να με κοπανήσουν πάνω-κάτω ίσες φορές τόσο επαγγελματίες και ερασιτέχνες, μάλλον όμως είμαι μαλάκας που περίμενα η πλάστιγγα να γέρνει στον ερασιτέχνη αφού από τον επαγγελματία -υποτίθεται- πως περιμένω πολύ περισσότερα. Οι μαλακίες που κάνουν οι περισσότεροι ταξιτζήδες δεν έχουν καμία σχέση με το ότι είναι επαγγελματίες ή κουρασμένοι, έχουν σχέση με την μπασταρδεμένη νοοτροπία του Έλληνα οδηγού. Η οποία μάλιστα με την ιδιότητα του επαγγελματία για κάποιο λόγο ενισχύεται.
laptop_man Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το οτι πολλοι απο αυτους μπορει να ειναι κολοχαρακτηρες δεν σημαινει οτι δεν ξερουν να οδηγουν...Οταν μια πιατσα ειναι παρανομη και συνεχιζει να παραμενει,αποτελει λαθος της πολιτειας ...και τότε βγαίνει ο μπάτσος να βάλει τάξη,που μετά τη κανονική του βάρδια "βγάζει μισή άδεια" στο τιμόνι... Πες το χριστιανέ μου,είπα κι εγώ τί έσκασε απόψε.
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οι μαλακίες που κάνουν οι περισσότεροι ταξιτζήδες δεν έχουν καμία σχέση με το ότι είναι επαγγελματίες ή κουρασμένοι, έχουν σχέση με την μπασταρδεμένη νοοτροπία του Έλληνα οδηγού. Η οποία μάλιστα με την ιδιότητα του επαγγελματία για κάποιο λόγο ενισχύεται. Οι ερασιτεχνες οδηγοι ειναι πολυ πιο ασχετοι απο τους επαγγελματιες,αλλα απο οτι φαινεται ουτε σε αυτο συμφωνεις! Συμφωνουμε ομως οτι η νοοτροπια τουυ Ελληνα οδηγου ειναι αστα να πανε...Και αυτο πιστευω πολυ δυσκολα θα αλλαξει...
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οι ερασιτεχνες οδηγοι ειναι πολυ πιο ασχετοι απο τους επαγγελματιες,αλλα απο οτι φαινεται ουτε σε αυτο συμφωνεις! Στην θεωρία ναι. Απλά ανέφερα πως από τους επαγγελματίες θα περίμενα περισσότερα. Ήτοι εκεί που ο ερασιτέχνης κάνει δέκα μαλακίες, ο επαγγελματίας να κάνει μια. Στην πράξη όμως, στην πλειοψηφία τους και οι δυο τις ίδιες μαλακίες κάνουν. Πιστεύω είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, όχι επαγγέλματος ή ερασιτεχνισμού.
nik324 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Στην θεωρία ναι. Απλά ανέφερα πως από τους επαγγελματίες θα περίμενα περισσότερα. Ήτοι εκεί που ο ερασιτέχνης κάνει δέκα μαλακίες, ο επαγγελματίας να κάνει μια. Στην πράξη όμως, στην πλειοψηφία τους και οι δυο τις ίδιες μαλακίες κάνουν. Πιστεύω είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, όχι επαγγέλματος ή ερασιτεχνισμού. Μην ξεχνας οτι στους επαγγελματιες περιλαμβανονται οδηγοι νταλικας,πυροσβεστικων οχηματων,ασθενοφορων,φορτηγων κτλ κτλ....Εχεις παραπονα απο τους ταριφες...Εχεις και απο ολους τους αλλους και βγαζεις αυτο το συμπερασμα που λες;Γιατι οι οδηγοι ταξι αποτελουν ενα πολυ μικρο ποσοστο επαγγελματιων οδηγων και επομενος δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα με βαση αυτους...
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έχω παράπονα γενικώς από την πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών, βάζοντας και εμένα μέσα
laptop_man Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ένας ερασιτέχνης ποτέ δεν θα κοκάλωνε αριστερή λουρίδα Σόλωνος για να πάρει το φίλο του.Πενήντα φορές τη μέρα. Ένας ερασιτέχνης ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε τον όγκο του οχήματός του για να επιβάλει τη πορεία του.Πως θα μπορούσε άλλωστε;
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Στην θεωρία ναι. Απλά ανέφερα πως από τους επαγγελματίες θα περίμενα περισσότερα. Ήτοι εκεί που ο ερασιτέχνης κάνει δέκα μαλακίες, ο επαγγελματίας να κάνει μια. Στην πράξη όμως, στην πλειοψηφία τους και οι δυο τις ίδιες μαλακίες κάνουν. Πιστεύω είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, όχι επαγγέλματος ή ερασιτεχνισμού. ο επαγγελματιας ειναι 10 φορες βλακας επειδη τις κανει επιτηδες και σταρχιδικα.
akpe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 laptop έχω προσωπική εμπειρία από ερασιτέχνη που πλακώθηκε στα φρένα στην μεσαία της Βουλιαγμένης επειδή είδε στο μισό χιλιόμετρο ένα αμάξι να μπαίνει στην δεξιά. Επίσης έχω προσωπική εμπειρία από κτελατζή που μας είχε κολλήσει στο μέτρο, με 90χαω, με παιδιά στο αμάξι, στην δεξιά λωρίδα αυτοκινητόδρομου, χωρίς λεα και με την αριστερή άδεια. Παραδείγματα βρίσκουμε άπειρα και από τους δυο, κατά περίπτωση δεν βγάζουμε άκρη, συλλογικά όμως τα ίδια σκατά είμαστε όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις