washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ίσως κακώς έκανα που άνοιξα το thread. ...πω ρε φίλε. Είναι σα να αναρωτιέσαι "κακώς έβαλα τη μούρη μου στο μελίσσι να πάρω μάτι τη βασίλισσα". ...ειδικά το ζουζούνισμα της πρώτης σελίδας, ήταν άλλη φάση. Πρώτη φορά τέτοιο γιουρούσι. Κατά τ' άλλα, την επόμενη φορά που θα μπαίνεις σε στροφή με 10Κm/h ενώ μόλις σήκωσες το κινητό για να μιλήσεις για δευτερόλεπτα ή μόλις έκανες ετσιδά στο πλάι να απελευθερώσεις μια πορδή που σε βασάνιζε ή έπιασες ένα χαρτομάντηλο για φυσήξεις τη μύτη σου ή δεν έβαλες την ζώνη σου για να πας για κατούρημα, να θυμάσαι ότι ακριβώς παρακάτω μπορεί να έχει ένστολους παρομοίως ζουζουνιστούς. Μόνο που αυτοί δεν θα σου κοστίσουν απλώς τα μυαλά της κεφαλής σου, αλλά +110 ή και χειρότερα. Για να μην το ξανακάνεις και γενικώς να είσαι αλέρτ, διότι βλέπεις πού ζεις. Όσο για θρεντ, να ξανανοίξεις μόνο όταν μετά από την εμπειρία σου έχεις κέφια και θες να δεις παλιούς γνωστούς και να ευθυμήσεις με παλιές συνήθειες. Μπήκα για να σου απαντήσω "αν δεν πλερώκεις, θα πάει εφορία, και όποτε (και αν) χρειαστείς φορολογική ενημερότητα, θα τα σκάσεις μαζί με τις σχετικές προσαυξήσεις για να την πάρεις. Αν πάλι δεν χρειαστείς μέσα σε 5 χρόνια, θα διαγραφεί", αλλά ε, είπα και τα προηγούμενα (μετά απ' ό,τι είδε το μάτι μου...). Α, επίσης, Αρκαναλοθ, τα συγχαρητήριά μου για τις αντοχές σου ρε παληκάρι. Άξιος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μπήκα για να σου απαντήσω "αν δεν πλερώκεις, θα πάει εφορία, και όποτε (και αν) χρειαστείς φορολογική ενημερότητα, θα τα σκάσεις μαζί με τις σχετικές προσαυξήσεις για να την πάρεις. Αν πάλι δεν χρειαστείς μέσα σε 5 χρόνια, θα διαγραφεί", αλλά ε, είπα και τα προηγούμενα (μετά απ' ό,τι είδε το μάτι μου...). Οχι, μπηκες να πεταξεις σποντες και να κανεις κοινωνικη κριτικη προς τα συμμετεχοντα μελη "του ζουζουνισματος-γιουρουσιου της πρωτης σελιδας" (δηλαδη MiDi_MiLiZ x 3, pournaras-LOULATRANS-tritonas x 1), λες και αυτο δε συνεχιστηκε στις επομενες . Απλως το συγκαλυπτεις με το "μπηκα να σου απαντησω στο ερωτημα σου, σλουρπ ,και μενω και οντοπικ για να μη μου πεις κανεις οτι τρολαρω, σλουρπ". Το οποιο ερωτημα ωστοσο, εχει απαντηθει-ακυρωθει απο τον ιδιο τον τοπικ σταρτερ λιγα ποστ πριν με αποτελεσμα να σε προδιδουν ολες οι υπολοιπες προτασεις του ποστ σου και εσενα και την διαθεση σου για ζουζουνισματα και γιουρουσια Αυτα, για να μη νομισεις οτι επειδη συγκαλυπτεις επιμελως το flame starting που κανεις, δεν γινεται να σου απαντησουν ευθεως αυτοι στους οποιους αναφερεσαι ακρως υποτιμητικα και ειρωνικα, με εμεσο δηθεν τροπο.
nik324 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στοίχημα ότι οι μισοί που κράζουν εδώ, δεν φοράνε ούτε ζώνη για 200 μέτρα απόσταση. ΥΓ. Μάλλον έπρεπε να ρωτήσω αρχικά αν έχουν αμάξι... Εχει τεραστια διαφορα να μιλας στο κινητο απο το να μην φορας ζωνη...Με το κινητο στο χερι-δλδ με το ενα χερι δεσμευμενο σε καποια απασχοληση-βαζεις πρωτα πρωτα σε κινδυνο την ζωη των αλλων.Ενω χωρις τη ζηνη μπανει σε κινδυνο η ζωη του καθενα που κανει την επιλογη να μην την χρησιμοποιει!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ φιλε μου....
banned_acc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 το αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν αυτόματο άρα το δεξί μου χέρι ήταν αποδεσμευμένο , με την λογική αυτή πρέπει να γράφουν και όταν καπνίζεις ή πίνεις καφέ
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 θα πρεπε. αλλα εχουμε 5πλασιους οδηγους απ οσους θα πρεπε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 το αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν αυτόματο άρα το δεξί μου χέρι ήταν αποδεσμευμένο , με την λογική αυτή πρέπει να γράφουν και όταν καπνίζεις ή πίνεις καφέ Οτι ναναι. Ας εξηγησουμε παλι τα αυτονοητα. Το κινητο δεν επιφερει μονο μια συνεπεια αλλα πολλες ταυτοχρονα. Και σου αποσπα την προσοχη Και σου δεσμευει ενα χερι ταυτοχρονως, το οποιο δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις σε αντιθεση με το τσιγαρο που πχ μπορεις να αναψεις ενα φλας κρατοντας το τσιγαρο με το ιδιο χερι ή εστω να περασει το τσιγαρο στο χερι με το οποιο κρατας το τιμονι ας πουμε. Τον καφε τον πιανεις για 1-2 δευτερολεπτα και τον αφηνεις στη θεση του, ΧΩΡΙΣ αυτο να σημαινει οτι δεν σου αποσπαται η προσοχη και γινεσαι επικινδυνος. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδη εμεις ειμαστε αμπαλοι και δεν ειμαστε στο μυαλο του νομοθετη (των νομοθετων ανα τον κοσμο που απαγορεψαν τη χρηση κινητου), ο νομος ειναι νομος και δεν περιεχει καποια εξαιρεση για τους οδηγους αυτοματων οχηματων. Τελος για τον φιλο που συγκρινει ζωνες με χρηση κινητου, εγω να προσθεσω οτι αν δε φορας ζωνη σκοτωνεσαι και κακο του κεφαλιου σου. Αν μιλας στο κινητο σκοτωνεις (και σκοτωνεσαι). Εχει μια διαφορα θαρρω. Αλλα επειδη το θετεις ως το προς το ποσο νομοταγεις ειναι οσοι κρινουν τον αλλο ως παρανομο, πιθανως να μην ειναι. Κι εγω ας πουμε εφαγα κληση για κινητο καποτε. ΑΛΛΑ υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα. Εγω λεω και παραδεχομαι οτι εκανα ΜΑΛΑΚΙΑ και εχω λαβει αρκετα μετρα προκειμενου να μην μιλαω στο κινητο οταν οδηγαω (εκανα στην μπαντα του δρομου οταν επρεπε να μιλησω στο κινητο και συνεχιζω να το πρατω ενω εβαλα και radio-cd με bluetooth αλλα επειδη δε με βολευει και τοσο προτιμω να σταματω στην μπαντα). Καποιοι αλλοι οπως βλεπω, εκτος απο αμετανοητοι, το χουν τιμη τους και καμαρι τους που μιλουσαν στο κινητο και οι μ@λ@κες οι αστυνομικοι τους κοψαν κληση γιατι ειναι..μ@λ@κες. Ελπιζω τη διαφορα να την καταλαβαινεις. 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 επισης η ζωνη δε προσφερει μονο παθητικη ασφαλεια,αλλα και ενεργητικη δοκιμασε να φρεναρεις ενω εισαι χωρις ζωνη και θα δουμε κατα ποσο θα το καταφερεις με το τιμονι κολλημενο στο στηθος
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 επισης η ζωνη δε προσφερει μονο παθητικη ασφαλεια,αλλα και ενεργητικη δοκιμασε να φρεναρεις ενω εισαι χωρις ζωνη και θα δουμε κατα ποσο θα το καταφερεις με το τιμονι κολλημενο στο στηθος Άμα είναι καλογυμνασμένος και έχει σφιχτούς κοιλιακούς; Τεσπά,το γαμήσαμαν και ψόφησε,είδαμαν και το ψυχοβγάλτη να την ακούει,μάθαμαν και για τη συμμετοχή μας στη γκεστάλτ μάσα άμα πετάμε το χαρτομάντηλο,έχει κάποιος κανα σιγουράκι να τη βγάλουμε μέχρι τη σύνταξη;
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ξερεις κανεναν που μπορει να κανει pushups 3-4 φορες το βαρος του?
nik324 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τελος για τον φιλο που συγκρινει ζωνες με χρηση κινητου, εγω να προσθεσω οτι αν δε φορας ζωνη σκοτωνεσαι και κακο του κεφαλιου σου. Αν μιλας στο κινητο σκοτωνεις (και σκοτωνεσαι). Εχει μια διαφορα θαρρω. Αλλα επειδη το θετεις ως το προς το ποσο νομοταγεις ειναι οσοι κρινουν τον αλλο ως παρανομο, πιθανως να μην ειναι. Κι εγω ας πουμε εφαγα κληση για κινητο καποτε. ΑΛΛΑ υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα. Εγω λεω και παραδεχομαι οτι εκανα ΜΑΛΑΚΙΑ και εχω λαβει αρκετα μετρα προκειμενου να μην μιλαω στο κινητο οταν οδηγαω (εκανα στην μπαντα του δρομου οταν επρεπε να μιλησω στο κινητο και συνεχιζω να το πρατω ενω εβαλα και radio-cd με bluetooth αλλα επειδη δε με βολευει και τοσο προτιμω να σταματω στην μπαντα). Καποιοι αλλοι οπως βλεπω, εκτος απο αμετανοητοι, το χουν τιμη τους και καμαρι τους που μιλουσαν στο κινητο και οι μ@λ@κες οι αστυνομικοι τους κοψαν κληση γιατι ειναι..μ@λ@κες. Ελπιζω τη διαφορα να την καταλαβαινεις. Συμφωνω σε μεγαλο βαθμο σε αυτα που λες...Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν γουσταρω ρε φιλε ο απεναντι να μιλαει στο κινητο και να διασταυρωνεται με μενα ουτε να ειναι μεθυσμενος...Δεν με νοιαζει ομως αν ο απαναντι δεν φοραει ζωνη...Προβλημα του,εμενα δεν με ενοχλει σε κατι...Κακο του κεφαλιου του...Παρολαυτα αυτα και οι δυο περιπτωσεις αποτελουν παραβαση
kalogeros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλό τσιτάτο, ακούγεται ωραία και βάζει εύκολα και ο άλλος το +1, κρίμα που δεν βγάζει κανένα λογικό νόημα βέβαια. Είμαι εγώ 35 χρονών και δουλεύω πες όλη μέρα και παίρνω 600 ευρώ. Το ίδιο κάνει και η γυναίκα μου. Μετά από χρόνια δουλειάς καταφέρνουμε αγοράζουμε ένα δυάρι στην περιοχή του Ευόσμου Θεσ/νίκης, σε κάποιο κωλόστενο μέσα όπου είναι στιβαγμένοι δεκαπλάσιοι πολίτες απ' ό,τι θα έπρεπε κανονικά γιατί ο μηχανικός που σχεδίασε την πόλη δεν είχε ιδέα τι έκανε. Εγώ λοιπόν, επειδή έτυχε και γεννήθηκα φτωχός, ΔΕΝ έχω δικαίωμα να αγοράσω κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο. Επειδή γεννήθηκα φτωχός, θα πρέπει να παίρνω το γαμωλεωφορείο αν θέλω να κατέβω μέχρι το κέντρο, σκέψεις δε να πάω τίποτα Κρήνη και τέτοια είναι απλά απαγορευτικές γιατί θα πρέπει να αλλάξω 3-4 λεωφορεία και θα μας βγει πήγαινε-έλα η ιστορία χ80 λεπτά το εισιτήριο γάμησε τα. Άμα ήμουν μάγκας, και σύμφωνα με την λογική σου, έπαιρνα ένα σπίτι στο Πανόραμα, είχα την άπλα μου, ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ, είχα την πυλωτή μου, και γούσταρα! Αλλά τώρα, μαλάκας. Ας πάω να πάρω ένα ποδήλατο άμα θέλω, αλλιώς να κάτσω να τρώω κλήσεις. Γιατί προς Θεού, δεν είναι υποχρέωση του κράτους να μου προσφέρει δρόμους επειδή πληρώνω φόρους, είμαι Ελληνάρας αν ζητήσω κάτι τέτοιο εξωφρενικό. +1! Ότι να 'ναι...
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Έτσι όπως πάμε, το επόμενο ζήτημα θα είναι το ότι κάποιος δεν μπορεί να συντηρήσει το αυτοκίνητό του και το τι κάνει το κράτος για αυτό το θέμα.
lary7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 επισης η ζωνη δε προσφερει μονο παθητικη ασφαλεια,αλλα και ενεργητικη δοκιμασε να φρεναρεις ενω εισαι χωρις ζωνη και θα δουμε κατα ποσο θα το καταφερεις με το τιμονι κολλημενο στο στηθος Αυτο καπου δεν το καταλαβα, η δυναμη που ασκειται στο σωμα απο την επιβραδυνση εξισοροποιται απο την δυναμη που ασκει ο οδηγος στο πενταλ του φρενου και απο το τιμονι. Καλη η ζωνη αλλα και χωρις αυτην μια χαρα φρεναρει ο οδηγος, ο συνοδηγος ειναι αλλο θεμα....
laptop_man Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ...άσε που είναι ψυλιασμένος για αντίδραση και σφίγγεται....
kalogeros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αρκετά το κουράσαμε.ίσως κακώς έκανα που άνοιξα το thread. τέλος καλό όλα καλά. να κλειδωθεί παρακαλώ Κάνεις λάθος φίλε μου. Το τέλος δεν είναι καθόλου καλό. Ή μάλλον είναι καλό μόνο για εσένα και όχι για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να εμπλακείς σε τροχαίο ατύχημα. Αλλά, αν ποτέ εμπλακείς από μαλ@κία σου, εύχομαι να πέσεις πάνω στο παιδί του αστυνομικού που σου έσβησε την κλήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις