skiabox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αντιγράφω από το www.madata.gr Μέχρι τον Ευρωπαίο επίτροπο Ολι Ρεν, αλλά και τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ έφτασε ένας άνεργος κομμωτής από την Κέρκυρα. Ο λόγος για τον Σπύρο Πρίφτη που δεν δίστασε να στείλει επιστολές στους δύο ισχυρούς άνδρες, με τις οποίες ήθελε να μάθει τι θα γίνει στη χώρα μας με τα κλειστά επαγγέλματα καθώς θέλει να ανοίξει το δικό του κομμωτήριο. Και όσο και αν φαίνεται απίστευτο, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επικοινώνησαν μαζί του και του έδωσαν τις απαντήσεις που ζητούσε. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso», «όταν μπήκα στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου κομμωτήριο, διαπίστωσα ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων παραμένει απλώς και μόνο στα χαρτιά. Οτι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Τόσο εγώ όσο και χιλιάδες άλλοι πολίτες αυτής της χώρας πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. Ανάμεσά τους ήταν και το επάγγελμα το δικό μου. Εσπευσα λοιπόν να κινήσω τις διαδικασίες προκειμένου να ανοίξω την επιχείρησή μου. Και τότε με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι για να καταστεί αυτό δυνατό, χρειάζονται δύο χρόνια προϋπηρεσία. Αρα, για τι άνοιγμα μιλάμε; Απλώς για κοροϊδία...» Ο 36χρονος στην αρχή απογοητεύτηκε, όμως, στη συνέχεια αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Εστειλε παντού επιστολές, σε υπηρεσίες, υπουργεία, πολιτικούς. «Μάταια όμως... Κανείς, μα κανείς δεν μπήκε καν στον κόπο να μου απαντήσει. Να μου πει απλώς ότι δεν γίνεται. Παντού αδιαφορία. Ετσι έστειλα επιστολή στον Ευρωπαίο επίτροπο Ολι Ρεν» μας λέει ο Σπύρος Πρίφτης και προσθέτει: «Και αυτός όχι μόνο μου απάντησε, αλλά και μέσα σε χρόνο-ρεκόρ. Εστειλα την επιστολή στα μέσα Μαρτίου και αρχές Απριλίου έλαβα την απάντησή του και όχι μόνο. Μέχρι και ο γραμματέας του με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει για όσα του γνωστοποιούσα μέσω της επιστολής μου». Από το γραφείο του επιτρόπου τού απάντησαν πως σκοπεύουν να ξανακοιτάξουν το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων. «Και δεν έμειναν στα λόγια! Δευτέρα 2 Ιουλίου επικοινώνησε μαζί μου ο Χορστ Ράιχενμπαχ. Με το που έφτασε στη χώρα μας, με πήρε για να με ευχαριστήσει για τον κόπο που έκανα να τους ενημερώσω για το θέμα των κλειστών επαγγελμάτων και μου είπε ότι έθεσε θέμα στην ελληνική κυβέρνηση να ξεκινήσει τις διαδικασίες» τόνισε ο 36χρονος και κατέληξε: «Μου είπε ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα και ότι θα με ενημερώσουν για τις εξελίξεις».
not87not Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ο Έλληνας ρε δε πιάνεται από πουθενά. Μέσον και πάλι μέσον και πήγαμε ένα βήμα παραπέρα. Μέχρι τώρα βάζαμε για μέσον κάνα ξάδερφο του φίλου ενός γνωστού που δουλεύει στην τάδε υπηρεσία και τώρα βάζουμε μέχρι και τον ευρωπαίο επίτροπο. Όλη η ΕΥρώπη για να εξυπηρετεί εμάς. Σε λίγο για να πάρουμε πιστοποιητικό γέννησης από το δήμο θα βάζουμε μέσον τη Μεκρελ με παρεμβαση του Ομπάμα. skiabox παρε τηλ. Σε θέλω περι χρηματιστηριου, you know
ntg1980 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Το θεωρώ πολύ σωστή κίνηση! Ας τα βλέπουνε οι Ευρωπαίοι... Διότι σαν λαό μας πάτησαν κάτω. Για να φτάσουμε στο σημείο να ζητάμε τη βοήθεια τους απευθείας, σημαίνει πως κι εμείς πλέον αγανακτίσαμε με τα κοπρόσκυλα μας εδώ που μόνο λόγια είναι, αλλά πράξεις μηδέν!
palawiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εγώ γιατί αδυνατώ να πιστέψω τα όσα γράφει;Και που βρήκε τόσες πολλές διευθύνσεις για τις επιστολές,και πως τον ανακάλυψε το espresso;
kage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ... Εσπευσα λοιπόν να κινήσω τις διαδικασίες προκειμένου να ανοίξω την επιχείρησή μου. Και τότε με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι για να καταστεί αυτό δυνατό, χρειάζονται δύο χρόνια προϋπηρεσία. Αρα, για τι άνοιγμα μιλάμε; Απλώς για κοροϊδία...» τωρα αυτο ειναι καμμια τρελη απαιτηση?
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Έπρεπε να στείλεις όσο ήταν ακόμα η Γερμανία στο Euro. Τώρα έχει τις μαύρες της (ακόμα περισσότερο).
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα. Το σημαντικό είναι ότι οι ξένοι απάντησαν ενώ οι δικοί μας στα @@ τους ή ότι χρειάζονται 2 χρόνια προϋπηρεσία για να ανοίξει κανείς κομμωτήριο ή ότι δεν έχουν απελευθερωθεί πλήρως τα επαγγέλματα ή ότι οι πολιτικοί μας δεν εφαρμόζουν τους νόμους που ψηφίζουν ή όλα μαζί ή ένας συνδυασμός τους;
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 το σημαντικοτερο ειναι οτι η ελλαδα ειναι τελειωμενη.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εμ, άμα δεν κάνεις μηχανογράφηση και άνοιγμα σε επενδύσεις αυτά συμβαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα