Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

No50 στο hardcore ladder 😛Δε παιζει κανεις απ οτι φαινεται hardcore diablo3 στο ps4.

Λεω να το κυνηγησω no1, το buff αυτη τη σεζον ειναι πολυ γαμηστερο και μαλλον ο λογος που γεμισε κοσμο το d3 και στο pc και στις κονσολες. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μια γνωμη για το amnesia collection.το εχει το ps us store 6 δολλαρια και λεω να το χτυπησω.

Πολύ καλό ειδικά σε αυτήν την τιμή!

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει το καινούργιο call of duty. Μιλάμε έχουνε κάνει απίστευτη δουλειά χρόνια είχα να πορωθώ έτσι είμαι fps.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Αγόρασα το monster hunter world + iceborn ενώ έχω 300~ ώρες στον υπολογιστη. Σαπίζω εδώ και 2 χρονια νον στοπ μετά τη δουλειά, ΠΑΡΤΕ ΤΟ!

fixed 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, simplemaths είπε

το bazel το αναβαθμισμένο γιατί είναι τόσο μπάσταρδο αν δεν παίζεις bow?

Γιατι ειναι master rank(g rank), ολα ειναι μπασταρδα 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Γιατι ειναι master rank(g rank), ολα ειναι μπασταρδα 😛

Δεν συγκρίνεται με τα άλλα, αυτό και το barioth παίρνουν το βραβείο μέχρι στιγμής

Δημοσ.
Μόλις τώρα, simplemaths είπε

Δεν συγκρίνεται με τα άλλα, αυτό και το barioth παίρνουν το βραβείο μέχρι στιγμής

Μεχρι που εχεις δει γτ δε θελω να ριξω spoiler. Εχει πολυ δυσκολοτερα αργοτερα, η δυσκολια ανεβαινει κατακορυφα late game

Δημοσ.

Μεχρι που εχεις δει γτ δε θελω να ριξω spoiler. Εχει πολυ δυσκολοτερα αργοτερα, η δυσκολια ανεβαινει κατακορυφα late game

Με κατέστρεψες τώρα. Χθες έφαγα το bazel και τώρα ψάχνω tracks, άρα να κάτσω να φτιάξω κάποιο midgame σετ εφόσον δυσκολέυει πολύ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simplemaths είπε

Με κατέστρεψες τώρα. Χθες έφαγα το bazel και τώρα ψάχνω tracks, άρα να κάτσω να φτιάξω κάποιο midgame σετ εφόσον δυσκολέυει πολύ;

Guiding lands φαρμαρε απειρα. Κανε με add αν θες για hunting 

Δημοσ.

Guiding lands φαρμαρε απειρα. Κανε με add αν θες για hunting 

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα αυτό, ακούγεται σαν νέα περιοχή και με έφτιαξες, έχω και άδεια Δυτέρα Τρίτη που προοριζόταν για το εξπανσιον του path of exile αλλά αν συνεχιστεί ετσι το mh:w δεν με βλέπω :P 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα αυτό, ακούγεται σαν νέα περιοχή και με έφτιαξες, έχω και άδεια Δυτέρα Τρίτη που προοριζόταν για το εξπανσιον του path of exile αλλά αν συνεχιστεί ετσι το mh:w δεν με βλέπω :P 

Ασε γ αυτο σε ρωτησα περι spoilers, εχεις πολυ πραμα μπροστα σου 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...