23ar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Έχω connx εδώ και 3 χρόνια. Μέχρι χθες έμπαινα από το laptop της αδερφής μου. Τώρα που απέκτησα κι εγώ laptop, προσπαθώ να μπω αλλά μάταια. Βρίσκει το δίκτυο κανονικά, βάζω το password αλλά μου εμφανίζει σύνδεση απέτυχε. Εν τω μεταξύ το νέο μου laptop δεν έχει θύρα erthernet για να συνδέσω το καλώδιο, να δοκιμάσω ενσύρματα. Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Το νέο Laptop δεν παίρνει ούτε cd, ούτε καλώδιο erthnet
billkolias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 δεν εχει ethernet?? μα πως γινεται ? τελοσπαντων ,σουγερεψου οτι βαζεις τον σωστο κωδικο. Χρειαζεται ο κωδικος για το wifi που ειχες βαλει οταν το σεταρες η των ειχε απο default κ ειναι κατω απο το μοντεμ.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 δεν γινεται το λαπτοπ να μην εχει ethernet εκτος αν εχεις παρει κανα tablet οποτε δεν μιλαμε για λαπτοπ.β.δεν θες το cd.αμα εισαι σιγουρος για τον κωδικο τοτε ισως καποια ασυμβατοτητα οποτε εκει πρεπει να μπεις στον ρουτερ και ειτε να αλλαξεις κωδικο για αρχη για δοκιμη ειτε να αλλαξεις τυπο κλειδωματος πχ απο wpa σε wpa2 η το αναποδο κτλ.απλα αν αλλαξεις Password πρεπει να αλλαχτει και στο Pc της αδερφης σου
23ar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Όχι δεν έχει θύρα erthenet. Παιδιά δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και άλλαξα τις ρυθμίσεις του ως free και πάλι δεν μπαίνει. Σκέφτηκα μήπως φταίει τίποτα στις ρυθμίσεις του laptop, αλλά δοκιμάζοντας στο wireless μιας φίλης μου (έχει cyta) μπαίνει κανονικά. Πήρα τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση του connx 2 φορές, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αλλάξαμε όνομα δικτύου, κωδικό, τύπο ασφάλειας κτλ αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Όσοι έμπαιναν και πριν μπαίνουν και τώρα, όσοι δεν έμπαιναν δεν μπαίνουν, Πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε κάνει κάποια ρύθμιση να μη μπορούν να μπουν άλλοι υπολογιστές στο Internet. Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Ή μήπως πρέπει οπωσδήποτε να μπεις να φορά ενσύρματα και μετά μπορείς να μπαίνεις και ασύρματα;; Δεν ξέρω τι να πω!! Έχει κανείς καμιά ιδέα; Α, ο κωδικός που βάζω είναι σίγουρα σωστός γιατί μπήκα στην admin page του router και τον αντέγραψα από εκεί.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Όχι δεν έχει θύρα erthenet. Παιδιά δοκίμασα τα πάντα, μέχρι και άλλαξα τις ρυθμίσεις του ως free και πάλι δεν μπαίνει. Σκέφτηκα μήπως φταίει τίποτα στις ρυθμίσεις του laptop, αλλά δοκιμάζοντας στο wireless μιας φίλης μου (έχει cyta) μπαίνει κανονικά. Πήρα τηλέφωνο και στην εξυπηρέτηση του connx 2 φορές, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Αλλάξαμε όνομα δικτύου, κωδικό, τύπο ασφάλειας κτλ αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Όσοι έμπαιναν και πριν μπαίνουν και τώρα, όσοι δεν έμπαιναν δεν μπαίνουν, Πιστεύω ότι μπορεί να έχουμε κάνει κάποια ρύθμιση να μη μπορούν να μπουν άλλοι υπολογιστές στο Internet. Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Ή μήπως πρέπει οπωσδήποτε να μπεις να φορά ενσύρματα και μετά μπορείς να μπαίνεις και ασύρματα;; Δεν ξέρω τι να πω!! Έχει κανείς καμιά ιδέα; Α, ο κωδικός που βάζω είναι σίγουρα σωστός γιατί μπήκα στην admin page του router και τον αντέγραψα από εκεί. α.ποιο λαπτοπ ειναι και δεν εχει ethernet?Μοντελο? μονο αν εχεις βαλει κλειδωμα με mac address δεν μπορει να μπει ενα λαπτοπ.εκει μπορεις για σιγουρια η να το τσεκαρεις η να κανεις Hard reset το ρουτερ αρκει να εχεις τα στοιχεια για να τον ξανασεταρεις.αλλιως μετα πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου η σβησε και ξαναπερνα την καρτα. αυτο που γραφεις Ή μήπως πρέπει οπωσδήποτε να μπεις να φορά ενσύρματα και μετά μπορείς να μπαίνεις και ασύρματα;; οχι δεν ισχυει επισης δοκιμασε στο ασυρματο αλλο καναλι.δοκιμασε 1,6,11.αν εχει κλειδωμα με Mac address με καλωδιο θα εμπαινε αλλα οχι wireless.
23ar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Wireless -- MAC Filter MAC Restrict Mode: Disabled Allow Deny Είναι τικαρισμένο το allow mac address / remove κουμπί add/remove -------------- Μήπως πρέπει να τικάρω το disabled?
23ar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 disable to κανεις για αυτο δεν μπαινει. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Με έσωσες!!!
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 εστω και μετα απο τοσο καιρο απαντηση χαιρομαι που επαιξε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα