Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αυριο ειναι η τελευταια μερα δηλωσης,εχει γινει λαθος στη δηλωση που εγινε χτες,παιζει να το ακυρωσουμε και να το ξαναφτιαξουμε η μπα?
Alxnks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μωρέ μπράβο...νεουδι είσαι! Σε είχα για λίγο πιο μεγάλο ρε συ! Ον τοπικ...δεν γνωρίζω, σορυ.
partblah1990 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 απαξ κι πάτησες οριστικοποίηση δεν παίζει.... εκτός αν έχεις ισχυρό κονέ...
flik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Είναι λάθος που σίγουρα θα παίξει ρόλο ή μπορεί αναλόγως τα μόρια να μη γίνει κάτι; Εύχομαι το δεύτερο, αλλιώς κρίμα θα είναι ρε.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ειναι τραγικο λαθος που αν δε διορθωθει τη πατησε...
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν έχει helpdesk ορ σάμθη το υπουργείο να πάρεις φερστ θινγκ ιν δε μορνη;
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε στα τηλέφωνα εδώ, στα δεξιά. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εύχομαι τα καλύτερα.
kage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 λιγο που googlara περισυ επειδη 1000ατομα δεν ειχαν οριστικοποιησει το μηχανογραφικο τους εκαναν χαρη...οποτε δεν ειναι κατι απλο. αλλιως κανεις καποια αιτηση απ οτι διαβαζα αλλα δεν ξερω αν θα την δεχτουν...
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δυσκολο. Ο ξάδελφός μου πέρσι, μπήκε Αθήνα αντί για Θεσσαλονίκη εξαιτίας ενός τέτοιου τραγικού λάθους. Αναγκάστηκε να παρατήσει φέτος τη σχολή και να ξαναδώσει εξετάσεις γιατι δε τον έπαιρνε οικονομικά να μείνει στην Αθήνα (θεσσαλονικιός ο άνθρωπος). Ευτυχως απ ότι φαίνεται μπαίνει στη σχολή που ήθελε Θεσσαλονίκη και έτσι έχασε μονο 1 χρονο απ τη ζωή του. Και όλα αυτά εξαιτίας ενός λάθους.
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δυσκολο. Ο ξάδελφός μου πέρσι, μπήκε Αθήνα αντί για Θεσσαλονίκη εξαιτίας ενός τέτοιου τραγικού λάθους. Αναγκάστηκε να παρατήσει φέτος τη σχολή και να ξαναδώσει εξετάσεις γιατι δε τον έπαιρνε οικονομικά να μείνει στην Αθήνα (θεσσαλονικιός ο άνθρωπος). Ευτυχως απ ότι φαίνεται μπαίνει στη σχολή που ήθελε Θεσσαλονίκη και έτσι έχασε μονο 1 χρονο απ τη ζωή του. Και όλα αυτά εξαιτίας ενός λάθους. Μα καλά, είναι λογικό να μη γίνεται τροποποίηση του μηχανογραφικού πριν το πέρας της λήξεως της διορίας; Κρίμα δηλαδή να δίνεις και δεύτερη χρονιά απλά από ένα λάθος. Αν καταλάβεις το λάθος, αφού πέρασε το χρονικό διάστημα για υποβολή των αιτήσεων, νταξ, αλλά πριν τη λήξη, γιατί όχι;
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μα καλά, είναι λογικό να μη γίνεται τροποποίηση του μηχανογραφικού πριν το πέρας της αποστολής της αίτησης; Κρίμα δηλαδή να δίνεις και δεύτερη χρονιά απλά από ένα λάθος. Αν καταλάβεις το λάθος, αφού παρέδωσες το μηχανογραφικό, νταξ, αλλά πριν τη λήξη, γιατί όχι; Φαντάσου οτι αντιλήφθηκε το λάθος του, ζήτησε απ τον διευθηντή του σχολείου να του δωσει τη δυνατότητα να το αλλάξει, δεν τον άφησε, επικοινωνήσαμε με το υπουργείο Παιδείας, πήγα ο ιδιος προσωπικά μαζί του και παρακαλέσαμε να γίνει μια αλλαγή αλλά δυστηχως μας έλεγαν οτι δε γίνεται. Σημασία έχει οτι το παλικαράκι έχασε τζάμπα μια χρονιά από ένα λάθος. Γιαυτο φωνάζουν όλοι, προσοχή στα μηχανογραφικά και οτι οι γονείς ΠΡΕΠΕΙ και οφείλουν να ειναι δίπλα με τα παιδιά όταν τα συμπληρώνουν.
pavlinara Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δηλαδή τι τραγικό λάθος έκανε;Δήλωσε πρώτα Αθήνα και μετά Θεσσαλονίκη, ενώ ήθελε Θεσσαλονίκη; Αυτά τα λάθη δεν γίνονται ρε.
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να αλαξει κατι. Οταν εκανα το δικο μου το κοιταξα 3 φορες ακομα αν τα εχω ολα οπως θελω για να κανω οριστικοποιηση... Υπηρχε μια περιπτωση στο σχολειο μου φετος με εντελος κακη σειρα προτιμησης και θα περασει στου διαολου το κερατο. Σε μια φιλη ενω ηθελε να βαλει ΤΕΦΑΑ, (μεγαλη αγαπη της) o λυκειαρχης δεν της το δηλωσε οταν επρεπε το Φεβρουαριο και δεν μπορει να αλαξει τιποτα τωρα... εδωσε και αθληματα τα πηγε πολυ καλα αλλα... :/ Οταν εκανα το δικο μου το κοιταξα 3 φορες ακομα αν τα εχω ολα οπως θελω για να κανω οριστικοποιηση...
marmagia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Παλιότερα που πηγαίναμε στα σχολεία για να κάνουμε μηχανογραφικό ήταν ανάλογα σε ποιον θα έπεφτες. σε μένα είχε γινει λάθος και μετά απο παρακάλια δέχτηκε το επόμενο πρωί να μου το τροποποιήσει απο τη στγμή που ήταν το λάθο στη πρώτη μου επιλογή. τώρα μέσω ίντερνετ τι παίζει και τι όχι δυστχώς δε το ξέρω.. αλλά επειδή και στη δική μου περίπτωση τυπικά δε αλλαζε τίποτα αλλά πρακτικά κατι εγινε, χάνεις τίποτα να πάρεις σε κάποιο τηλ που ίσως υπάρχει πχ κάτι σαν helpdesk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα