nick#18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στις περιπτωσεις που ειπα παραπανω εγιναν πολλες ενεργειες αλλα ματαια... :/ φυσικα και δε χανει τιποτα να δοκιμασει ομως!
vergogc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κράτος οίκος ανοχής......... ποτέ δεν θα αλλάξει!
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κράτος οίκος ανοχής......... ποτέ δεν θα αλλάξει! Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. Προφανώς και θα ήθελα να βρει άκρη ο φίλος του TS, κρίμα είναι, αλλά μη λέμε ότι φταίει και το κράτος. Μακάρι να αλλάζει, αλλά κι έτσι να γίνει χάρη θα του κάνει. Ειδικά μετά τα περσινά που "τη χάρισε" σε τόσα άτομα και φέτος έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι. Επειδή δεν έχω δει πως υποβάλλεται φέτος το μηχνογραφικό, αν είναι πιά τόσο πολύπλοκο ή εύκολο στην τρίχα να κάνεις λάθος, τί να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. (με το 2ο ενικό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά)
vergogc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. Προφανώς και θα ήθελα να βρει άκρη ο φίλος του TS, κρίμα είναι, αλλά μη λέμε ότι φταίει και το κράτος. Μακάρι να αλλάζει, αλλά κι έτσι να γίνει χάρη θα του κάνει. Ειδικά μετά τα περσινά που "τη χάρισε" σε τόσα άτομα και φέτος έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι. Επειδή δεν έχω δει πως υποβάλλεται φέτος το μηχνογραφικό, αν είναι πιά τόσο πολύπλοκο ή εύκολο στην τρίχα να κάνεις λάθος, τί να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. (με το 2ο ενικό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά) Σήμερα λήγει η προθεσμία φιλε μου, δεν εχει λήξη ακόμα! Απο την στιγμη που ακομα τρεχει η διαδικασια, και δεν εχει ληξει ακομα, για πιο λογο να μην μπορεις να κανεις μια μετατροπη? Δηλαδη ειναι πιο δικαιο ο αλλος να χασει το λιγοτερο μια ολοκληρη χρονια? Επισης, δεν ειναι ολα τα ατομα τοσο εξικειωμενα με υπολογιστες, και καταλαθος θα μπορουσε να το οριστικοποιησει!
Arctic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. Προφανώς και θα ήθελα να βρει άκρη ο φίλος του TS, κρίμα είναι, αλλά μη λέμε ότι φταίει και το κράτος. Μακάρι να αλλάζει, αλλά κι έτσι να γίνει χάρη θα του κάνει. Ειδικά μετά τα περσινά που "τη χάρισε" σε τόσα άτομα και φέτος έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι. Επειδή δεν έχω δει πως υποβάλλεται φέτος το μηχνογραφικό, αν είναι πιά τόσο πολύπλοκο ή εύκολο στην τρίχα να κάνεις λάθος, τί να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. (με το 2ο ενικό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά) Είναι αρκετά εύκολο http://www.youtube.com/watch?v=D42dfzEsuYc
gavros10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 επειδη και εγω εχθες το εκανα θα σου πω συμφωνα με το site του υπουργειου και γενικα απο το φροντ και το σχολειο δεν γινεται να αλλαξεις το μηχανογραφικο αν το οριστικοποιησεις. το λεει και οταν πατας οριστικοποιηση, σου βγαζει προειδοποιητικο κουτακι. για κονε που ειπαν καποιοι πιο πανω, δεν ξερω, αν ειναι τοσο ισχυρο...
Arctic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αν είχες κάνει εσύ λάθος θα έλεγες αυτά που λες και τώρα? Μιας και το αν δουλεύει σωστά η όχι ένα σύστημα είναι υποκειμενικό.
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. Προφανώς και θα ήθελα να βρει άκρη ο φίλος του TS, κρίμα είναι, αλλά μη λέμε ότι φταίει και το κράτος. Μακάρι να αλλάζει, αλλά κι έτσι να γίνει χάρη θα του κάνει. Ειδικά μετά τα περσινά που "τη χάρισε" σε τόσα άτομα και φέτος έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι. Επειδή δεν έχω δει πως υποβάλλεται φέτος το μηχνογραφικό, αν είναι πιά τόσο πολύπλοκο ή εύκολο στην τρίχα να κάνεις λάθος, τί να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. (με το 2ο ενικό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά) Μη λες βλακείες, γιατί να μην μπορεί να γίνει τροποποίηση μέχρι την τελική ημερομηνία παράδοσης όπως στις σχολές. Στη δική μου πχ λένε πως μέχρι την τάδε ημερομηνία μπορείς να στείλεις την δήλωση μαθημάτων και από κει και πέρα να την τροποποιήσεις αν θες, εκ των υστέρων είναι κατηγορηματικοί πως δεν μπορεί να γίνει αλλαγή. Που είναι το δύσκολο στο να το κάνουν κι εδώ?
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Σήμερα λήγει η προθεσμία φιλε μου, δεν εχει λήξη ακόμα! Απο την στιγμη που ακομα τρεχει η διαδικασια, και δεν εχει ληξει ακομα, για πιο λογο να μην μπορεις να κανεις μια μετατροπη? Δηλαδη ειναι πιο δικαιο ο αλλος να χασει το λιγοτερο μια ολοκληρη χρονια? Επισης, δεν ειναι ολα τα ατομα τοσο εξικειωμενα με υπολογιστες, και καταλαθος θα μπορουσε να το οριστικοποιησει! Δεν είναι θέμα δικαιοσύνης, καλώς ή κακώς είναι θέμα συμβιβασμού με τη λειτουργία ενός συγκεκριμένου συστήματος. Και γιατί δηλαδή να μην αφήσεις την οριστικοποίηση μέχρι την τελευταία μέρα, μη σου πω και τελευταία στιγμή, αφού έχεις αυτήν τη δυνατότητα; Αφού είναι τόσο σημαντικό θέμα, εγώ θα φρόντιζα να εξαντλήσω όλο το χρόνο μου, ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Αφού συνειδητά πατάς οριστικοποίηση ενώ το ξέρεις, το έχεις ακούσει 500 φορές (άσχετα αν ήσουν στα @@ σου), έχεις και τα περσινά, και επιπλέον σε προειδοποιεί και το σύστημα ότι μετά τέλος, δεν έχει αλλαγές, αποδέχεσαι ότι θεωρείται οριστικό. Κι όσο για την εξοικείωση, κι εγώ επειδή δεν είμαι λογιστής βάζω άλλον να μου κάνει τη δήλωση, ή την κάνω παρέα μαζί του, γιατί αλλιώς θα κάνω καμιά μ@λ@κία και θα πληρώσω 20.000 φόρο. Για αυτό φωνάζουν και τσιρίζουν όλοι ξανά και ξανά, να είναι γονιός, καθηγητής, ή τέλος πάντων κάποιος που ξέρει, παρών κατά την υποβολή. Αλλά ξέχασα, οι γονείς είναι ντεμοντέ και οι καθηγητές "δεν ξέρουν την τύφλα τους". Αν είχες κάνει εσύ λάθος θα έλεγες αυτά που λες και τώρα? Αν είχα κάνει τέτοιο λάθος (που έχω κάνει, παρόμοιο, και ξέρω την μέγιστη πίκρα, και το δικό μου ίσως κοστίσει πολύ περισσότερα χρόνια - θα δείξει), θα βαρούσα το ΔΙΚΟ ΜΟΥ κεφάλι στον τοίχο, και, όπως και ο TS, θα κινούσα γη και ουρανό για εξαντλήσω την πιθανότητα να αλλάζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έλεγα ότι το κράτος είναι πουτ@να εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ βιασύνης. Έχω πολλά μαζεμένα στο Υπ. Παιδείας, και εύχομαι ειλικρινά να μπορέσει να κάνει κάτι ο φίλος του TS, γιατί αντιλαμβάνομαι την δυσκολία της κατάστασης, Αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι ευθύνη του Υπουργείου. Αν τελικά μπορούν να βοηθήσουν εδώ, θα είναι απλά εξυπηρέτηση, όχι αποδοχή ευθύνης. Έχει διαφορά. @panos2171 προφανώς δεν έχεις ιδέα την διαφορά μεγεθών, ούτε και τον όγκο μηχανογράφησης που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Οπότε πριν ξαναχρησιμοποιήσεις αυτό το υφάκι με ΄μένα, σκέψου το καλύτερα το πράγμα. Δεν θα καθήσω να εξηγήσω τα αυτονόητα.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. Προφανώς και θα ήθελα να βρει άκρη ο φίλος του TS, κρίμα είναι, αλλά μη λέμε ότι φταίει και το κράτος. Μακάρι να αλλάζει, αλλά κι έτσι να γίνει χάρη θα του κάνει. Ειδικά μετά τα περσινά που "τη χάρισε" σε τόσα άτομα και φέτος έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι. Επειδή δεν έχω δει πως υποβάλλεται φέτος το μηχνογραφικό, αν είναι πιά τόσο πολύπλοκο ή εύκολο στην τρίχα να κάνεις λάθος, τί να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. (με το 2ο ενικό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά) μη το παιρνεις τοσο κατακαρδα,δε ζητησε κανεις να αλλαξει μηχανογραφικο τον αυγουστο,ουτε αφου δημοσιευτηκαν οι βασεις απλα θεωρω χαζο το να κλειδωνει το μηχανογραφικο πριν τελειωσει η προθεσμια. θα μπορουσε να κλειδωναν ολα αυτοματα σημερα,και μεχρι χτες να μπορουσαν ολοι να κανουν οσες αλλαγες θελουν. τελικα καναμε ενα αιτημα στο σχολειο και ελπιζουμε...
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ntinaras οι απαντήσεις μου δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την περίπτωσή σας αλλά με το σχόλιο περί ευθύνης, όπως είπα και πριν είμαι μαζί σας και μακάρι να αλλάξει. Αν κλείδωναν όλα αυτόματα, θα έμπαιναν όλοι τελευταία στιγμή (πολλές χιλιάδες), θα γινόταν meltdown, και μετά άντε να βρεις άκρη ποιός δήλωσε τί και πότε. Αν τώρα πιάσουμε κουβέντα για το πόσο καλοί είναι οι σέρβερ του υπουργείου, πάμε σε άλλο thread. Επί του παρόντος, καλώς ή κακώς έτσι είναι η κατάσταση, και με βάση αυτήν απάντησα. Σπρώξτε το πάντως, γιατί καλό είναι να εξαντλείς όποια περιθώρια έχεις όταν διακυβεύονται πολλά.
MJBulls23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μη λες βλακείες, γιατί να μην μπορεί να γίνει τροποποίηση μέχρι την τελική ημερομηνία παράδοσης όπως στις σχολές. Εσυ λες βλακειες. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. ΝΑΙ μπορει να γινει αυτο που λες. Αλλά πότε? Απο την ΑΡΧΗ της χρονιας να γινει ετσι και να δηλωθει ρητως οτι ισχυει και ετσι να υπαρχει κανονισμος και ετσι να λενε οι οδηγιες, κλπ. Ομως οταν απο την αρχη της χρονιας ειναι αλλιως, και οταν αναφερει ρητα, οτι μετα την οριστικοποιηση ΤΕΛΟΣ, ε το να ζητας κατι τετοιο ειναι ανοητο. ΝΑΙ μπορει να γινει οπως το ειπες. Αλλά δεν μιλαμε για αυτο. Τα λαθη πληρωνονται.... Πρεπει να μαθουν οι ανθρωποι να εχουν ευθυνες και να ειναι προσεκτικοι. Και τα λαθη κανουν τους ανθρωπους πιο προσεκτικους και πιο εξυπνους.... Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. 100% οπως τα λες. Τα λαθη πληρωνονται. Αν καποιος ειναι απροσεκτος καλα να παθει. Δεν μιλαμε για διαγωνισμο με χρονο ή επιλυση καποιου δυσκολου προβληματος, μιλαμε για συμπληρωση μηχανογραφικου οπου εχεις οσο χρονο θες για να το ελεγξεις ξανα και ξανα και ξανα και ξανα. Αν εισαι λοιπον, απροσεκτος κακο του κεφαλιου σου και θεωρω αυτα περι "χαρης" που εγιναν στο παρελθον σε μερικους τελειως τραγικα. Πρεπει επιτελους να παιρνει ο καθενας τις ευθυνες που του αναλογουν και οχι να μυξοκλαιγεται για το κακο κρατος που δεν του κανει χαρη. απλα θεωρω χαζο το να κλειδωνει το μηχανογραφικο πριν τελειωσει η προθεσμια. θα μπορουσε να κλειδωναν ολα αυτοματα σημερα,και μεχρι χτες να μπορουσαν ολοι να κανουν οσες αλλαγες θελουν. Αυτο ειναι σωστο που λες και ουτε εγω βλεπω καμια λογικη στο γιατι να μην ειναι ετσι. Αλλά πρεπει επιτελους οι ανθρωποι να γινουν προσεχτικοι.
FedonasP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γιατί κράτος οίκος ανοχής; Επειδή σου δίνει 5000000 ενημερώσεις για το deadline, σου τονίζει άλλες 1000000 φορές να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία με την οριστικοποίηση, και μετά πας και την κάνεις; Αν άλλαζε το μηχανογραφικό τόσο έυκολα, ποιός ο λόγος της οριστικοποίησης; Ο καθένας θα έβρισκε αφορμές και δικαιολογίες και θα το άλλαζε μέχρι τέλος Αυγούστου. Προφανώς και θα ήθελα να βρει άκρη ο φίλος του TS, κρίμα είναι, αλλά μη λέμε ότι φταίει και το κράτος. Μακάρι να αλλάζει, αλλά κι έτσι να γίνει χάρη θα του κάνει. Ειδικά μετά τα περσινά που "τη χάρισε" σε τόσα άτομα και φέτος έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ υποψιασμένοι. Επειδή δεν έχω δει πως υποβάλλεται φέτος το μηχνογραφικό, αν είναι πιά τόσο πολύπλοκο ή εύκολο στην τρίχα να κάνεις λάθος, τί να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. (με το 2ο ενικό δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά) όχι σε αυτή την περίπτωση είναι μπουρδέλο γιατί η σελίδα του μηχανογραφικού είναι για κλάματα.... έχει ένα σορό "πληροφορίες" σε στιλ ΦΕΚ που πιστεύω κανένας σχεδόν μαθητης δεν θα διαβάσει αλλα ούτε και περιμένει κάποιος από έναν 17 χρόνο να βγάλει άκρη και μάλιστα να καταλάβει ακριβώς τέτοιου είδους κατεβατά.... εδώ εγώ και καμια φορα μπερδεύομαι στις λεπτομέρειες έτσι όπως συντάσσονται κάτι τέτοια έγγραφα... τέλος ο τρόπος με τον οποιο βάζεις τις σχολες είναι τουλάχιστον τραγικός... καλύτερα στο χέρι παρα έτσι (όσοι προλαβαίνετε και έχετε κανένα γνωστό κάντε log in να δείτε το χαλι με την αρίθμηση που εχουν) Εγώ θα πρότεινα το παράθυρο να χωρίζεται στα 2 να προσαρμόζεται στο 100% της εκάστοτε ανάλυσης που έχει ο χρηστης και να υπάρχει και η επιλογή του zoom in/out αριστερά να υπάρχουν οι σχολες όπως τις έχουν και δεξιά αυτές που θέλεις να βάλεις στο μηχανογραφικό και μετά με drag & drop να μεταφέρεις την σχολη από την μια πλευρά στην άλλη καθώς και (στην μεριά του μηχανογραφικού σου) με το ποντίκι να μπορείς απλά να σηκώσεις την σχολη και να γίνεται το swap αυτόματα για να την βάλεις εύκολα με την προτεραιότητα που θέλεις (πχ αν την σχολη A την έχεις στην τέταρτη θέση και την σχολη C στην πρώτη και θέλεις τελικά να βάλεις την Σχολη A στην πρώτη απλά να την σύρεις πάνω από την σχολη C και η σχολη C -μαζί με τις άλλες- να πέσουν μια θέση κάτω αλλα και να το βλέπεις αυτό όχι με νούμερα αλλα κανονικά σαν στοίβα με την σειρά που θέλεις... επίσης καλο θα ήταν από διπλα σε κάθε σχολη ή μέσω ενός κουμπιού που θα ήταν διπλα της να κάνει pop up ένα box με τις βάσεις που είχε η σχολη τα προηγούμενα χρονια... καθώς και τις επιδόσεις των μαθητών στην κλίμακα βαθμολόγησης επί τοις εκατό.. επίσης ένα link που θα οδηγεί στο πρόγραμμα σπουδών της εκάστοτε σχολης τέλος να μην κάνει αποσυνδέσεις κάθε λίγα λεπτά.. συζητούσαμε με τον ανιψιό μου τις σχολες επειδή δεν έβγαλε όσα μόρια ήθελε και θέλαμε να τις βάλουμε σε "στρατηγική" σειρά έτσι ώστε αν δεν πιάσει την μια να πιάσει την αμέσώς επομενη στα μόρια του που να του αρέσει κτλ μας πήρε κάνα 20λεπτό αυτό και μόλις πάτησε "επόμενο" αποσυνδέθηκε και έπρεπε να κάνει ξανά log in και αντε πάλι από την αρχή βάζε στοιχεία και νούμερα... αυτό που έχουν τώρα είναι ένα έκτρωμα και λογικό είναι να κάνει κάποιος κανένα λάθος μιας και βάζεις αριθμούς σε μια fix λίστα που δεν αλλάζει την σειρά των σχολών βλέπεις απλά τον αριθμό τον οποιο έβαλες εσύ διπλα τους.. και αν τελικά θέλεις να αλλάξεις μια δυο σχολες είναι ΤΟ βάσανο πρέπει να αποστηθίσεις όλους τους αριθμούς.. είναι απλά εύκολη διαδικασία για όσους θέλουν να επιλέξουν 3,4 σχολες που τις ξέρουν εκ των προτερων και ξέρουν ότι θα περάσουν άραγε το κόστος κατασκευής αυτής της φάρσας να στοίχισε και αυτό αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ?? οεο? =========================================================== και τέλος πρέπει να αλλάξει και το σύστημα εισαγωγής (καλά αυτό πρέπει κατά την άποψη να αλλάξει εντελώς και οι πανελλαδικές κτλ) αλλα έστω αφού τόσο πολύ θέλουν έτσι να συνεχιστεί το πράγμα τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωμένος ο μαθητής να περάσει στην σχολη που είχε ως πρώτη επιλογή αλλα (εφόσον επαρκούν τα μόρια) να μπορεί να περάσει και στην σχολη της δεύτερης η της πέμπτης κτλ επιλογής του... για παράδειγμα όταν βγούνε οι βάσεις μετά να επιβεβαιώνουν οι μαθητές αν θέλουν όντως την συγκεκριμένη σχολη η αν θέλουν να μπούνε σε άλλη επιλογή για την οποια έχουν παραπάνω μόρια σε σχέση με την φετινή βάση (κατασυνεπεια θα αλλάξουν πάλι οι βάσεις μετά από αυτό) γιατί δηλαδή πρέπει ένα παιδί να είναι 1000% σίγουρο για το τι δρόμο θα ακολουθήσει ολόκληρη η ζωή του στο μέλλον μέσα σε 5 μέρες η έστω μέσα σε έναν χρόνο??? εδώ μεγάλοι άνθρωποι και "μετανιωνουν" για την αγορά ενός αυτοκινητου.. όχι τώρα για το με τι θα ασχοληθούν στο βάθος του χρόνου.. μην ξεχνάμε ότι είναι παιδιά και τα περισσότερα στην εφηβεία...
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 @panos2171 προφανώς δεν έχεις ιδέα την διαφορά μεγεθών, ούτε και τον όγκο μηχανογράφησης που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Οπότε πριν ξαναχρησιμοποιήσεις αυτό το υφάκι με ΄μένα, σκέψου το καλύτερα το πράγμα. Δεν θα καθήσω να εξηγήσω τα αυτονόητα. 25/6 βήκαν οι βαθμολογίες, θα βάζαν 1 βδομάδα προθεσμία και από τις 2/7 μέχρι τέλος Αυγούστου θα ορίζαν βάσεις. 2 μήνες είναι αρκετοί για κάτι τέτοιο όταν σε ένα μήνα καταφερνουν και διορθώνουν τα γραπτά, εκτός βέβαι αν θέλουν να παν διακοπές και να το κλείσουν το μαγαζί. Εσυ λες βλακειες. Καμια σχεση το ενα με το αλλο. ΝΑΙ μπορει να γινει αυτο που λες. Αλλά πότε? Απο την ΑΡΧΗ της χρονιας να γινει ετσι και να δηλωθει ρητως οτι ισχυει και ετσι να υπαρχει κανονισμος και ετσι να λενε οι οδηγιες, κλπ. Διάβασε αυτό που έγραψα από πάνω, μια χαρά χρόνος υπάρχει να γίνει. Δε λέω φυσικά να αλλάξει τώρα ούτε να γίνει χαριστική σε όσους κάναν λάθος γιατί είχαν προειδοποιήσει, αλλά είναι βλακεία έτσι όπως το ορίσαν.
FedonasP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα λαθη πληρωνονται.... Πρεπει να μαθουν οι ανθρωποι να εχουν ευθυνες και να ειναι προσεκτικοι. Και τα λαθη κανουν τους ανθρωπους πιο προσεκτικους και πιο εξυπνους.... Σωστός αλλα πρέπει να καθορίζουμε και πάνω σε ποια βάση μιλάμε γιατί εσύ το περιοριζεις σε αυτή καθ αυτή την πράξη του μαθητή που κάνει λάθος στο μηχανογραφικό αφήνοντας όλους του υπολοιπους παράγοντες σταθερούς δηλαδή ότι όλα τα αλλα είναι καλά και αγια. Εγώ πιστεύω εξαρχής πως όλο αυτό το σύστημα με τις πανελλαδικές, τα μόρια, τα μηχανογραφικά και η αυστηρή και απρόσωπη προσέγγιση που τα διέπει (και που απευθύνεται στα παιδιά μας και στο μέλλον της χώρας) είναι έτσι όπως είναι ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην έχει κανένας την ευθύνη και να μπορούν εύκολα να νίψουν τας χείρας τους και να πούνε.. "ε δεν ήξερες? δεν ρώταγες?" η "δικό σου φταίξιμο ας ξεσκιζόσουν περισσότερο λούσου τα τώρα για μια ζωή"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα