Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο Ηράκλειο μόνο το καλοκαίρι ή είναι γενικό το κακό;

Γενικό το κακό, οξύνεται κάπως το καλοκαίρι..

Θυμάμαι που μου λέγανε φίλοι πως το Ηράκλειο είχε πρόβλημα με το νερό εδώ και πολλά χρόνια, αλλά νόμιζα ότι είχε βελτιωθεί η κατάσταση μετά απο τόσο καιρό!

Τι λέω τώρα ε; Καλά, και πως ζει έτσι μια πόλη τόσων χιλιάδων κατοίκων; :confused:

Με εμφιαλωμένα..αν θες τα νεφρά σου..

και μπάνιο πως κάνετε;

Με το νερό του δικτύου.;ρ

Δημοσ.

Πάλι καλά που το νερό στην περιοχή μου πίνεται γιατί τα εμφιαλωμένα δεν τα μπορώ με ανακατεύουν.

Δημοσ.

Με το νερό του δικτύου.;ρ

χαχα προφανώς αλλά τι ώρες; Γιατί αν κατάλαβα καλά έχετε μόνο μερικές πρωινές ώρες νερό; Δλδ τα χέρια σας πχ πως τα πλένετε ή αντί για καζανάκι έχετε γεμάτους κουβάδες νερό ας πούμε;

Δημοσ.

χαχα προφανώς αλλά τι ώρες; Γιατί αν κατάλαβα καλά έχετε μόνο μερικές πρωινές ώρες νερό; Δλδ τα χέρια σας πχ πως τα πλένετε ή αντί για καζανάκι έχετε γεμάτους κουβάδες νερό ας πούμε;

Όχι ρε, όταν λέει ότι "εχει νερό" εννοεί ότι τότε έχει παροχή για να βάλεις στο ντεπόζιτο σου, ναι το μοτεράκι εδώ πάει σύννεφο.

Δημοσ.

εσεις που μενετε Ηρακλειο και δεν εχετε νερο το απογευμα σε ποια περιοχη μενετε αν επιτρεπεται? :)

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη Άνω Πόλη που είμαι πίνεται κανονικά. Αυτό που δεν πίνεται είναι του κέντρου, έχει μια περίεργη γεύση που την καταλαβαίνεις, ειδικά κάποιες φορές μυρίζει κιόλας λες και το φέρνουν απευθείας από το Θερμαϊκό.

Δημοσ.

εσεις που μενετε Ηρακλειο και δεν εχετε νερο το απογευμα σε ποια περιοχη μενετε αν επιτρεπεται? :)

Όαση, οξύμωρο το σχήμα, το ξέρω.;ρ

Δημοσ.

Όαση, οξύμωρο το σχήμα, το ξέρω.;ρ

εδω που μενω παντος (Γαζι) δεν εχω τετοιο προβλημα.Εχεις ρωτησει στο δημο η στη δευαη? :)

Δημοσ.

Γενικά στις παραθαλασσιες περιοχες το νερο συνηθως δεν πινεται. Εδω στη Λαρισα, και γενικά στην θεσσαλία ειναι μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...