status Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο Ηράκλειο μόνο το καλοκαίρι ή είναι γενικό το κακό; Γενικό το κακό, οξύνεται κάπως το καλοκαίρι.. Θυμάμαι που μου λέγανε φίλοι πως το Ηράκλειο είχε πρόβλημα με το νερό εδώ και πολλά χρόνια, αλλά νόμιζα ότι είχε βελτιωθεί η κατάσταση μετά απο τόσο καιρό! Τι λέω τώρα ε; Καλά, και πως ζει έτσι μια πόλη τόσων χιλιάδων κατοίκων; Με εμφιαλωμένα..αν θες τα νεφρά σου.. και μπάνιο πως κάνετε; Με το νερό του δικτύου.;ρ
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Πάλι καλά που το νερό στην περιοχή μου πίνεται γιατί τα εμφιαλωμένα δεν τα μπορώ με ανακατεύουν.
santana99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Με το νερό του δικτύου.;ρ χαχα προφανώς αλλά τι ώρες; Γιατί αν κατάλαβα καλά έχετε μόνο μερικές πρωινές ώρες νερό; Δλδ τα χέρια σας πχ πως τα πλένετε ή αντί για καζανάκι έχετε γεμάτους κουβάδες νερό ας πούμε;
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω έτσι. Απ' την άλλη, όλα συνήθεια είναι
status Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 χαχα προφανώς αλλά τι ώρες; Γιατί αν κατάλαβα καλά έχετε μόνο μερικές πρωινές ώρες νερό; Δλδ τα χέρια σας πχ πως τα πλένετε ή αντί για καζανάκι έχετε γεμάτους κουβάδες νερό ας πούμε; Όχι ρε, όταν λέει ότι "εχει νερό" εννοεί ότι τότε έχει παροχή για να βάλεις στο ντεπόζιτο σου, ναι το μοτεράκι εδώ πάει σύννεφο.
Arctic Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εδώ εμείς δεν πίνουμε. Με το κλαρκ παίρνουμε εμφιαλωμένα...
michalisv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 εσεις που μενετε Ηρακλειο και δεν εχετε νερο το απογευμα σε ποια περιοχη μενετε αν επιτρεπεται?
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Θεσσαλονίκη Άνω Πόλη που είμαι πίνεται κανονικά. Αυτό που δεν πίνεται είναι του κέντρου, έχει μια περίεργη γεύση που την καταλαβαίνεις, ειδικά κάποιες φορές μυρίζει κιόλας λες και το φέρνουν απευθείας από το Θερμαϊκό.
status Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 εσεις που μενετε Ηρακλειο και δεν εχετε νερο το απογευμα σε ποια περιοχη μενετε αν επιτρεπεται? Όαση, οξύμωρο το σχήμα, το ξέρω.;ρ
michalisv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Όαση, οξύμωρο το σχήμα, το ξέρω.;ρ εδω που μενω παντος (Γαζι) δεν εχω τετοιο προβλημα.Εχεις ρωτησει στο δημο η στη δευαη?
Dimitris19 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γενικά στις παραθαλασσιες περιοχες το νερο συνηθως δεν πινεται. Εδω στη Λαρισα, και γενικά στην θεσσαλία ειναι μια χαρά
devil-ji Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Οσο ημουν Σερρες δεν ηξερα σε τι χρησιμευουν τα μεγαλα εμφιαλωμενα των 6. Θεσσαλονικη καταλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα