Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μπάνιο πως κάνετε;

οπως προειπα αποθηκευουμε νερο σε δεξαμενες στη ταρατσα.τις γεμιζεις οταν υπαρχει νερο στο δικτυο. καθε οικογενεια το δικο της ντεποζιτο. 1 κυβικο ή 2 αναλογως τι χρειαζεται ο καθενας

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θέλω να πίνω αγνό νερό για αυτό προς το παρών πίνω εμφιαλωμένο ώσπου να αγοράσω φίλτρο και ιονιστή.

Δημοσ.

Εμενα (Νοτια προάστια αττικής) μια χαρα πινεται! Αμα ειχε γινει τιποτα στο νερο δεν θα ημασταν ηδη νεκροι; Και η γευση του ειναι ιδια με του εμφιαλωμένου!

Δημοσ.

Ε οχι και ιδια γευση η "χλωρινη" με εμφιαλωμενο... Ειναι κατι φασεις που πας να πιεις νερο και σε περνει η μυρωδια του χλωριου!

Δημοσ.

Το αν ειναι καλο το νερο που πινεις δυστυχως θα το καταλαβεις αρκετα χρονια μετα. Και αυτο που φταιει κυριως ειναι το δικτυο και η χλωριωση. Γνωριζω περιοχη που εχει ακομα αμιαντοσωληνες και συχνα πυκνα ολο και καποιος "παει" απο καποια σπανια παθηση.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να πίνω αγνό νερό για αυτό προς το παρών πίνω εμφιαλωμένο ώσπου να αγοράσω φίλτρο και ιονιστή.

Οχι πως τα εμφιαλωμενα ειναι καλυτερα.. Πολλες φορες εχουν γινει σκανδαλα. Ασε που και τοσες ωρες στον ηλιο, δεν αλλοιωνεται;
Δημοσ.

Γνωριζω περιοχη που εχει ακομα αμιαντοσωληνες και συχνα πυκνα ολο και καποιος "παει" απο καποια σπανια παθηση.

γνωρίζεις μια περιοχή; στην Αθήνα το μισό δίκτυο (5000km) είναι από αμιαντοτσιμέντο

Δημοσ.

Ε οχι και ιδια γευση η "χλωρινη" με εμφιαλωμενο... Ειναι κατι φασεις που πας να πιεις νερο και σε περνει η μυρωδια του χλωριου!

Ειναι αναλογως την περιοχη φιλε μου. Εγω εχω μια χαρα νερο ενω γνωστου σε επαρχια δεν πινεται.

Δημοσ.

Στην Θεσσαλονίκη , τουλάχιστον στην Νότια πλευρά της πόλης - Τούμπα / Μπότσαρη - παίρνουμε νερό απο το υδραγωγείο της Τούμπας , το οποίο είναι απίστευτα πολυ ωραίο .

Απλά για κάποιον λόγο παρατηρώ οτι κάθε Δευτέρα πρωΐ είναι πολυ πιο κρύο απο οτι τις αλλες μέρες που ειναι απλα δροσερό .

anyway , ποτε δεν ειχα θεμα με το νερο . Το φιλτρο ουτε καν καφετι δεν ειναι .

Δημοσ.

παντως οσον αφορα για αθηνα οποιες περιοχες υδροδοτουνται απο το αντλιοστασιο γαλατσιου πινουν καλο νερο που ελεγχεται καθημερινα. εχουν εργαστηριο και ολα ειναι προβλεπομενα στον ελεγχο

Δημοσ.

Εδώ νότια δεν έχουμε πρόβλημα, τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Λίγο πιο βορειοανατολικά, στην Αργυρούπολη συγκεκριμένα, το νερό πολλές φορές βγαίνει "θολό" όση ώρα και να αφήσεις την βρύση να τρέξει.

Ωραίες υπηρεσίες και δίκτυα πληρώνουμε ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...