Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνάδελφος σου;

το πακτωση που γραφεις συνεχεια τι ειναι?

της υπογραφής μου στο ινσομνια αππ. ;ρ

Πάκτωση είναι η διαδικασία (τρόπος αν και υπάρχουν πολλοί) για να «καρφώσεις/στερεώσεις» κάτι στο έδαφος..

Δημοσ.

Είπες ότι ό,τι δεν έχει απόδειξη το απορρίπτεις. Δεν θα πω τίποτα άλλο, εγώ εκεί στάθηκα, γιατί ήταν μεγάλα λόγια. Δεν θα κάτσω να σου δείξω γιατί είναι λάθος αυτό, μπορείς να το σκεφτείς μόνος σου. Αν δεν το σκεφτείς μόνος σου, εγώ δεν μπορώ να σε πείσω.

Δε χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις και με δράκους, ούτε με θρησκείες. Καθαρές κουβέντες.

Για την ανηθικότητα δεν θα συμφωνήσω. Εντάξει, τον πολιτισμό και το πνεύμα ναι, αλλά δεν μπορώ να πω πως υπάρχει σαφής ένδειξη πως οι θρησκευόμενοι είναι ανήθικοι.

Πολλές φορές λόγω έλλειψης μόρφωσης δεν αναγνωρίζουν τι κάνουν και τι λένε. Αλλά δεν είναι ακριβώς ανηθικότητα αυτό, έτσι δεν είναι;

"Καθαρες κουβεντες" λες μεν αλλα δε καταλαβα τι θες να πεις.

Φυσικα και δεν μιλαμε για ολους. Αλλα ολοι αυτοι οι κακοποιοι, οι εντος και εκτος φυλακης, τα λαμογια, οι κομπιναδοροι, οι λαδοποντικες, οι κλασικοι ελληνες, τι ειναι, χριστιανοι δεν ειναι?

Η αμορφωσια ειναι αλλο θεμα. Συνηθως αυτοι ειναι καλοι ανθρωποι.

"Σοφιστειες"?

Ευτυχως που το ειπες ολο το παραπανω για να αποκτησω την τελειωτικη αποψη μου για εσενα και να μην σε παρω καθολου σοβαρα και να μην σε λαμβανω υποψη μου ωστε να απανταω.....

1+1 στο δυαδικο συστημα κανει 10.

1+1 κανει 2 στο 5δικο πχ συστημα.

Κλπ....

Σου ειπα εγω αγορι μου τιποτα για πολυαδικα συστηματα? Σε ρωτησα πόσο κανει 1+1, ακομα κι απ αυτο πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο.

Για τα υπολοιπα εχω ηδη απαντησει και περισσοτερες απο μια φορες, δεν υπαρχει λογος να λεμε ολο τα ιδια.

Οχι. Οσο λαθος ειναι αυτο που υποστηριζει αυτος που απαντησες, αλλο τοσο λαθος εισαι και εσυ.

Ευτυχως που εισαι εσυ απολυτα σωστος, αν και μαστερ της μπουρδολογιας.

Δημοσ.

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι παει η παιδεια κατα διαολου...

Οταν η διαφορετικη αποψη απο την δικη μας λαμβανεται ως λαθος - μη σοβαρη κλπ κλπ

Μ' οποιον δασκαλο καθισεις....

Δημοσ.

Σεβομαστε ολες τις αποψεις εκτος φυσικα απ τις παραλογες.

Ενα συν ενα ισουται με ενα μηδεν.

Τωρα θυμηθηκα το περιφημο 0+0=14% που ειχε πει καποτε ο τρισμεγιστος Μητσοτακης :)

Δημοσ.

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι παει η παιδεια κατα διαολου...

Οταν η διαφορετικη αποψη απο την δικη μας λαμβανεται ως λαθος - μη σοβαρη κλπ κλπ

Μ' οποιον δασκαλο καθισεις....

Οχι. Δεν ειναι αυτο που εκανα εδω περα.

Δεν μιλουσαμε για καποιο υποκειμενικο πραγμα(ενα θεμα που υπαρχει υποκειμενικοτητα δηλαδη ως προς το εαν ειναι σωστο ή λαθος), δηλαδη αποψεις.

Μιλουσαμε για ενα αντικειμενικο πραγμα(ενα θεμα που δεν υπαρχει υποκειμενικοτητα δηλαδη ως προς το εαν ειναι σωστο ή λαθος) και εκανε λαθος.

Και του το επισημανα οτι εκανε λαθος.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που είμασταν αθάνατοι τι νόημα θα είχε να πιστεύουμε στον Θεό για να μας δίνει δύναμη ;

Μήπως τελικά η θρησκεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον θάνατο ;

Σκέψου πόσο κόλαση θα είχε γίνει η ζωή μας με τα πάθη που μας διακατέχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και mj

O4cQd.jpg

Απόδειξε ότι είναι έτσι αυτό που γράφεις αλλιώς δεν ισχύει αυτό που γράφεις, γιατί η συνεπαγωγή της 50ς διάστασης του χώρου στον οποίο αναφέρεσαι δεν εφάπτεται με την συνιστώσα του τετάρτου επικαμπύλιου ολοκληρώματος υψωμένου στην e, στον φανταστικό χώρο, διαιρούμενο από την 7ης τάξης bessel function.

Και πριν κάνεις κολοτούμπα και πεις ότι υπάρχουν ροζ μονόκεροι που φοράνε καρό μποξεράκι με κίτρινες βούλες και νιαουρίζουν πάνω σε φούξια πατίνια, θα πρέπει να σου πω ότι εφόσον δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι υπάρχουν, δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν.

Επεξ/σία από Timonkaipumpa
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...