Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Τι εννοείς τότε? Ωραια εγιναν διωγμοί των Χριστιανών για 1000 δυο λόγους μετά? Καψανε 30000 γυναικες στην πυρα γιατι ηταν μαγισσες σωστα? Η ιερα εξέταση εκανε πάρτυ κοντα 9 αιώνες πλουτίζοντας παράλληλα την εκκλησία, αφου η περιουσία του αιρετικού περνουσε στην εκκλησία! Εκαναν μαρμαροσκονη οσα αρχαιοελληνικα αγαλματα ειχαν το πουλι να φαινεται και οσα δεν τα εκαναν γυψο εσπασαν το επιμαχο σημειο. Για τετοιες σεμνοτυφες γελιοτητες μιλαμε! Τα εγκληματα που εχει κανει ο χριστιανισμος απεναντι στην Ελλαδα ειναι αμετρητα και το πιο αστειο όλων ειναι πως εχουν φτασει οι Ελληνες να τα θεωρουν και φυσιολογικα. Τι σε κόφτει; Αυτά έγιναν από αντίχριστους ειδωλολάτρες που οι θρησκείες τους τούς προέτρεπε να σκοτώνουν. On the other hand, οι χριστιανοί δεν θα έπρεπε απλά να συγχωρέσουν, αντί να σφάξουν; Κρίνουμε δηλαδή μια θρησκεία επειδή κάποιοι σκότωναν στο όνομα του Θεού? Αν είναι έτσι, γ@μώ την επιστήμη και όλους τους επιστήμονες παρέα που για πάρτυ της/τους έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι και ζώα. Τα χουμε πει χιλιες φορές στο φορουμ και στο τέλος ξεκινάμε πάντα νέα θέματα. Δε κρίνεις έναν "Θεο" ή μια πίστη απο τις καταστροφές και τους νεκρούς που υπήρχαν στο όνομά της. Ο Τζιζας δίδασκε αγάπη κτλ κτλ. Στα Ευαγγέλια ομως θα μου πουν κάποιοι πως λέει οτι αν κάποιος δε πιστευει πρέπει να πάει στη κόλαση. Επίσης δίδασκε ο Τζιζας πως οι γυναίκες ειναι ισότιμες με τους άνδρες και μάλιστα μπήκε μπροστά όταν πηγαν να λιθοβολήσουν μια με το γνωστο "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω Και μετά διαβάζουμε πως η γυναίκα πρέπει να ακούει τον άνδρα της και απαγορεύεται να βγαίνει έξω και λοιπές ασυναρτησίες που γράφει η Αγ.Γραφη για έναν κόσμο με ηθη και έθιμα 2000 χρόνων πριν, που κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να την κατηγορήσουν τώρα. Δηλαδή οκ..βρείτε άλλο επιχείρημα για την υπαρξη η μη. Μη λέμε τα ιδια και τα ιδια συνέχεια.
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Κρίνουμε δηλαδή μια θρησκεία επειδή κάποιοι σκότωναν στο όνομα του Θεού? Αν είναι έτσι, γ@μώ την επιστήμη και όλους τους επιστήμονες παρέα που για πάρτυ της/τους έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι και ζώα. Τα χουμε πει χιλιες φορές στο φορουμ και στο τέλος ξεκινάμε πάντα νέα θέματα. Δε κρίνεις έναν "Θεο" ή μια πίστη απο τις καταστροφές και τους νεκρούς που υπήρχαν στο όνομά της. Ο Τζιζας δίδασκε αγάπη κτλ κτλ. Στα Ευαγγέλια ομως θα μου πουν κάποιοι πως λέει οτι αν κάποιος δε πιστευει πρέπει να πάει στη κόλαση. Επίσης δίδασκε ο Τζιζας πως οι γυναίκες ειναι ισότιμες με τους άνδρες και μάλιστα μπήκε μπροστά όταν πηγαν να λιθοβολήσουν μια με το γνωστο "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω Και μετά διαβάζουμε πως η γυναίκα πρέπει να ακούει τον άνδρα της και απαγορεύεται να βγαίνει έξω και λοιπές ασυναρτησίες που γράφει η Αγ.Γραφη για έναν κόσμο με ηθη και έθιμα 2000 χρόνων πριν, που κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να την κατηγορήσουν τώρα. Δηλαδή οκ..βρείτε άλλο επιχείρημα για την υπαρξη η μη. Μη λέμε τα ιδια και τα ιδια συνέχεια. Γιατί απαντάς όμως σε post που σε βολεύουν που βολεύει δηλαδή να πεις αυτό που θες να πεις. Εγώ δεν κατηγόρησα με βάση κανένα ιστορικό γεγονός η ανθρώπινο πάθος την ύπαρξη του "θεού" μίλησα για το αν υπάρχει υπό προϋποθέσεις δεν αξίζει να ασχολείσαι η να τον λατρεύεις και υπό άλλες προϋποθέσεις (που ίσως τότε θα υπήρχε θέμα λατρείας η όχι) δεν γίνεται να υπάρχει.
MJBulls23 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 συγκινησιακές παπαρολογιες γραμμένες από τον συντάκτη που έκανε το ντοκιμαντέρ αυτό ???? Μαλλον δεν καταλαβες τι ειδες/ακουσες. και στην τελική να ξέρεις εγώ δεν έχω τις καλύτερες απόψεις για τον einstein σέβομαι περισσότερο τον feinmann από τους αμερικανους-ζοντες φυσικομαθηματικούς. Δεν με ενδιαφερει τι αποψεις εχεις για τον Αινσταιν. Με ενδιαφερει απειρως περισσοτερο η αποψη του Αινσταιν. Οπως και ολους μας προφανως.... μέχρι εκεί διάβασα και πείστηκα 1) ότι δεν διαβάζεις τι γράφω 2) ότι και να διάβαζες έχεις παρωπίδες.... γιαυτο σταμάτησα καλή συνεχεια Εγω εχω πειστει οτι δεν ξερεις και πολλα πραγματα και συγκεκριμενα για τα μαθηματικα δεν ξερεις τιποτα, απλως ισως γυμνασιολυκειακες γνωσεις τις οποιες τις βαζεις σε ενα συνοθυλευμα προτασεων ελπιζοντας οτι θα βαρεθει καποιος να σε διορθωσει μεσα απο τον τεραστιο ογκο των μηνυματων σου. Διοτι εκτεθηκες τοσο πολυ στον συγκεκριμενο τομεα, των μαθηματικων, που καλυτερα να μην μιλας αλλο για αυτο. Παραλληλες ευθειες, εκεινος ο σουπερ ακυρος παραλληλισμος με τελειους κυκλους και παραλληλες ευθειες, τελειος κυκλος, ιδιοτητες συνεπαγωγων(που αναθεμα αν ξερεις καν τι ειναι η συνεπαγωγη), φρακτερ(WTF was that??), ενα ανουσιο παραληρημα μαθηματικων ορων που χρησιμοποιεις και λαθος και σε ατοπα σημεια των προτασεων σου και που δεν θα προσεδιδαν κανενα ιδιαιτερο νοημα ακομη και να τα χρησιμοποιουσες σωστα. Ισως καποιος ασχετος να εντυπωσιαστει αν εβλεπε αυτο το ανεκδιηγητο που ειπες "οπως ειναι ενας τελειος κυκλος( ) τελειος και το αποτυπωμα του θα ειναι τελειο(αναθεμα με αν υπαρχει μοριο λογικης σε αυτη την προταση) ετσι και ενα τελειο ον ειναι τελειο, υπερσυμμετρια, χαος, θεωρια ομαδων, κλπ, κλπ" αλλά οχι εγω. Διοτι αυτο που ειπες δεν εχει κανενα νοημα. Δεν αρκει να βαλω 4-5 επιστημονικους όρους σε μια προταση για αν την κανω ωραια και λογικη, διοτι εαν οι όροι αυτοι ειναι παντελως ασχετοι μεταξυ τους αλλά και ως προς αυτο που θελουμε να πουμε, το αποτελεσμα ειναι οικτρο οπως συνεβη και εδω....
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 δε θα πρεπε να υπαρχουν +1 αλλα από την άλλη για να υπάρχουν χρησιμεύουν σε κάτι ίσως είναι οι βάρβαροι στους οποιους αναφέρεται ο καβάφης Πρέπει μάλλον να γίνουν πολλές μαλακίες στο ανθρώπινο είδος για να πάρει μπρός γιατί οι μάζες και γενικά η συσχέτηση μικρόκοσμου με μακρόκοσμο είναι ιδιαιτερα πολύπλοκα πράγματα τουλάχιστον για ανθρώπους σαν εμάς και προγενέστερους μας... δεν είναι διαχειρίσιμα από εμάς με την εφυία και την τεχνολογία που διαθέτουμε και γιαυτο ίσως πρέπει να υπάρξουν αυτές οι τυχαίες και αυθόρμητες (πάντα ?) στραβοτιμονιές προκειμένω να εξελιχτούμε συνολικά.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Κρίνουμε δηλαδή μια θρησκεία επειδή κάποιοι σκότωναν στο όνομα του Θεού? Αν είναι έτσι, γ@μώ την επιστήμη και όλους τους επιστήμονες παρέα που για πάρτυ της/τους έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι και ζώα. Τα χουμε πει χιλιες φορές στο φορουμ και στο τέλος ξεκινάμε πάντα νέα θέματα. Δε κρίνεις έναν "Θεο" ή μια πίστη απο τις καταστροφές και τους νεκρούς που υπήρχαν στο όνομά της. Ο Τζιζας δίδασκε αγάπη κτλ κτλ. Στα Ευαγγέλια ομως θα μου πουν κάποιοι πως λέει οτι αν κάποιος δε πιστευει πρέπει να πάει στη κόλαση. Επίσης δίδασκε ο Τζιζας πως οι γυναίκες ειναι ισότιμες με τους άνδρες και μάλιστα μπήκε μπροστά όταν πηγαν να λιθοβολήσουν μια με το γνωστο "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω Και μετά διαβάζουμε πως η γυναίκα πρέπει να ακούει τον άνδρα της και απαγορεύεται να βγαίνει έξω και λοιπές ασυναρτησίες που γράφει η Αγ.Γραφη για έναν κόσμο με ηθη και έθιμα 2000 χρόνων πριν, που κάποιοι τα χρησιμοποιούν για να την κατηγορήσουν τώρα. Δηλαδή οκ..βρείτε άλλο επιχείρημα για την υπαρξη η μη. Μη λέμε τα ιδια και τα ιδια συνέχεια. Μα τι μου λες τώρα, εγώ απάντησα σε συγκεκριμένο άτομο που είπε κάτι συγκεκριμένο. Ο διάλογος πήγε κάπως έτσι: Άθεος: Ουυυυ οι χριστιανοί σκότωναν τις μάγισσες, βίαζαν παρθένες κλπ κλπ Ένθεος: Ναι, αλλά οι ειδωλολάτρες το ξεκίνησαν πρώτοι!!! Καθρεφτάκι!! Εγώ: Μήπως απλά θα έπρεπε να συγχωρέσουν όπως επιτάσσει το δόγμα τους αντί να ξεκινήσουν νέο κύκλο αίματος ?! Δεν κρίνω καμία θρησκεία βάσει καμίας ανθρώπινης συμπεριφοράς. Κρίνω απλά τις πράξεις των ατόμων με απλή συλλογιστική.
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μα τι μου λες τώρα, εγώ απάντησα σε συγκεκριμένο άτομο που είπε κάτι συγκεκριμένο. Ο διάλογος πήγε κάπως έτσι: Άθεος: Ουυυυ οι χριστιανοί σκότωναν τις μάγισσες, βίαζαν παρθένες κλπ κλπ Ένθεος: Ναι, αλλά οι ειδωλολάτρες το ξεκίνησαν πρώτοι!!! Καθρεφτάκι!! εγώ θα το έβαζα θεόπιστος η θεοφοβος η θεοσεβούμενος κατά τα αλλα χέστηκα στο γέλιο ειδικά στο καθρεφτάκι χα0χ0αχ0α0χ0αχα
palawiaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Άντε ρε μάγκες θα βρείτε την άκρη; Έχουμε και δουλιές Εγώ περίμενα από τους αντι-χριστιανούς να θάψουν την χριστιανοσύνη αλλά δεν.....
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Όχιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Ξέχασα να μπω πιο πριν.. να το σταματήσω... 17 σελίδες. Παραπάνω όχι. Να ευχαριστήσω το pet του θέματος αυτού, τον MJ, που κάθε φορά ήτανε πιστός να πετάγεται με τα όσα λέει και να βοηθά, χωρίς να το ξέρει (πρέπει να πω και την αλήθεια).. Αλλά ξέχασα να μπω.. γμτο.. Και έπρεπε να πάει 17...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 αγαπάμε krokodilo!
christiana78 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Εντελώς αντικειμενικά, πιστεύτε οτι οι άνθρωποι που πιστεύουν μπορεί να είναι πιο χαρούμενοι; Συγγνώμη δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα και επειδή πρόσφατα έχασα τον πατέρα μου σκεφτόμουν οτι αν πίστευα ίσως το έβλεπα αλλιώς, οτι και καλά θα τον ξαναδώ, είναι στον παράδεισο κτλ. και όχι μόνο σε αυτό το θέμα , λένε ένα ¨έχει ο θεός¨ και ... αισιοδοξούν χωρίς λόγο... δεν είμαι μίζερη ούτε καταθλιπτική και συνήθως το βρίσκω αφελές αυτό απλά σκεφτόμουν μήπως είμαστε μαζόχες..
status Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Εντελώς αντικειμενικά' date=' πιστεύτε οτι οι άνθρωποι που πιστεύουν μπορεί να είναι πιο χαρούμενοι; Συγγνώμη δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα και επειδή πρόσφατα έχασα τον πατέρα μου σκεφτόμουν οτι αν πίστευα ίσως το έβλεπα αλλιώς, οτι και καλά θα τον ξαναδώ, είναι στον παράδεισο κτλ. και όχι μόνο σε αυτό το θέμα , λένε ένα ¨έχει ο θεός¨ και ... αισιοδοξούν χωρίς λόγο... δεν είμαι μίζερη ούτε καταθλιπτική και συνήθως το βρίσκω αφελές αυτό απλά σκεφτόμουν μήπως είμαστε μαζόχες.. [/quote'] Συλλυπητήρια, αυτό νομίζω οτι έχει ξανά κάνεί πιο πολύ με το πόσο συνφιλιομενή με.τον θάνατο κ όχι με το δόγμα. Πακτωση.
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Εντελώς αντικειμενικά, πιστεύτε οτι οι άνθρωποι που πιστεύουν μπορεί να είναι πιο χαρούμενοι; Συγγνώμη δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα και επειδή πρόσφατα έχασα τον πατέρα μου σκεφτόμουν οτι αν πίστευα ίσως το έβλεπα αλλιώς, οτι και καλά θα τον ξαναδώ, είναι στον παράδεισο κτλ. και όχι μόνο σε αυτό το θέμα , λένε ένα ¨έχει ο θεός¨ και ... αισιοδοξούν χωρίς λόγο... δεν είμαι μίζερη ούτε καταθλιπτική και συνήθως το βρίσκω αφελές αυτό απλά σκεφτόμουν μήπως είμαστε μαζόχες.. Οι απαντήσεις που ψάχνεις... έχουν δοθεί καιρό πριν Δες το pm σου.
FedonasP Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.Εντελώς αντικειμενικά, πιστεύτε οτι οι άνθρωποι που πιστεύουν μπορεί να είναι πιο χαρούμενοι; Συγγνώμη δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα και επειδή πρόσφατα έχασα τον πατέρα μου σκεφτόμουν οτι αν πίστευα ίσως το έβλεπα αλλιώς, οτι και καλά θα τον ξαναδώ, είναι στον παράδεισο κτλ. και όχι μόνο σε αυτό το θέμα , λένε ένα ¨έχει ο θεός¨ και ... αισιοδοξούν χωρίς λόγο... δεν είμαι μίζερη ούτε καταθλιπτική και συνήθως το βρίσκω αφελές αυτό απλά σκεφτόμουν μήπως είμαστε μαζόχες.. εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο.. είναι αυτοσκοπός η χαρά αυτή καθ αυτή? η το "ταξίδι" που οδήγησε σε αυτή? παράδειγμα ένας φίλος μου έφαγε τεράστιο κόλλημα με μια κοπέλα που είχαν μακροχρόνια σχέση και τελικά τον πέταξε σαν χρησιμοποιημένη σερβιέτα... και ο κακομοίρης τρελαίνεται... καλά όχι δεν πάει να του στρίψει αλλα είναι πολύ δυστυχισμένος πάντα κάτι του την θυμίζει και αισθάνεται πως έχασε ένα κομμάτι της ζωής του. ξέρεις τι μου είπε? μου είπε ότι δεν μπορεί πια να είναι χαρούμενος με τις αναμνήσεις που έχει και το μυαλό που κουβαλάει (γιατί συν τοις άλλοις τρελαίνεται στην σκέψη ότι την αγγίζει άλλος και τώρα βγαίνει με έναν άλλο) και μεταξύ σοβαρού και αστείου έτσι όπως τα πίναμε βλέπει πολύ σοβαρά την διέξοδο της λοβοτομής (ελπίζω να είναι περισσότερο μεταξύ αστείου και όχι σοβαρού) αν το κάνει θα γίνει ενα πανευτυχές φυτό.. δεν θα θυμάται τίποτα δεν θα τον στεναχωρεί τίποτα.. είναι αυτό όμως λύση? γιατί λοιπόν και εσύ να ευνουχίσεις την λογική σου και τον τρόπο σκέψης που σε έκανε να καταλήξεις στα συμπεράσματα που κατέληξες απλά και μονο για να αιστανθείς μια ανακούφιση? Y.Γ μην διαβαζεις PM
christiana78 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 είναι κάτι που είχε ξεκινήσει σαν συζήτηση με φίλους για το αλτσχάιμερ και εγώ έλεγα οτι υποφέρουν και άλλος έλεγε οτι αφού δεν έχουν συναίσθηση και νομίζουν οτι ζουν σε κάποια άλλη εποχή δεν είναι δυστυχισμένοι.(προφανώς δεν παραληρίζω τους πιστούς με ψυχικά αρρώστους , ελπίζω να καταλάβετε) Οπως είπε και ο τίμον στο πμ λοιπόν όλα καταλήγουν στο πως αποφασίζεις να τα αντιμετωπίσεις είτε πιστεύεις είτε όχι.Και όχι δεν μπορώ τώρα πια να αρχίσω να πιστεύω. Απλα προβληματήστικα φιλοσοφικά τλευταία λόγω συνθηκών για το ποιος τελικά γελάει τελευταίος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα