flik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι: Είναι δολοφονία; Αν γίνεται διακοπή κύησης στις πρώτες 15 μέρες, είναι δολοφονία; Πότε ορίζεται η δολοφονία; Κάθε γονιμοποιημένο ωάρια θεωρείται άνθρωπος; Αυτές οι απαντήσεις είναι η βάση νομίζω. Αν τα γονιμοποιημένα ωάρια θεωρούνται ανθρώπινη ζωή, τότε να κλείσουμε όλα τα εξωσωματικά κέντρα. Και να καταδικάσουμε και τις γυναίκες, γιατί τυχαίνει πολλές φορές τα γονιμοποιημένα ωάρια επειδή κάνουν αρκετές μέρες μέχρι να φτάσουν στη μήτρα, να αποβάλλονται κατα την έμμηνο ρύση.
status Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι: Είναι δολοφονία; Αν γίνεται διακοπή κύησης στις πρώτες 15 μέρες, είναι δολοφονία; Πότε ορίζεται η δολοφονία; Κάθε γονιμοποιημένο ωάρια θεωρείται άνθρωπος; Αυτές οι απαντήσεις είναι η βάση νομίζω. Αν τα γονιμοποιημένα ωάρια θεωρούνται ανθρώπινη ζωή, τότε να κλείσουμε όλα τα εξωσωματικά κέντρα. Και να καταδικάσουμε και τις γυναίκες, γιατί τυχαίνει πολλές φορές τα γονιμοποιημένα ωάρια επειδή κάνουν αρκετές μέρες μέχρι να φτάσουν στη μήτρα, να αποβάλλονται κατα την έμμηνο ρύση. Την εκκλησία δεν την νοιάζει αυτό τα σκοταδιστικό πράγμα του σατανά που ακούει στο όνομα εξωσωματική γονιμοποίηση. Άλλωστε όπως έγραψε, όχι η εκκλησία, στο ομότιτλο βιβλίο, «Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο».
status Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Στατε, θα κανουμε και εμεις ενα παιδακι? Εμείς, περιμένουμε, αλλά και αν δεν μπορούσαμε, θα πηγαίναμε σε κέντρο γονιμότητας ή όπως αλλιώς το λένε, σιγά μην κάτσω να ακούσω τον αγράμματο τραγόπαπα για το πως θα ζήσω και τη θα κάνω στη ζωή μου. Είμαι ελεύθερος, όπως είπε και ο σύντεκνος.
flik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Την εκκλησία δεν την νοιάζει αυτό τα σκοταδιστικό πράγμα του σατανά που ακούει στο όνομα εξωσωματική γονιμοποίηση. Άλλωστε όπως έγραψε, όχι η εκκλησία, στο ομότιτλο βιβλίο, «Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο». Το ρώτησα για να μου απαντήσουν αυτοί που είναι εναντίον της έκτρωσης, (σε όλες τις περιπτώσεις, δεν θα πούμε πάλι για το αν γίνεται για πλάκα ή όχι), αν έχουν όριο χρονικό, και τι γίνεται με τα εξωσωματικά κέντρα. Θα πήγαιναν σε πορεία για να κλείσουν ή όχι; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει την άποψη ενός θρησκευόμενου επι του θέματος.
MJBulls23 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι: Είναι δολοφονία; Αν γίνεται διακοπή κύησης στις πρώτες 15 μέρες, είναι δολοφονία; Πότε ορίζεται η δολοφονία; Κάθε γονιμοποιημένο ωάρια θεωρείται άνθρωπος; Αυτές οι απαντήσεις είναι η βάση νομίζω. Yep. Αυτο ειναι το ολο θεμα μου. Ειναι ή δεν ειναι δολοφονια να σκοτωνεις ενα ανθρωπινο ον με 2^20 κυτταρα πχ? Με 2^8? Απο πότε αρχιζει να ονομαζεται δολοφονια? Οποτε τα αστεια του Carlin και τα καρφια του ως προς την συμπεριφορα των "πιστων" σε εναν Θεο, δεν αγγιζει καν την ουσια του θεματος. Βασικα μαλλον ειναι θεμα ορισμου αλλά και παλι ειναι αρκετα φιλοσοφικο το ζητημα.
status Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Yep. Αυτο ειναι το ολο θεμα μου. Ειναι ή δεν ειναι δολοφονια να σκοτωνεις ενα ανθρωπινο ον με 2^20 κυτταρα πχ? Με 2^8? Απο πότε αρχιζει να ονομαζεται δολοφονια? Οποτε τα αστεια του Carlin και τα καρφια του ως προς την συμπεριφορα των "πιστων" σε εναν Θεο, δεν αγγιζει καν την ουσια του θεματος. Βασικα μαλλον ειμαι θεμα ορισμου αλλά και παλι ειναι αρκετα φιλοσοφικο το ζητημα. Η ιδέα είναι, το what if, πίστεψε με, δεν είναι θέμα πλήθους κυττάρων, ούτε θρησκείας, σε καμιά περίπτωση.
xkabamarux Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τι καλη απαντηση ηταν αυτη? Δεν ειδα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ απαντηση στο υπο συζητησιν ερωτημα, στο συγκεκριμενο βιντεο. Μόνο αστεισμους που εχουν καποια βαση αλλά η βαση ειναι κυριως το να λιδωρει τους πιστους και τα πιστευω τους. Καμια ομως ουσιαστικη και συγκεκριμενη απαντηση..... Πως γινεται ενας ανθρωπος να ειναι βάλτος? Γενικα λες απιστευτες υπερβολες οποτε και να εχεις μερικα δικαια εδω και κει(που εχεις), χανονται μεσα στο απιστευτο παραλληλημα υπερβολων και λανθασμενων πραγματων που λες. Δικο μου λαθος που δεν γραφω με τονους, συγνωμη. Βαλτός. Οσο για τα υπολοιπα που λες, εισαι ευτυχισμενος αγαπητε διοτι ζεις μεσα στο σκοτος της αγνοιας και τη πικρη αληθεια τη βλεπεις ως υπερβολη. Μακαρι να ηταν υπερβολη...αλλα δεν ειναι. Χειροτερα απο οσα λεω ειναι, απλα δεν μπορω να τα περιγραψω σε αυτο το βαθμο. Οσο για τα λανθασμενα...συμφωνα με ποιον εχω λαθος και που; Περι εκτρωσεων ορισμενα βιντεο. Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει στη ζωη του χωρις ομως να προσπαθει να επιβαλει το ιδιο και στους γυρω του. Καλη θεαση. http://www.youtube.com/watch?v=D6w4VARhJ9A http://www.youtube.com/watch?v=F_bDVKPAIeM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Ea40spYqY0E&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=whlu8ck4mtw&feature=relmfu
xreokopia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Αυτα που ανεφερες δεν ηταν αποδεδειγμενα πραγματα. Δεν εχει αποδειχτει ή οχι πχ οτι δεν υπαρχει Θεος..... Επισης δεν εχει αποδειχτει οτι δεν υπαρχουν ιπταμενοι φλογοβολοι δρακοι ή πολυκερατοι μονοφθαλμοι εωσφοροι με σωμα καμηλοπαρδαλης. Τι ανεφερα που δεν ειναι αποδεδειγμενο? Ποτε δεν αναφερω κατι αναποδεικτο. Τοτε θα ημουν MJBulls23 1 και 1 δεν κανει 2. Ειναι θεμα ορισμου. Στο δυαδικο συστημα πχ κανει 10. Στο τριαδικο ή στο δεκαδικο κανει 2. Η γη προφανως και δεν ειναι επιπεδη. 1 και 1 στα μαθηματικα ολου του κοσμου κανουν παντα 2. Σοφιστειες πολυαδικων συστηματων ειναι για εσκεμμενη συσκοτιση. Χαιρομαι τουλαχιστον που αναγνωριζεις οτι η γη δεν ειναι επιπεδη. Ειναι μια καλη αρχη! Φυσικα και αυτα που λες ΔΕΝ στηριζονται στην επιστημη. Μόνο και μόνο 2-3 πραγματα να δει καποιος απο αυτα που ελεγες παραπανω και τα οποια επισημανα θα το καταλαβει..... Tι ακριβως ειπα που δε στηριζεται στην επιστημη? Εσυ μιλας συνεχως για πραγματα που δεν δεχεται η επιστημη, εγω ποτε. Κάνεις μεγαλο λαθος για ακομα μια φορα. Ψαξε να δεις. Γιατι δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ και συνεχιζεις να εκτιθεσαι και να λες λανθασμενα πραγματα. Ο,τι σου κατεβει στο κεφαλι βασικα. Ενα 25% των επιστημονων στην Αμερικη πιστευει στην υπαρξη μιας ανωτερης δυναμης. Ενος Θεου. Ενα 12% πιστευει σε μια θρησκεια. Σε ολοκληρο τον κοσμο το ποσοστο αυτο ανεβαινει σε 30% για την πρωτη περιπτωση. Οποτε μην μπερδευεσαι και μην λες πραγματα που δεν γνωριζεις γιατι συνεχιζεις να εκτιθεσαι τελειως.... Νομιζω οτι φοβασαι να διαβασεις περι αυτου, διοτι το σοκ που θα παθεις οταν μαθεις οτι πολλοι επισητμονες πιστευουν στην υπαρξη Θεου, θα ειναι τεραστιο και δεν θελεις να το παθεις αυτο το σοκ. Στο δικο σου περιεργο κοσμο ασφαλως θα κανω συνεχως "μεγαλο λαθος για αλλη μια φορα". Σου εξηγησα οτι κανενας επιστημονας δεν δεχεται θεους και παπατζηδες, αλλιως θα ηταν ασυμβατος με την επιστημη του. Η επιστημη αγαπητε δε δεχεται απολυτως τιποτα ως θεοπνευστο, στηριζεται μονο σε λογικες αποδειξεις. Πάντως αν προσέξετε ο αθεισμός είναι ο λόγος της ηθικής κατάπτωσης. ...οπως ισχυριζονται οι κλασικοι χριστιανοι Στη πραγματικοτητα ισχυει το αντιθετο. Οι θρησκειες ευθυνονται σε ολο το κοσμο για την ανηθικοτητα που επικρατει. Οταν σου συνθλιβουν το πνευμα πως να εχεις ηθικες αξιες??
flik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Στο δικο σου περιεργο κοσμο ασφαλως θα κανω συνεχως "μεγαλο λαθος για αλλη μια φορα". Σου εξηγησα οτι κανενας επιστημονας δεν δεχεται θεους και παπατζηδες, αλλιως θα ηταν ασυμβατος με την επιστημη του. Η επιστημη αγαπητε δε δεχεται απολυτως τιποτα ως θεοπνευστο, στηριζεται μονο σε λογικες αποδειξεις. Στη πραγματικοτητα ισχυει το αντιθετο. Οι θρησκειες ευθυνονται σε ολο το κοσμο για την ανηθικοτητα που επικρατει. Οταν σου συνθλιβουν το πνευμα πως να εχεις ηθικες αξιες?? Είπες ότι ό,τι δεν έχει απόδειξη το απορρίπτεις. Δεν θα πω τίποτα άλλο, εγώ εκεί στάθηκα, γιατί ήταν μεγάλα λόγια. Δεν θα κάτσω να σου δείξω γιατί είναι λάθος αυτό, μπορείς να το σκεφτείς μόνος σου. Αν δεν το σκεφτείς μόνος σου, εγώ δεν μπορώ να σε πείσω. Δε χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις και με δράκους, ούτε με θρησκείες. Καθαρές κουβέντες. Για την ανηθικότητα δεν θα συμφωνήσω. Εντάξει, τον πολιτισμό και το πνεύμα ναι, αλλά δεν μπορώ να πω πως υπάρχει σαφής ένδειξη πως οι θρησκευόμενοι είναι ανήθικοι. Πολλές φορές λόγω έλλειψης μόρφωσης δεν αναγνωρίζουν τι κάνουν και τι λένε. Αλλά δεν είναι ακριβώς ανηθικότητα αυτό, έτσι δεν είναι;
xkabamarux Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Θεωρω οτι εχεις νοημοσυνη ωστε να κατανοησεις τι παιζει. Καλη συνεχεια.
flik Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Θεωρω οτι εχεις νοημοσυνη ωστε να κατανοησεις τι παιζει. Καλη συνεχεια. Ε είμαι με ημικρανίες γι' αυτό. Επίσης.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Οσο ειναι χειραγωγηση το να πιστευεις...και το να μην πιστευεις, χειραγωγηση ειναι. Διότι, βλέπεις, φάγαμε αμέτρητες ώρες στα θρανία ακούγοντας για την θεωρία της εξέλιξης και του big bang και το πως ο Χριστός δεν είναι φως. Θελεις να βρεθουμε στο εξοχικο μου (ερημικη τοποθεσια) μαζι με κατι Ισλαμιστες φιλους μου να τους κανεις χιουμορ περι Ισλαμ-Μωαμεθ κτλπ;;; Να τους αμφισβητησεις κατι απο τα θεμελιωδη τους....να διοργανωσεις καμια θεατρικη παρασταση που θα γελοιποιει τον Μωαμεθ κτλπ... Ψηνεσαι; Τεχνη ρε παιδι μου...εκφραση της τεχνης...ετσι δε λετε; Ξερεις οτι εκει παιζει τερματισμος και αγγουρι....οποτε ολοι σας μαζι κοκοκο...και καλαμποκακι monsanto.... Ε πάρτε και σεις καλάσνικοφ, ζωστείτε με C4 και κλείστε μας τα στόματα. Και επί τη ευκαιρία, τι το θες το εξοχικό αγαπητέ χριστιανέ; Δεν έχουμε πει, ο έχων δύο χιτώνας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα