Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα τα λεει ο George Carlin χωρις να ειναι υπεραναλυτικα ανουσιος οπως μερικοι στις σκεψεις τους. Εχω την εντυπωση οτι μερικοι υπεφεραν καποτε η υποφερουν ακομη απο εμμονες ιδεες.

Το αν ο Carlin μιλαει ορθα η οχι ειναι θεμα αντιληψης των πραγματων.Οι θρησκευομενοι,που πιστεουν σε κατι υπερφυσικο που δεν μπορει να αποδειχτει και αρα για μας τους αθεους εξωπραγματικο,θετουν σαν πρωτο παραγοντα για το αν ειναι ηθικη μια εκτρωση το ''θελημα του θεου''.

Για εναν αθεο πρωτος παραγοντας ειναι το δικο του θελημα γιατι θεωρει οτι αυτος εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο για το σωμα του.Επομενως επειδη μια αθεη γυναικα δεν ειναι μια βιολογικη μηχανη αναπαραγωγης,αποφασιζει εκεινη ποτε και αν θα κανει παιδι.

Απο αθειστικης,ουμανιστικης ,φιλοσοφικης πλευρας σιγουρα η εκτρωση δεν ειναι κατι ευχαριστο αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει συνειδηση στο εμβρυο,δεν τιθεται θεμα φονου.Επισης και αυτο ειναι σημαντικο,αν υπηρχε η δυνατοτητα να αποφασισει μια γυναικα ποτε θα κανει παιδι και δεν υπηρχε η περιπτωση ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης,αν δηλαδη η γυναικα ειχε πληρη ελεγχο του βιολογικου αυτου φαινομενου τοτε θα μπορουσε να κατηγορηθει. Απο την στιγμη που ο ''θεος'' της ελευθερης βουλησης δεν δινει αυτην την δυνατοτητα στον ανθρωπο ,τοτε ειναι και αυτος συνενοχος μια εκτρωσης.Η του αρεσει να καταδυναστευει το σωμα μια γυναικας και να της δημριουργει εγκυμοσυνη οταν αυτη δεν θελει.

Βεβαια αυτες οι υποθεσεις της προηγουμενης παραγραφου ειναι παραλογες οσο παραλογη ειναι και η θρησκεια,απλα τις εθεσα να για το καταδειξω.

Δημοσ.

Το Ιραν σας περημενει κολλημενοι θρησκοι, να κανετε παρεα με τους ομοίους σας.

Και ο Hitch στην μαπα

a42ov.jpg

Δημοσ.

Διότι, βλέπεις, φάγαμε αμέτρητες ώρες στα θρανία ακούγοντας για την θεωρία της εξέλιξης και του big bang και το πως ο Χριστός δεν είναι φως.

Ε πάρτε και σεις καλάσνικοφ, ζωστείτε με C4 και κλείστε μας τα στόματα.

Και επί τη ευκαιρία, τι το θες το εξοχικό αγαπητέ χριστιανέ; Δεν έχουμε πει, ο έχων δύο χιτώνας..

Γιατι σου ειπε κανεις οτι ειμαι ο τελειος Χριστιανος; Στη προσπαθεια ειμαι.

Οσο για τα καλάσνικοφ...καλασνίκοφ λεγονται. Τωρα για το c4 τι να σου πω...προτιμω το semtex. Για το θεμα του κλεισιματος στοματων κτλπ...δεν εχω προβλημα να τα εχετε ανοιχτα και να λετε τα οσα λετε...περνα αφανταστα διασκεδαστικα ο χρονος οταν κατσει καποιος και μελετησει τι λετε, πως τα λετε, γιατι τα λετε κτλπ...δωρεαν θεατρο με εντονα τα στοιχεια της κωμωδιας-τραγωδιας και να το κλεισουμε...; Συνεχιστε τη καλη δουλεια καλα μου αθεα-μορφωμενα-αλανθαστα-ακομπλεξαριστα-απελευθερωμενα-ατομικοεπιστημονακια μου...

Highlight παντως της περιπτωσης σας ειναι να ακους τη γνωμη-θεωρια-θολοκουλτουρα απο γυναικες του ειδους σας.

Που ειστε καλες μου; Δωστε το παρον. Αυτες και αν ειναι απελευθερωμενες....πολυ τις γουσταρω.

Αντε...φτιαξτε μια δυνατη ομαδουλα εδω μεσα...και αρξατε πυρ ολοι μαζι...

Δημοσ.

Μια χαρα τα λεει ο George Carlin χωρις να ειναι υπεραναλυτικα ανουσιος οπως μερικοι στις σκεψεις τους. Εχω την εντυπωση οτι μερικοι υπεφεραν καποτε η υποφερουν ακομη απο εμμονες ιδεες.

Το αν ο Carlin μιλαει ορθα η οχι ειναι θεμα αντιληψης των πραγματων.Οι θρησκευομενοι,που πιστεουν σε κατι υπερφυσικο που δεν μπορει να αποδειχτει και αρα για μας τους αθεους εξωπραγματικο,θετουν σαν πρωτο παραγοντα για το αν ειναι ηθικη μια εκτρωση το ''θελημα του θεου''.

Για εναν αθεο πρωτος παραγοντας ειναι το δικο του θελημα γιατι θεωρει οτι αυτος εχει τον πρωτο και τελευταιο λογο για το σωμα του.Επομενως επειδη μια αθεη γυναικα δεν ειναι μια βιολογικη μηχανη αναπαραγωγης,αποφασιζει εκεινη ποτε και αν θα κανει παιδι.

Απο αθειστικης,ουμανιστικης ,φιλοσοφικης πλευρας σιγουρα η εκτρωση δεν ειναι κατι ευχαριστο αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει συνειδηση στο εμβρυο,δεν τιθεται θεμα φονου.Επισης και αυτο ειναι σημαντικο,αν υπηρχε η δυνατοτητα να αποφασισει μια γυναικα ποτε θα κανει παιδι και δεν υπηρχε η περιπτωση ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης,αν δηλαδη η γυναικα ειχε πληρη ελεγχο του βιολογικου αυτου φαινομενου τοτε θα μπορουσε να κατηγορηθει. Απο την στιγμη που ο ''θεος'' της ελευθερης βουλησης δεν δινει αυτην την δυνατοτητα στον ανθρωπο ,τοτε ειναι και αυτος συνενοχος μια εκτρωσης.Η του αρεσει να καταδυναστευει το σωμα μια γυναικας και να της δημριουργει εγκυμοσυνη οταν αυτη δεν θελει.

Βεβαια αυτες οι υποθεσεις της προηγουμενης παραγραφου ειναι παραλογες οσο παραλογη ειναι και η θρησκεια,απλα τις εθεσα να για το καταδειξω.

Αυτο με τον ουμανισμο πολυ μου αρεσε.

Επειδη ομως για κακη μου τυχη ειμαι πιστος αρα αμορφωτος-ασχετος και διχως οποιαδηποτε γνωση για το οτιδηποτε....μπορεις σε παρακαλω εσυ ως μεγας επιστημων να μου εξηγησεις τι εστι ουμανισμος;

Με δικα σου λογια...στο επιπεδο σου δεν χρειαζεσαι λινκ κτλπ...απελευθερωσου και χωστα.

Δημοσ.

μα τη δινει τη δυνατοτητα. η δυνατοτητα της εκτρωσης και του προφυλακτικου ειναι ανθρωπινα κατασκευασματα. εξαρχης η γυναικα γνωριζει οτι εαν επελθει συνουσια κατα πασα πιθανοτητα θα μεινει εγκυος. οποτε δεν υπαρχει ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη. αυτο προεκυψε με τα προφυλακτικα και τα αντισυλληπτικα τα τελευταια 100 χρονια

και μεσω της επιστημης μπορεις να καταληξεις σε δοξασια για το θανατο και να ξεπερασεις αυτο το φοβο. δεν ειναι απαραιτητη η θρησκεια. ετσι γινεται η επιστημη θρησκεια.

δειτε εδω τι απαντησεις δινει ο καθενας χωρις να γινει αναφορα σε θρησκεια

http://www.youtube.com/watch?v=a1XyFrWXUhw

Δημοσ.

Εισαι τοσο χαζος, που ουτε το infraction αξιζεις που θα ετρωγα με το να σου απανταγα στο ιδιο στυλ γιαλατζι χριστιανε του κωλου.

Ααααα...βλεπω μας πιανει πανικος και χανουμε τον ελεγχο και αρχιζουμε να βριζουμε μελη κτλπ....

ΑDMIN που εισαι να υπερασπιστεις το δικαιο με κανα μπαν...αλλα τι λεω...ξερει που τα κανει αυτος...οχι σε ολους...

Πολιτισμος και αγωγη...παραδειγματα αθειστικου ηθους και συμπεριφορας...

Μπραβο σου ατομικε-συμπαντικε επιστημονα. Χωσε και αλλα...σε παιρνει...δικος μας ο Admin...δεν θα σε μπαναρει μη μασας...

Δημοσ.

Αυτο με τον ουμανισμο πολυ μου αρεσε.

Επειδη ομως για κακη μου τυχη ειμαι πιστος αρα αμορφωτος-ασχετος και διχως οποιαδηποτε γνωση για το οτιδηποτε....μπορεις σε παρακαλω εσυ ως μεγας επιστημων να μου εξηγησεις τι εστι ουμανισμος;

Με δικα σου λογια...στο επιπεδο σου δεν χρειαζεσαι λινκ κτλπ...απελευθερωσου και χωστα.

Το υφος σου φιλε μου δεν δειχνει πραο,γαληνιο και καλοψυχο χριστιανο,εκτος και αν η ειρωνια,οι προσωπικες επιθεσεις και η προκλητικοτητα ειναι χριστιανικες αρετες. :devil: Δεν θυμαμαι παρα την διαφωνια μας να εκανα υποτιμητικες προσωπικες αναφορες για σενα,εσυ θυμασαι?

Για τον ορο ''ουμανιστης'' αρκει να ψαξεις στο wikipedia αλλα προσωπικα για μενα ειναι η πιστη στον ανθρωπο.Που δεν ειναι τελειος,εχει και καλες πλευρες και κακες αλλα με την βοηθεια της επιστημης και του πολιτισμου θα βελτιωνεται συνεχως.

μα τη δινει τη δυνατοτητα. η δυνατοτητα της εκτρωσης και του προφυλακτικου ειναι ανθρωπινα κατασκευασματα. εξαρχης η γυναικα γνωριζει οτι εαν επελθει συνουσια κατα πασα πιθανοτητα θα μεινει εγκυος. οποτε δεν υπαρχει ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη. αυτο προεκυψε με τα προφυλακτικα και τα αντισυλληπτικα τα τελευταια 100 χρονια

και μεσω της επιστημης μπορεις να καταληξεις σε δοξασια για το θανατο και να ξεπερασεις αυτο το φοβο. δεν ειναι απαραιτητη η θρησκεια. ετσι γινεται η επιστημη θρησκεια.

http://www.youtube.c...h?v=a1XyFrWXUhw

Far, αλλο να εχει περισσοτερες δυνατοτητες να αποφυγει την ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη που λες και εννοειται οτι ειναι σωστο,χαρη βεβαια στην ανθρωπινη και παλι επιστημη, και αλλο να αποκλεισει εντελως την πιθανοτητα της ,που προς το παρον ακομη δεν ισχυει.

Και εγώ είμαι Χριστιανός αλλά παίζω doom.

Καλα εσυ Ανδρικο εισαι cult figure του insomnia.:-D

Δημοσ.

Το υφος σου φιλε μου δεν δειχνει πραο,γαληνιο και καλοψυχο χριστιανο,εκτος και αν η ειρωνια,οι προσωπικες επιθεσεις και η προκλητικοτητα ειναι χριστιανικες αρετες. :devil: Δεν θυμαμαι παρα την διαφωνια μας να εκανα υποτιμητικες προσωπικες αναφορες για σενα,εσυ θυμασαι?

Για τον ορο ''ουμανιστης'' αρκει να ψαξεις στο wikipedia αλλα προσωπικα για μενα ειναι η πιστη στον ανθρωπο.Που δεν ειναι τελειος,εχει και καλες πλευρες και κακες αλλα με την βοηθεια της επιστημης και του πολιτισμου θα βελτιωνεται συνεχως.

Far, αλλο να εχει περισσοτερες δυνατοτητες να αποφυγει την ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη που λες και εννοειται οτι ειναι σωστο,χαρη βεβαια στην ανθρωπινη και παλι επιστημη, και αλλο να αποκλεισει εντελως την πιθανοτητα της ,που προς το παρον ακομη δεν ισχυει.

Καλα εσυ Ανδρικο εισαι cult figure του insomnia.:-D

Δεν εχω κανει καμια δηλωση πουθενα οτι ειμαι καλος Χριστιανος...ή ανθρωπος....

Οσο αφορα στη πιστη στον ανθρωπο κτλπ...και οι σατανιστες μεσα στα διαφορα βιβλια τους αυτο λενε...αυτο ακολουθουν...αυτο σπρωχνουν και στις μαζες.

Μια δοκιμη θα σε πεισει...αν δεν σε δεχτουν σε καμια στοα...πολυ ευχαριστως για την εγκυκλοπαιδικη σου παραμορφωση να σε βοηθησω να ενταχτεις και εσυ σε καμια ωστε να μπορεις να κανεις πλεον βιωματικη ερευνα.

Γουσταρεις; Εκτος αν ανηκεις ηδη σε καμια και δεν σου επιτρεπουν να μιλας για αυτα...οκ. Μη σε φερω και σε δυσκολη θεση...μη φας και κανα παραδειγματισμο για παρτη μου...δε λεει.

Δημοσ.

Συνεχιστε τη καλη δουλεια καλα μου αθεα-μορφωμενα-αλανθαστα-ακομπλεξαριστα-απελευθερωμενα-ατομικοεπιστημονακια μου...

Αλάνθαστοι; Ότι ας πούμε οι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι/κτλ δε πιστεύουν πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.

Αν μπορείς πες μου και το λόγο που πιστεύεις στο Χριστό και όχι στον Odin, το Δία ή το Vishnu.

Δημοσ.

Αλάνθαστοι; Ότι ας πούμε οι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι/κτλ δε πιστεύουν πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια.

Αν μπορείς πες μου και το λόγο που πιστεύεις στο Χριστό και όχι στον Odin, το Δία ή το Vishnu.

Ο λογος που πιστευω; Γιατι εχω πεσει θυμα χειραγωγησης-πλανης-πλυσης εγκεφαλου απο τη παιδικη μου ηλικια.

Πως σου φανηκε...;

Εσενα ποιος ειναι ο λογος που δεν πιστευεις; Θελεις να μου πεις...ή δεν θελεις να γινουμε φιλοι;

Δημοσ.

Το παλληκάρι προφανώς πιστεύει στο Μεγάλο Troll...κάτι Φενταγίν σαν και σένα έχουν φέρει τον κόσμο στα σκατά που βρίσκεται.

Αν καταλάβεις ποτέ ότι είσαι Χριστιανός γιατί δεν γεννήθηκες λίγα χιλιόμετρα πιο Ανατολικά - Βόρεια -Νότια - Δυτικά, τότε ίσως υπάρξει ελπίδα.

Μέχρι τότε συνέχισε να πιστεύεις ότι ανήκεις στο ελάχιστο ποσοστό ανθρώπων που κατέχουν την σωστή θρησκευτική πίστη.

Όσο και να ψαχτείς πάντως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η θρησκεία που "διάλεξες" να πιστεύεις δεν είναι καθόλου αποτέλεσμα επιλογής, αλλά δημιούργημα του κοντινού περιβάλλοντός σου.

Δημοσ.

Ο λογος που πιστευω; Γιατι εχω πεσει θυμα χειραγωγησης-πλανης-πλυσης εγκεφαλου απο τη παιδικη μου ηλικια.

Πως σου φανηκε...;

Εσενα ποιος ειναι ο λογος που δεν πιστευεις; Θελεις να μου πεις...ή δεν θελεις να γινουμε φιλοι;

Εγώ ζήτησα να μου πεις το λόγο που πιστεύεις πως η θρησκεία στην οποία πιστεύεις ήταν επιλογή σου. Για να μη μου λες και να ανεβάζεις πίεση έτσι απλά, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως δεν έχεις κάποια λογική εξήγηση να μου δώσεις.

Κι απ'τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει η άλλη άποψη δεν έχει νόημα να γράφω και γω τους λόγους που απέρριψα τη θρησκεία σου.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=a1XyFrWXUhw

τα προφυλακτικα είναι πιο αρχαία από όσο φαντάζεσαι, έχουν βρεθεί αναφορές από μινωικη περίοδο.

that was the useless info of the day, keep trolling ppl.;ρ

Πακτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...