Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που νομίζει ότι αγιοκωνσταντινάτα, σταυρουδάκια, ιχθύες στα αυτοκίνητα κλπ θα πρέπει να αποτελούν σήμανση αναπηρίας;

Μην μας λες και αναπηρους οκ; αν δεν τα γουστάρεις στα @@ μας.αλλα μην βριζεις

• Απαντ. 538
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην μας λες και αναπηρους οκ; αν δεν τα γουστάρεις στα @@ μας.αλλα μην βριζεις

θεωρείς μια αναπηρία ως βρισιά; Ντροπή σου πάνε και πες το σε κανένα σύλλογο αυτιστικων η κινητικα αναπήρων.

Εγώ σαν σήμανση το είπα όχι σαν προσβολή.

Πακτωση.

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που νομίζει ότι αγιοκωνσταντινάτα, σταυρουδάκια, ιχθύες στα αυτοκίνητα κλπ θα πρέπει να αποτελούν σήμανση αναπηρίας;

δεν ξερω για αναπηρια αλλα για καρακιτσαριο σιγουρα.

Δημοσ.

δεν ξερω για αναπηρια αλλα για καρακιτσαριο σιγουρα.

άνετα λανσαρουμε μόδα πάντως, σκέψου παναγια η καλοφορεμενη.;ρ

Πακτωση.

Δημοσ.

θεωρείς μια αναπηρία ως βρισιά; Ντροπή σου πάνε και πες το σε κανένα σύλλογο αυτιστικων η κινητικα αναπήρων.

Εγώ σαν σήμανση το είπα όχι σαν προσβολή.

Πακτωση.

γράφεις πως όλα αυτά είναι "σήμανση αναπηρίας"

άρα ο ίδιος χρησιμοποιείς την λέξη σαν βρισιά για να υποτιμήσεις κάτι το οποίο δεν συνάπτει με τα δικά σου πιστεύω.Η ντροπή λοιπόν θα πρέπει να είναι δικιά σου και όχι του palawiaris.

Kατά τ΄άλλα δεν είναι ανάγκη να βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του,είτε είστε Χριστιανοί είτε είστε άθεοι.Το ερώτημα ήταν εξ'αρχής ένα και όχι 15.Οι θρησκείες ακολουθούν συγκεκριμένο δόγμα άρα ο όρος αθανασία δεν συμβαδίζει με αυτές.

Δημοσ.

Μα και οι ενθεοι βριζουν τους αθεους (πλανεμενοι, αιρετικοι, αρνητες, αμετανοητοι, αντιχρηστοι, δαιμονισμενοι και πολλες αλλες αρλουμπες).

Δημοσ.
Τπτ δεν έπερνα.

Διάβασε αυτό:

http://www.oodegr.com/oode/asynithista/pn_empeiries/astr_prob1.htm

παίζει η οοδε να είναι borderline (που κεβε στο χωριό μου) αίρεση;ρ

Πακτωση.

Άντε βλάσφημοι.

μπορείς να μου αναλύσεις ακριβώς τη είναι βλασφημία; θεωρείς ότι οι αγιοι δεν έχουν χιούμορ;

Πακτωση.

γράφεις πως όλα αυτά είναι "σήμανση αναπηρίας"

άρα ο ίδιος χρησιμοποιείς την λέξη σαν βρισιά για να υποτιμήσεις κάτι το οποίο δεν συνάπτει με τα δικά σου πιστεύω.Η ντροπή λοιπόν θα πρέπει να είναι δικιά σου και όχι του palawiaris.

Kατά τ΄άλλα δεν είναι ανάγκη να βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του' date='είτε είστε Χριστιανοί είτε είστε άθεοι.Το ερώτημα ήταν εξ'αρχής ένα και όχι 15.Οι θρησκείες ακολουθούν συγκεκριμένο δόγμα άρα ο όρος αθανασία δεν συμβαδίζει με αυτές.[/quote']

δηλαδή και οι ταυτότητες των διαβητικών κατά την πρόταση τούς ήταν υβριστικά και αυτός που τα πρότεινε ήταν κομπλεξικός; :)

Πακτωση.

Δημοσ.

Γιατί είναι προπαγάνδα υπέρ και όχι κατά την επίσημης θρησκείας του κράτους.

δεν υπαρχει επισημη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...