Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,απο χθες αντιμετωπιζω προβλημα στην προσπαθεια να συνδεδω στο ιντερνετ...απο τον οκτωμβρη εχω conn-x κ δεν αντιμετωπισα κατι παρομοιο...οταν παω να συνδεδω στο δικτυο μου,μου βγαζει "περιορισμενη προσβαση" κ δεν μπορω να σερφαρω...απο το smartphone συνδεομαι κανονικα,αρα,το προβλημα σχετιζεται με το λαπτοπ...δοκιμασα να κανω restart...τιποτα...αδειασμα dns...και παλι τα ιδια...τα φωτα σας παρακαλω! ευχαριστω για πιθανες απαντησεις!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασες να ξαναπεράσεις τον κωδικό στο δίκτυο και να τσεκάρεις σε τι security type είσαι;

Δημοσ.

δοκιμασα να ξαναπερασω κωδικο...καμια αλλαγη...wpa2-ατομικο...κρυπτογραφησης AES αν εννοεις αυτο wpa2-psk γενικοτερα..και καταργηση δικτυου δοκιμασα...τζιφος...

Δημοσ.

δοκιμασα να ξαναπερασω κωδικο...καμια αλλαγη...wpa2-ατομικο...κρυπτογραφησης AES αν εννοεις αυτο wpa2-psk γενικοτερα..και καταργηση δικτυου δοκιμασα...τζιφος...

Άνοιξε ένα command prompt, πληκτρολόγησε

>ipconfig/all

και ανέβασε εδώ το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Επιθημα κυριου dns....κενο δλδ,τυπος κομβου υβριδικος,ενεργοποιηση δρομολογησης ip ΟΧΙ,ενεργοποιση μεσολαβησης WINS ΟΧΙ,κατασταση μεσου εχει αποσυνδεθει,ενεργοποιηση DHCP οχι,αυτοματη ρυθμιση ενεργη ΝΑΙ. αυτα...

Δημοσ.

Επιθημα κυριου dns....κενο δλδ,τυπος κομβου υβριδικος,ενεργοποιηση δρομολογησης ip ΟΧΙ,ενεργοποιση μεσολαβησης WINS ΟΧΙ,κατασταση μεσου εχει αποσυνδεθει,ενεργοποιηση DHCP οχι,αυτοματη ρυθμιση ενεργη ΝΑΙ. αυτα...

Δεν είναι επιθυμία μου, ούτε είμαι τόσο... διεστραμμένος να ζητώ τέτοια πράγματα (δλδ να σε βάλω να κάνεις αντιγραφή όπως κάναμε στο δημοτικό). Το αποτέλεσμα της εντολής που σου ζήτησα να ανεβάσεις είναι για να σε βοηθήσουμε. Επειδή όμως φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις ή δεν κατάλαβες ότι θέλω το αποτέλεσμα όπως εμφανίζεται στην οθόνη και όχι να το αντιγράψεις όπως έκανες, πληκτρολόγησε στο command prompt

>ipconfig/all > c:\out.txt

και ανέβασε σαν attachment το αρχείο out.txt που θα βρεις στο c:\

Δημοσ.

δοκιμασε

α.ξεκλειδωτο το δικτυο να δεις αν θα μπεις.αν μπεις τοτε βαλε αλλο κλειδωμα η κανε Update τους drivers της καρτας.αν οχι σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερασε την.αν και θα περαστει μονη της.

Δημοσ.

hawkpilot το δοκιμασα ομως γραφει "δεν επιτρεπεται η προσβαση" poulinos πως σβηνουμε την καρτα δικτυου;δε συνδεεται ουτε ξεκλειδωτο...

εσβησα την καρτα,βρηκα πως...εγινε κανονικα η εγκατασταση της με την επανεκκινηση...τωρα δε βρισκει το δικτυο...

Δημοσ.

hawkpilot το δοκιμασα ομως γραφει "δεν επιτρεπεται η προσβαση" poulinos πως σβηνουμε την καρτα δικτυου;δε συνδεεται ουτε ξεκλειδωτο...

εσβησα την καρτα,βρηκα πως...εγινε κανονικα η εγκατασταση της με την επανεκκινηση...τωρα δε βρισκει το δικτυο...

μαλλον δεν επιτρεπεται η προσβαση επειδη προσπαθεις να γραψεις το output αρχειο χυμα στο c:\ εκτος αν δεν εχεις καν δισκο c: και εχει αλλα γραμματα.η καρτα σβηνει απο το device manager.παραξενο να μην εβρισκε το δικτυο εκτος αν δεν περασες την καρτα :P η αν εφαγε σκαλωμα οποτε εκει Reboot router,pc.

μαλλον λυθηκε! ελπιζω οριστικα! ευχαριστω για τις απαντησεις κ το χρονο σας!

καλο θα ηταν να πεις πως λυθηκε σε περιπτωση που συναντησει καποιος το ιδιο προβλημα και ψαχνει λυση.και οχι να διαβασει ολο το θεμα και στο τελος να δει οτι απλα λυθηκε το θεμα και να βριζει που δεν βλεπει την λυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...