jar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 καλησπερα σας μηπως υπαρχη καποιος τροπος να στειλω λεφτα απο το paysafe σε τραπεζικο λογαριασμο??
moxalis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να περάσεις την paysafe σε στοιχηματική εταιρία (τύπου bwin που δέχεται paysafe) κ να κάνεις μετά ανάληψη για να περαστούν στην τράπεζα. Τώρα τα αρνητικά είναι ότι το ελάχιστο που μπορείς κάνεις ανάληψη είναι 30 ευρώ, υπάρχει μία μικρή προμήθεια από την τράπεζα κ η διαδικασία του να στείλεις με email κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης (όπως ταυτότητα,διαβατήριο). Για μικροποσά των 30 ευρώ δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά αν το κάνεις συχνά κ με μεγαλύτερα ποσά γενικότερα να προσέχεις μιας κ δίνεις πραγματικά στοιχεία, μήπως κ θεωρηθεί κίνηση ξεπλύματος χρημάτων η κάτι σχετικό. Λίγο τραβηγμένο βέβαια αλλά better safe than sorry. 1
jar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 μου περασε απο το μυαλο να χρεισιμοποιησω το bwin ομως ειμαι ανιλικος και το ποσο του paysafe που εχω ειναι 20
moxalis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ε μωρέ στην χειρότερη να έπαιρνες άλλη μία να ξεμπέρδευες. Τότε μόνο αν έχεις κάποιον ενήλικο γνωστό που εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσει κ να τα περάσει αυτός στον δικό του λογαριασμό bwin κ μετά τράπεζα, αλλιώς δύσκολο το βλέπω να τις παίρνεις σε μετρητά δυστυχώς..
Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλησπερα εχω 120 ευρω σε λογαριασμο mypaysafecard.Ρωτησα αν μπορω να τα παρω πισω στον λογαριασμο μου και μου ειπανε πως δεν γινεται λογω οτι ετσι μπορει να γινεται ξεπλυμα χρηματων ενω η paysafecard γινεται να επιστραφει το υπολοιπο.Πως μπορω να αποταμιευσω σε καποιο λογαριασμο μου αυτα τα λεφτα η εστω υπαρχει καποιος να ενδιαφερεται να του καταθεσω 120 ευρω και να μου καταθεσει σε ρευστο το ποσο αυτο στον λογαριασμο μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα