javavall Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Και καθάρισες http://www.youtube.com/watch?v=wJ8RyGxrxVM
asteropi22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ναι έχω ΑΦΜ από τα 18 μου τώρα είμαι 22.. και αν δεν κάνω δήλωση ούτε και φέτος θα έχω πρόβλημα?
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν νομίζω να έχεις εφόσον δεν κατέχεις κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Καλύτερα να μην κάνεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Απο την στιγμή που δεν είσαι δηλωμένη πουθενά (για ένσημα δλδ) και όλα είναι μαύρα όχι δεν έχει πρόβλημα. Θα έχεις αν θελήσεις να το νομιμοποιήσεις όμως. Πλέον μλκ η ατάκα για να πιάνεις γκόμενα θα είναι "έχω και εκκαθαριστικό, πάμε μια βόλτα;" On another note, εμένα για 4000 εισόδημα με φορολογούν με 300 ευρώ τον μπελά μου
asteropi22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ενδιαφέρον και με 4000 euro μπορείς να βγάλεις καμια κάρτα>?
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Απο την στιγμή που δεν είσαι δηλωμένη πουθενά (για ένσημα δλδ) και όλα είναι μαύρα όχι δεν έχει πρόβλημα. Θα έχεις αν θελήσεις να το νομιμοποιήσεις όμως. Πλέον μλκ η ατάκα για να πιάνεις γκόμενα θα είναι "έχω και εκκαθαριστικό, πάμε μια βόλτα;" On another note, εμένα για 4000 εισόδημα με φορολογούν με 300 ευρώ τον μπελά μου Πως σου ήρθε 300ευρώ? Φορολογήθηκες με τεκμήρια ?
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μμμ λογικά μιας και το εισόδημα αυτό έρχεται από ακίνητα που δεν είναι υποθηκευμένα η τπτ τέτοιο. Γιατί έχεις κάτι στο νου σου; Πες το, σε έριξα με την φορολογική μου έτσι;
asteropi22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 καταρχήν το αν φορολογήθηκες εξαιτίας τεκμηρίων στο ρώτησε άλλος και καταδεφτερον όχι... απλά αν είναι μονο 300 τον χρόνο να δινω για να έχω πιστωτική ίσως το σκεφτώ να δηλωσω και εγω 4000... και γενικά να το ξεκαθαρίσει κάποιος.. ΧΩΡΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ποσα χρήματα μπορείς να δηλώσεις χωρίς να φορολόγησε? έστω βάζοντας και αποδείξεις. είναι αρκετά για να μπορείς να πάρεις πράματα με δόσεις η να βγάλεις κάρτα? απλά πράματα.
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σου το έχουμε πει αλλά δεν μας ακούς. Εισοδήματα χωρίς τεκμήρια που μπορείς να έχεις αφορολόγητα είναι μέχρι 5000 ευρώ ή 7000 αν είσαι κάτω των 25 νομίζω. Απο την στιγμή που δεν έχεις τέτοια εισοδήματα μιας και όλα είναι μαύρα δεν μπορείς να δηλώσεις τίποτα γιατί μετά θα σε τρέχουν στα δικαστήρια για απόκρυψη εισοδήματος από παράνομες δραστηριότητες (αφού είναι μαύρα παράνομα είναι και ας δούλευες σερβιτόρα δεν έχει σημασία). Οπότε όχι δεν μπορείς να δηλώσεις τίποτα για να βγάλεις κάρτα. Επίσης να ξέρεις ότι μιας και ξεκινήσεις να κάνεις για πρώτη φορά φορολογική δήλωση, μετά είσαι υποχρεωμένη να κάνεις κάθε χρόνο και ας μην έχεις εισοδήματα, οπότε καλό είναι να μην κάνεις αν δεν υπάρχει λόγος. Για οτιδήποτε παραπάνω αν κάποιος ξέρει περισσότερα να πει.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σου το έχουμε πει αλλά δεν μας ακούς. Εισοδήματα χωρίς τεκμήρια που μπορείς να έχεις αφορολόγητα είναι μέχρι 5000 ευρώ ή 7000 αν είσαι κάτω των 25 νομίζω. Μια διόρθωση. Το δεύτερο αφορολόγητο είναι 9000 ευρώ για όσους είναι κάτω των 30 και δεν δηλώνουν εισόδημα πάνω από 9000ευρώ, αν δηλώσουν πάνω από 9000 το αφορολόγητο κατεβαίνει αυτόματα στις 5000 και για τους κάτω των 30.
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μια διόρθωση. Το δεύτερο αφορολόγητο είναι 9000 ευρώ για όσους είναι κάτω των 30 και δεν δηλώνουν εισόδημα πάνω από 9000ευρώ, αν δηλώσουν πάνω από 9000 το αφορολόγητο κατεβαίνει αυτόματα στις 5000 και για τους κάτω των 30. +1 δεν ήμουν σίγουρος και καλά έκανα και δεν ήμουν, tnx for clearing that up
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 μα και για την πιστωτική ζητάνε εκκαθαριστικό αν δεν κάνω λάθος... οποτε στα ίδια είμαστε μεχρι 1500 χιλιαρικο ειναι το οριο της καρτας... επισης το εππαγελμα του φωτογραφου δεν εχει τις τρελες αποδοχες στην ελλαδα... ενδιαφέρον και με 4000 euro μπορείς να βγάλεις καμια κάρτα>? δυσκολα εκτος εαν κανουν καποια προσφορα... καταρχήν το αν φορολογήθηκες εξαιτίας τεκμηρίων στο ρώτησε άλλος και καταδεφτερον όχι... απλά αν είναι μονο 300 τον χρόνο να δινω για να έχω πιστωτική ίσως το σκεφτώ να δηλωσω και εγω 4000... και γενικά να το ξεκαθαρίσει κάποιος.. ΧΩΡΙΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ποσα χρήματα μπορείς να δηλώσεις χωρίς να φορολόγησε? έστω βάζοντας και αποδείξεις. είναι αρκετά για να μπορείς να πάρεις πράματα με δόσεις η να βγάλεις κάρτα? απλά πράματα. κοντα στα 10.000 και να περιμενεις και ενα χρονο...
asteropi22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Όλα αυτά που λες δεν έχουν νόημα μιας και δεν μπορώ να κάνω δήλωση κτλ όπως βγαίνει μέσα από τα προηγούμενα post. Εκτος και αν ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω? και γενικά ξέρει κανεις κανένα κατάστημα που να κάνει δόσεις χωρίς εκκαθαριστικό?
greekparot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Θα ήθελα τη βοήθεια σας για όποιον γνωρίζει: Έχω εισόδημα 2011: 4408€ Αυτοκινητο του 2010 - 1400 κυβικά με ποσοστό ιδιοκτησίας 50% Με αποδείξεις 1400€, μου είπε ένας φίλος που έχει προγράμμα ότι θα πληρώσω περίπου 93€ φόρο! Ισχύει κάτι τέτοιο; Πληρώνω 93€ διότι έχω αυτοκινητο; Γιατι το εισόδημα μου είναι κάτω απο τα 5000€ που είναι το αφορολόγητο. Υπάρχει κάποια άλλη λύση να μειωθεί ο φόρος πριν την καταχώρησω ηλεκτρονικά; Πχ δεν έχω αποδείξεις ασφαλιστικών εταιρειών ή αποδείξεις απο γιατρούς που μειώνουν το φόρο. Sent from my iPhone using Insomnia
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Greekparot πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα