jeandoumpier Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Παιδιά θα πάω στο Καλλιμάρμαρο τη Δευτέρα το βράδυ για τη συναυλία του Λαυρέντη του Μαχαιρίτσα, και θέλω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει γύρω στις 12.30 που θα τελειώσει που θα βρω μεταφορικό μέσο τέτοια ώρα εκεί κοντά (οτιδήποτε, τραμ ή λεωφορείο) για να μεταβώ στην Κηφισιά, ή κάπου προς τα εκεί... Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας γράψει κάτι. Ευχαριστώ. Mps
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παιδιά θα πάω στο Καλλιμάρμαρο τη Δευτέρα το βράδυ για τη συναυλία του Λαυρέντη του Μαχαιρίτσα, και θέλω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει γύρω στις 12.30 που θα τελειώσει που θα βρω μεταφορικό μέσο τέτοια ώρα εκεί κοντά (οτιδήποτε, τραμ ή λεωφορείο) για να μεταβώ στην Κηφισιά, ή κάπου προς τα εκεί... Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας γράψει κάτι. Ευχαριστώ. Mps θα πάρεις το τραμ, θα κατεβεις συνταγμα, θα περάσεις απέναντι απο τη στάση και θα πάρεις το Χ14 για κηφισιά (ειναι 24ωρο - ανα μιση ώρα). Εναλλακτικά μπορείς και να περπατήσεις ως εκει δεν ειναι μακρια...
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αυτό που λέει ο αποπάνω, να προσθέσω μόνο πως επειδή το Χ14 είναι ψιλομονόδρομος για όσους θέλουν να πάνε προς τα πάνω, καθώς το 500 έχει πολύ γαμημένα ωράρια, πάρτο με τα πόδια για να φτάσεις γρηγορότερα και μην περιμένεις τραμ γιατί προβλέπεται να μη χωράτε.
thanocaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αυτό που λέει ο αποπάνω, να προσθέσω μόνο πως επειδή το Χ14 είναι ψιλομονόδρομος για όσους θέλουν να πάνε προς τα πάνω, καθώς το 500 έχει πολύ γαμημένα ωράρια, πάρτο με τα πόδια για να φτάσεις γρηγορότερα και μην περιμένεις τραμ γιατί προβλέπεται να μη χωράτε. Πριν μερικά χρόνια πάντως, μετά από τη δωρεάν συναυλία του Mtv (ξες, REM και Kaiser Chiefs στα ντουζένια τους, μικρομπάντες) μια χαρά άνετα ήταν στο τραμ από κόσμο (δεν κάτσαμε κιόλας, αλλά δεν ήταν πατείς με πατώ σε). Βέβαια, αν δεν κάνω λάθος είχαν βάλει συχνότερα δρομολόγια τότε.
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το τραμ ωραίο θα 'ναι, το Χ14 θα ναι τίγκα. Επίσης λέμε για το τσάμπα λάηβ που είχε συνδιοργανώσει και γνωστή πολιτική παράταξη;;;;
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αυτό που λέει ο αποπάνω, να προσθέσω μόνο πως επειδή το Χ14 είναι ψιλομονόδρομος για όσους θέλουν να πάνε προς τα πάνω, καθώς το 500 έχει πολύ γαμημένα ωράρια, πάρτο με τα πόδια για να φτάσεις γρηγορότερα και μην περιμένεις τραμ γιατί προβλέπεται να μη χωράτε. υπάρχει το 500; Και ελεγα οτι ειναι απο τα γνωστά λεωφορεία-φάντασματα... +1 όπως ειπα και εγω και ο λουσι στα 500 μετρα περπατημα ως τη σταση του Χ14 (το πιο πιθανο ειναι να πετύχεις ένα εκει να περιμένει να ξεκινήσει μαλιστα).
thanocaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Επίσης λέμε για το τσάμπα λάηβ που είχε συνδιοργανώσει και γνωστή πολιτική παράταξη;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα