exypnakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλημέρα! Έχω ένα πρόβλημα! Δε μου δουλεύει η μπροστινή υποδοχή για μικρόφωνο. Καταλάβατε έχω επιτραπέζιο υπολογιστή. Βλέπω σήμερα ότι έχει φοβερή σκόνη μέσα. Παίρνω ένα φυσητήρα για pc και καθάρισα την υποδοχή. Όμως πάλι το ίδιο ενώ η υποδοχή για ακουστικά δουλεύει η υποδοχή για μικρόφωνο τίποτα. Η πίσω υποδοχή για μικρόφωνο δουλεύει. Όλες δουλεύουν εκτός από τη μπροστινή. Βάζω το μικρόφωνο και κάνω δοκιμαστικά. Αλλά δεν ακούγετε! Τι να κάνω;;; Είναι απαραίτητο γιατί μιλάω μέσω skype και η κάμερά μου δεν έχει μικρόφωνο. Υ.Γ. Είδα ότι ήταν μια χαρά συνδεδεμένα όλα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έχει δουλέψει παλιότερα η είσοδος αυτή του μικροφώνου;
exypnakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έχει δουλέψει παλιότερα η είσοδος αυτή του μικροφώνου; Κάποιες φορές ναι κάποιες όχι! Ό,τι ήθελε έκανε!
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έλεγξε πάλι τις συνδέσεις & στις 2 πλευρές ότι πατάνε σωστά (στη Μ/Β & στο mic jack μπροστά). Βεβαιώσου πως δεν είναι σε σίγαση από τις ρυθμίσεις ήχου.
exypnakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έλεγξε πάλι τις συνδέσεις & στις 2 πλευρές ότι πατάνε σωστά (στη Μ/Β & στο mic jack μπροστά). Βεβαιώσου πως δεν είναι σε σίγαση από τις ρυθμίσεις ήχου. Μα ένα καλώδιο τα συνδέει και τα δύο (ακουστικά μικρόφωνο) επίσης όταν βάζω το μικρόφωνο ακούγετε ένα κράτς από τα ηχεία του pc! Γιατί;; Δεν είναι ότι έχεις σπάσει κάτι! Έτσι δεν είναι;
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν έχεις το Realtek Audio Manager & δεν ανιχνεύει αυτόματα τη σύνδεση μικροφώνου ενεργοποίησε αυτό την επιλογή από εκεί.
exypnakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν έχεις το Realtek Audio Manager & δεν ανιχνεύει αυτόματα τη σύνδεση μικροφώνου ενεργοποίησε αυτό την επιλογή από εκεί. Από πού; Ναι αλλά η υποδοχή πίσω δουλεύει!
thanocaster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέσα στο κουτί του pc (αν ξεβιδώσεις, δηλαδή, τον πύργο) έχεις τσεκάρει ότι το καλώδιο που συνδέει την μπροστινή θύρα με το motherboard πατάει καλά και στις δυο άκρες του;
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μα ένα καλώδιο τα συνδέει και τα δύο (ακουστικά μικρόφωνο)Γιατί;; Δεν είναι ότι έχεις σπάσει κάτι! Έτσι δεν είναι; Ένα είναι το header αλλά είναι στο χέρι σου να παρατηρήσεις αν κάποιος κλώνος έχει τραβηχτεί/χαλαρώσει από το crimp του. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί & να το εξετάσεις (γειώσου μη κάψεις τπτ). Επίσης να κάνεις το ίδιο & στη πλακέτα που έρχεται μπροστά όπως είπα πριν. Δε μπορούμε να εξετάσουμε εμείς από εδώ το hardware σου οπότε πως περιμένεις περισσότερες απαντήσεις. Κάνε αυτά πρώτα.
exypnakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ένα είναι το header αλλά είναι στο χέρι σου να παρατηρήσεις αν κάποιος κλώνος έχει τραβηχτεί/χαλαρώσει από το crimp του. Πρέπει να ανοίξεις το κουτί & να το εξετάσεις (γειώσου μη κάψεις τπτ). Επίσης να κάνεις το ίδιο & στη πλακέτα που έρχεται μπροστά όπως είπα πριν. Δε μπορούμε να εξετάσουμε εμείς από εδώ το hardware σου οπότε πως περιμένεις περισσότερες απαντήσεις. Κάνε αυτά πρώτα. ΟΚ! Θα ανεβάσω μια φωτογραφία το βράδυ πώς είναι συνδεδεμένο για να δείτε κι αν μπορέσετε θα μου πείτε τι πρέπει να κάνω ΟΚ;
exypnakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Άμα δεν μπορείτε να τα διαβάσετε (που είναι το πιο λογικό) πατήστε εδώ και κατεβάστε τις φωτογραφίες για να τις ζουμάρετε. Αλλά ας πω κιόλας! Στην πρώτη δείχνω το καλώδιο που συνδέει τις δύο μπροστινές υποδοχές (ακουστικά & μικρόφωνο) στη δεύτερη δείχνω που κουμπώνει αυτό το καλώδιο (πάνω στην κάρτα) και στην τρίτη δείχνω ότι έχει κι άλλο βύσμα όπου συνδέετε με το άλλο που είναι στην κάρτα και δεν κουμπώνει πουθενά. Γράφει πάνω "AUDIO" ενώ αυτό που είναι στην κάρτα νομίζω ότι γράφει HD AUDIO !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα