supermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλημερα ειχα παρει ενα φωτοβολταικο απο την κινα και τελικα μου ηρθε να πληρωσω περισσοτερα απο οσο το πηρα σε δασμος κ.α. Με την κουριερ φεντεξ ηρθε, το θεμα ειναι οτι ο πωλητης εγραφε δωρεαν μεταφορικα και αυτοι χρεωσσανα μεταφορια 109 ευρω + δασμους + εκτελονισμους κ.τ.λ. Τον εκετελωνισμο πηγε τον εκανε δικος μου ανθρωπος αν και δεν του αρεσε αυτο. Στο αποδειχτικο που μου ειχαν στειλει στο μαιλ για αμοιβη εκτελονισμου ειχαν γραψει 80 ευρω και τελικα γλυτωσαμε 60 ευρω. Πως ειναι δυνατον τωρα να μας χρεωσουν λιγοτερο τον εκτελονισμο και τα 20 ευρω να τα βαλουν αλλου.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τον εκετελωνισμο πηγε τον εκανε δικος μου ανθρωπος αν και δεν του αρεσε αυτο. Τι εννοείς;
supermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 πηγε ενας συγγενης αλλα δεν τους αρεσε αυτο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΟΝΤΕΞ
asteropi22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως.. και μάλλον έτσι εξηγείται η ιστορία αν επικοινωνεί με τέτοιο τρόπο στα γραπτά που είναι στα ελληνικά φαντάσου στα αγγλικά τι γίνεται.. αλλα έλεγε και αλλα καταλάβανε ο κινέζος αλλα έλεγε ο κινέζος αλλα καταλάβαινε αυτός και τώρα πληρώνει τα κερατιάτικα.
supermann Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Απο το ebay εγινε η αγορα και εγραφε καθαρα χωρις εξοδα αποστολης
vergogc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλημερα ειχα παρει ενα φωτοβολταικο απο την κινα και τελικα μου ηρθε να πληρωσω περισσοτερα απο οσο το πηρα σε δασμος κ.α. Με την κουριερ φεντεξ ηρθε, το θεμα ειναι οτι ο πωλητης εγραφε δωρεαν μεταφορικα και αυτοι χρεωσσανα μεταφορια 109 ευρω + δασμους + εκτελονισμους κ.τ.λ. Τον εκετελωνισμο πηγε τον εκανε δικος μου ανθρωπος αν και δεν του αρεσε αυτο. Στο αποδειχτικο που μου ειχαν στειλει στο μαιλ για αμοιβη εκτελονισμου ειχαν γραψει 80 ευρω και τελικα γλυτωσαμε 60 ευρω. Πως ειναι δυνατον τωρα να μας χρεωσουν λιγοτερο τον εκτελονισμο και τα 20 ευρω να τα βαλουν αλλου. Ποσο το αγορασες? Και ποσα σου ζητανε τωρα στο τελωνειο?
geowizard Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Απο το ebay εγινε η αγορα και εγραφε καθαρα χωρις εξοδα αποστολης Αλλο τα εξοδα αποστολης και αλλο τα εξοδα εκτελωνισμού.
johnbond Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Κανόνας στις αγορές απο ΗΠΑ Κινα κτλ είναι να μην στέλνετε με ιδιωτικά courier..Είναι κλέφτες. ΜΟΝΟ USPS κ EMS. Κάποιοι μαζί και εσύ το μαθαίνουν με το δύσκολο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα