Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

ειχα παρει ενα φωτοβολταικο απο την κινα και τελικα μου ηρθε να πληρωσω περισσοτερα απο οσο το πηρα σε δασμος κ.α.

Με την κουριερ φεντεξ ηρθε, το θεμα ειναι οτι ο πωλητης εγραφε δωρεαν μεταφορικα και αυτοι χρεωσσανα μεταφορια 109 ευρω + δασμους + εκτελονισμους κ.τ.λ.

Τον εκετελωνισμο πηγε τον εκανε δικος μου ανθρωπος αν και δεν του αρεσε αυτο.

Στο αποδειχτικο που μου ειχαν στειλει στο μαιλ για αμοιβη εκτελονισμου ειχαν γραψει 80 ευρω και τελικα γλυτωσαμε 60 ευρω.

Πως ειναι δυνατον τωρα να μας χρεωσουν λιγοτερο τον εκτελονισμο και τα 20 ευρω να τα βαλουν αλλου.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως..

και μάλλον έτσι εξηγείται η ιστορία αν επικοινωνεί με τέτοιο τρόπο στα γραπτά που είναι στα ελληνικά φαντάσου στα αγγλικά τι γίνεται..

αλλα έλεγε και αλλα καταλάβανε ο κινέζος

αλλα έλεγε ο κινέζος αλλα καταλάβαινε αυτός

και τώρα πληρώνει τα κερατιάτικα.

Δημοσ.

Καλημερα

ειχα παρει ενα φωτοβολταικο απο την κινα και τελικα μου ηρθε να πληρωσω περισσοτερα απο οσο το πηρα σε δασμος κ.α.

Με την κουριερ φεντεξ ηρθε, το θεμα ειναι οτι ο πωλητης εγραφε δωρεαν μεταφορικα και αυτοι χρεωσσανα μεταφορια 109 ευρω + δασμους + εκτελονισμους κ.τ.λ.

Τον εκετελωνισμο πηγε τον εκανε δικος μου ανθρωπος αν και δεν του αρεσε αυτο.

Στο αποδειχτικο που μου ειχαν στειλει στο μαιλ για αμοιβη εκτελονισμου ειχαν γραψει 80 ευρω και τελικα γλυτωσαμε 60 ευρω.

Πως ειναι δυνατον τωρα να μας χρεωσουν λιγοτερο τον εκτελονισμο και τα 20 ευρω να τα βαλουν αλλου.

Ποσο το αγορασες? Και ποσα σου ζητανε τωρα στο τελωνειο?

Δημοσ.

Απο το ebay εγινε η αγορα και εγραφε καθαρα χωρις εξοδα αποστολης

Αλλο τα εξοδα αποστολης και αλλο τα εξοδα εκτελωνισμού.

Δημοσ.

Κανόνας στις αγορές απο ΗΠΑ Κινα κτλ είναι να μην στέλνετε με ιδιωτικά courier..Είναι κλέφτες.

ΜΟΝΟ USPS κ EMS.

Κάποιοι μαζί και εσύ το μαθαίνουν με το δύσκολο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...