Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Όπως λέει και ο τίτλος θα κάνω μηχανογραφικό για υποψήφιους με σοβαρές παθήσεις.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο εύκολο η δύσκολο είναι να σε πάρουν στη σχολή και ειδικά σχολές στην Αθήνα,που λογικά θα έχουν δηλώσει αρκετοί.Ξέρω ότι μόνο κρητήριο είναι ο βαθμός απολυτηρίου.

Επίσης θέλω να ρωτήσω για το εάν μερικά ΤΕΙ παίρνουν άτομα με προβλήματα υγείας,πχ ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας,Ηλεκτρονικής,Πληροφορικής.Δεδομένου ότι έχω κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα υπάρχει περίπτωση να με απορρίψουν;Στο μηχανογραφικό που συμπληρώνουμε έχει όλες τις σχολές και δίπλα τις παθήσεις που δε δέχονται αλλά υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω.Πχ στην Ηλεκτρολογία στην Πάτρα δεν δέχονται με κινητικά προβλήματα,ενώ στο ΤΕΙ Πειραιά δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.Αυτό που δεν καταλαβαίνω κυρίως είναι το ότι δε θα μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα(εργαστήρια κυρίως) ή δεν έχουν τις υποδομές μερικά τμήματα να δεχτούν τέτοια άτομα;

Δημοσ.

δεν εχουν υποδομες (ασανσερ κτλ)

Μεγαλη μαλακία του κωλοκρατους που ζουμε. Anyway στο Τει αθηνας βαλανε προσφατα υποδομές και πλεον δεν υπαρχουν περιορισμοί

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι μόνο οι υποδομές.Αν και εκεί που φοβάμαι κυρίως είναι τα εργαστήρια για το ΤΕΙ Ηλεκτρολογιας που ενδιαφέρομαι.Ξέρω τα ΤΕΙ έχουν πιο πολύ "κίνηση"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...