shooterg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ψαχνω καποιον που να εχει shoutcast hosting με auto dj κτλπ. Πληρωμη μεσω paysafe 10 ευρω τον μηνα δεν θελω domain name
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γιατί δε πας σε καμία εταιρία; Είχα δοκιμάσει αυτή κάποτε. Μια χαρά και σε ωραίες τιμές.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Άλλη λύση είναι να πληρώνεις απευθείας από τη τράπεζα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο γίνεται στο εξωτερικό (καλά, σίγουρα θα γίνεται, αλλά...), και απλά, υποθέτω, θα πληρώνεις κάτι παραπάνω. Μία άλλη εναλλακτική είναι να πας σε ελληνικό πάροχο και να πληρώνεις από τράπεζα εκεί, αλλά δεν έχω βρει ελληνική εταιρία που να προσφέρει ανάλογα προϊόντα με του εξωτερικού και σε καλές τιμές. Μία τελευταία λύση είναι να φτιάξεις μία προπληρωμένη κάρτα και να βάζεις εκεί τα λεφτά σου, να φτιάξεις και PayPal και είσαι μια χαρά. Εντάξει, ίσως τα παραπάνω να μη σε ενδιαφέρουν, αλλά απλά τα αναφέρω.
shooterg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω φιλε μου..αλλα ψαχνω καποιον που να εχει δικο του hosting και να τον πληρωνω με paysafe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα