Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό. Πάρε λίγη χλωρίνη, και τρίψε όλο το μπάνιο (και τοίχους), όσο περισσότερη κουζίνα γίνεται, όλα τα πατώματα...

Μετα βρες και ενα καλο ογκολογο να τον εχεις απο κοντα...διοτι ως γνωστον η χλωρινη προκαλει ογκους-καρκινους σε διαφορες μορφες δια της εισπνοης ή της επαφης με το δερμα.

Γεμισαμε χλωρινη απο το 60ς και μετα...και οι καρκινοι ειναι στα υψη...

Πως δεν του ειπες να κανει και κανα μειγμα φθοριο-χλωριο; Τωρα θα μου πεις αφου ειναι τοσο επικινδυνα προιοντα πως τα διαφημιζουν και τα πωλουν στο κοσμο;;; Αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα αλλον κουβα...

Τωρα ειμαστε στον κουβα: μυγακια.

Ευχαριστουμε για τη πολυτιμη συμβουλη σου η οποια ειναι αποτελεσμα ερευνας που εκανες για το προβλημα του φιλου μας με τα μυγακια.

Δημοσ.
Πως δεν του ειπες να κανει και κανα μειγμα φθοριο-χλωριο;

Λογικά, πουλάω χλωρίνη :devil:

Δεν είπα να το κάνει κάθε μέρα. Για να έχει προβλημα με μυγάκια, φαντάζομαι ότι έχει αρκετά σοβαρή έλλειψη καθαριότητας που πρέπει να λυθεί.

Το να ρίχνεις εντομοκτόνα σαν αρχική λύση είναι σαν να του βάζεις αποσμητικό αντί να κάνεις μπάνιο :eek:

Δημοσ.

Γιατι να εισαι τοσο αφελης και να μου χρεωνεις (ενω δεν γνωριζομαστε και απο χτες) οτι κανω διαφημηση κτλπ;;;

Δηλαδη υπαρχει καποιος κανονας που οριζει οτι σαν νεο μελος δεν μπορω αμεσως μετα την εγγραφη μου να σχολιασω σε καποιο τοπικ;

Οσο για το θεμα της δοκιμης...απλα σου το ειπα για να μην αγορασεις κατι το οποιο δεν εχεις δει αν λειτουργει για την περιπτωση σου.

Η λογικη του νεοελληνα που ολα τα ξερει και ειναι αγενης και χρεωνει τους παντες με τα παντα...αυτη μας εφαγε και εχουμε γινει ενα απεραντο κοτετσι.

Σε αλλο τοπικ με χρεωσαν κατι αλλο...εσυ με χρεωνεις οτι ειμαι πωλητης...τι να πω...

ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ.

Δηλαδη αν σου ελεγα να φτιαξεις μια αυτοσχεδια παγιδα για μυγακια που εχω και δουλευει και αυτη αψογα με κοστος 3 ευρω τι θα μου χρεωνες;;;

Δεν σου λεω τιποτα λοιπον...ετσι για να σκασεις απο το κακο σου...παπατρεχα. :X ^_^ :-( :mad: :wub: :fear: :whistle: :confused:

δεν έχω μυγάκια λέμε ουτε μυρμήγκια που ρωτούσε κάποιος άλλος.

μόνο καμια φορά μπαίνει ενα ποντίκι κατοικίδιο που έχω επειδή το δωμάτιο μου ειναι διπλα στον κήπο που μάλλον έχει και φωλιά.

αν καθαρίζατε τα σπίτια σας συχνότερα δεν θα είχατε μυγάκια.

αυτά. :-)

τώρα γιατι αντιδράς έτσι δεν το καταλαβαίνω , μάλλον έχεις το μυγάκι και μυγιάστικες που λέει και ο λαος :X

Δημοσ.

βρήκα ενα να κοιμάται στην καρέκλα του γραφείου μου το πρωί .(κοιμήθηκα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και μάλλον ήρθε απο τον κήπο.)

κοψε τις ταινιες,ειπαμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...