Basilhs23___ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Οι αποδείξεις είναι αθεώρητες και δεν καλύπτουν τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο. Έγώ από το σπίτι πλέον έχω φύγει και έχω παραδώσει κλειδιά. και επίσης ότι βλάβες είχε το σπίτι τις είχα επισκευάσει μόνη μου και ήμουν και χωρίς θέρμανση φέτος και δεν μου έκανε και μείωση το ενοίκιο και του πλήρωσα και το χαράτσι της δεη Καλά έλεος και εσύ γιατί του πλήρωσες το χαράτσι αφού είναι δική του υποχρέωση? Τις ζημιές στο σπίτι που λές οτι έφτιαξες προϋπήρχαν από πρίν ή τις δημιιούργησες εσύ ?
washcloud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Προφανώς και είμαι φοβισμένη και συγχυσμένη. Του είπα και το γνωρίζει πολύ καλά ότι τα λεφτά του θα τα πάρει μόλις μπορέσω γιατί επίσης γνωρίζει ότι είμαι άνεργη και φοιτήτρια και ποντάρει στο γεγονός ότι είμαι μόνη μου σε μία ξένη πόλη. Αύριο το πρωί θα συμβουλευτώ δικηγόρο από το σύλλογο προστασίας ενοικιαστών. Του είπα πάντως ότι είμαι διαθετιμένη να τον πληρώσω αν και θα μπορούσα να φύγω <<νύχτα>> που λένε και πολλοί μιας και το μόνο που ξέρει είναι το όνομά μου και το τηλέφωνό μου. απλά δεν το σηκώνει ο εγωισμός μου να πέσω τόσο χαμηλά... Αλλά εάν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι και να με ενοχλεί συνέχεια και να με πιέζει ψυχολογικά το κόβω να αλλάζω τηλέφωνο... Άδικα? Το "φοβισμένη" πάντως, δεν το τόνισα για άλλο λόγο, παρά μόνο επειδή είναι εμφανές γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι αυτό, τον θρέφει. Τώρα, δεν είμαι σε θέση να σου πω "μην φοβάσαι" και "αντιμετώπισε τον φόβο σου", γιατί μόνο εσύ ξέρεις πως το βιώνεις το όλο πράγμα. Όμως, όντως θα πω ότι "ο φόβος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος", ειδικά για τέτοιες σοβαρές καταστάσεις. Οπότε, βρες κουράγια, προσπάθα να ΦΤΙΑΞΕΙΣ ψυχραιμία, και όπως το είπες, να το κάνεις, να απευθυνθείς δηλαδή στον δικηγόρο του συλλόγου. Επίσης, κάτι για τον "εγωισμό" : όσο είναι "καλός", όλα καλά. Συνήθως όμως ο εγωισμός είναι κακός, και μας οδηγεί σε κινήσεις που πληρώνουμε. Οπότε, ό,τι είναι να αντιμετωπίσεις, να το κάνεις με οδηγό την -έως- ψυχρή λογική, και όχι τον εγωισμό... Περί δε τηλεφώνου, είναι το λιγότερο από τα προβλήματά σου. Μάλιστα, μπορεί να γίνει κι όπλο σου : συζήτα το με τον δικηγόρο, εάν μπορείτε να τον "παγιδέψετε" τον πρώην, με στοιχείο τα "εκβιαστικά"/"απειλητικά" τηλεφωνήματα....Ίσως να χρειαστεί να ζητήσεις από την εταιρία κινητής την καταγραφή των συνομιλιών σου, ξερωγώ...(δεν έχω ιδέα πώς πάει - απλά...ιδέα ρίχνω)
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλά έλεος και εσύ γιατί του πλήρωσες το χαράτσι αφού είναι δική του υποχρέωση? Τις ζημιές στο σπίτι που λές οτι έφτιαξες προϋπήρχαν από πρίν ή τις δημιιούργησες εσύ ? LoL, πλήρωσες και το χαράτσι; Σόρι ρε κοπέλα μου, το σπίτι μου στην Ελλάδα δεν το έχω νοικιασμένο, έτσι κάθεται, δεν πας καμιά βόλτα να μείνεις εκεί; Νομίζω με συμφέρει πολύ η περίπτωσή σου, ευκαιρία να μου περάσεις και αέριο.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ευκαιρία βρήκατε μερικοί.... Προφανώς δεν το πλήρωσε "λόγω καλής καρδιάς", απλά εννοεί πως "δεν του το ζήτησε", αφού το πλήρωσε ως ενσωματωμένο στη ΔΕΗ της, καθώς ήδη του χρώσταγε νοίκια... Κι αν ακόμη δεν χρώσταγε, προφανώς είχε σκοπό να το ζητήσει πίσω.
LOULATRANS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εγω τωρα,γιατι νομιζω πως με αποδειξεις και χωρις συμβολαιο αυτος που θα χασει ειναι ο ιδιοκτητης?????? για ενημερωσε τον οτι σκεφτεσε να κανεις μια βολτα απο την εφορια και το τμημα του σδοε? τα χρωστουμενα πρεπει να τα δωσεις ομως......
LOULATRANS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εγω τωρα,γιατι νομιζω πως με αποδειξεις και χωρις συμβολαιο αυτος που θα χασει ειναι ο ιδιοκτητης?????? για ενημερωσε τον οτι σκεφτεσε να κανεις μια βολτα απο την εφορια και το τμημα του σδοε? τα χρωστουμενα πρεπει να τα δωσεις ομως......
washcloud Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Για νεαρή φοιτήτρια "φοβισμένη" μιλάμε, το ξεχνάς. Που επίσης "είναι εντάξει" ("ο εγωισμός μου δεν μου επιτρέπει να φύγω νύχτα και σκοπεύω να πληρώσω αλλά σε δόσεις γιατί δεν έχω") που αναζητά "τα νόμιμα δικαιώματά της"... Λίγο χλωμό να τον "απειλήσει" με "ΣΔΟΕ"....Και δεν είναι σίγουρο ότι δεν το έχει δηλωμένο το σπίτι : ΚΑΠΟΙΕΣ αποδείξεις, είπε της τις έδινε, και όταν είναι για την εφορία του, δεν χρειάζεται να τις παρέχει όλες, αλλά κάποιες ενδεικτικά (και κατά τ' άλλα να δήλωνε κανονικά το συνολικό ποσό από ενοίκια - έστω κι αν πολλά από αυτά δεν τα εισέπραξε, ακόμα). Δεν λέω ότι δεν είναι καλό σαν σκέψη γενικά, αλλά για την συγκεκριμένη περίπτωση...Πάντως, αν όντως πάει σε δικηγόρο, ας του το αναφέρει, να της πει τη γνώμη του. Όσο για τα χρωστούμενα, έχει κι αυτός που της χρωστάει (3 χρόνια ανασφάλιστη, και ίσως όχι με τον προβλεπόμενο μισθό). Κι αν μάλιστα δεν έχει να του δώσει, συν η διαφορά της μη-σφάλισης κλπ, αν απλά "τον γράψει", και ΑΝ αυτός της κάνει δικαστήριο, σε περίπτωση που δεν έχει κάτι στο όνομά της για να της κατασχέσουν, δεν έχει να φοβάται τίποτα από την δικαστική απόφαση : ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος φάση είναι. Ένα "χρέος" θα μείνει (το οποίο είτε όντως του το αποπληρώνει από δικά της χρήματα, με τον ρυθμό που θέλει και μπορεί, αν θέλει να το κάνει - είτε πχ, αφού του έχει κάνει καταγγελία για τα εργασιακά, περιμένει μπας και πάρει χρήματα από...αυτόν. Πάντως οι δικηγόροι μεταξύ τους θα κοιτάξουν να έρθουν σε κάποιο συμβιβασμό, αν τα των ενοικίων περίπου ισοφαρίζουν τα της δουλειάς, ούτως ώστε να μην χρειαστούν εκατέρωθεν δίκες). Αυτά, αν βέβαια ο τύπος δεν είναι τραμπούκος ("...παιδί της νύχτας"), κι έχει άλλους τρόπους, είτε για να "εισπράξει", είτε για να "εκδικηθεί".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα