Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα λαπτοπ toshiba sattelite a210-1ao , και εχω την εντυπωση οτι εχει χαλσει η μητρικη... Αυτο που θελω εγω ειναι να το ανοιξω και να το καθαρισω για να αποκλισω την πιθανοντητα οτι ευθυνεται η σκονη ( αν και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι φταει η μητρικη.... ) , συνεπως παλιοτερα ειχα δοκιμασει και δεν μπορουσα να το ανοιξω εντελως και κατι ελειπε να κανω ακομα... τωρα εχω δει καποια βιντεακι στο youtube , alla και οδηγους στο google kai πιστευω πως καταλαβα τι γινεται .... ομως εχω ενα θεμα... οταν παλιοτερα δοκιμασα να το ανοιξω πρεπει να εβαλα σε ακυρες θεσεισ τις βιδες γιατι τωρα δεν μπορω να τις ξεβιδωσω ολες, καποιεσ συνεπως εχουν κολισει.... υπαρχει κατι που μπορω να κανω ωστοσο και να τις ξεβιδωσω ολες??????

θα ηθελα την βοηθεια σας ! ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!

Δημοσ.

Ίσως το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο, είναι να το πας σε τεχνικό, και για να τ' ανοίξει, και για ν' αποφανθεί για την κατάστασή του. Με βάση δηλαδή όσα λες για τις δικές "ικανότητες"...

Κατά τ' άλλα, η...σκόνη, λίγο δύσκολο να οφείλεται "για μη-άνοιγμα" (υποθέτω ότι αυτό εννοείς ότι συμβαίνει, όταν θεωρείς ότι "η άλλη πιθανότητα είναι να έχει χαλάσει η μητρική").

Επίσης, στο manual του λογικά υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για να το ανοίξεις. Κι αν δεν έχεις την έντυπη έκδοση, μπορείς να κατεβάσεις μία σε PDF από το site του. Γενικά αναρωτιέμαι γιατί το "μπερδεύεις" το ζήτημα με ΥΤ επιδείξεις ανοίγματος και άλλους οδηγούς...Επίσης κουλό μου ακούγεται το "βίδες σε άκυρες θέσεις - και τώρα δεν βγαίνουν"... Για ολ' αυτά, η ΓΝΩΜΗ μου είναι, καλύτερα σε τεχνικό, αν σε παίρνει το πιθανό 30άρι-50άρι για άνοιγμα και "διάγνωση"... Αν πάλι δεν είναι ό,τι καλύτερο για 'σένα, περίμενε γνώμες, αλλά,,,αναρωτιέμαι πώς μπορεί να σε βοηθήσει κανείς με τις ελλιπείς πληροφορίες που υπάρχουν, για το πρόβλημα του ανοίγματος....Τέλος πάντων, γενικές οδηγίες σε ανάλογες περιπτώσεις, είναι : ελάχιστα περισσότερο σφίξιμο, και μετά προσπάθεια για ξε-σφίξιμο, και σίγουρα το ιδανικό είναι χρήση ενός ηλεκτρικού δραπανοκατσάβιδου, με τις κατάλληλες μύτες...

Δημοσ.

Άστο αδερφέ,θα κάνεις χειρώτερη ζημιά απ' αυτή που έχει.

Αν δεν έχεις "ανοίξει" κανα-δυο,μην το προσπαθήσεις.

Ηθικόν δίδαγμα:Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται.:P

Δημοσ.

Μπαρμπαμ', γενικά παίζει καμμιά μαγκιά για όταν λάπτοπ δεν παίρνει ρεύμα (="δεν ανοίγει"), για να βγάλεις συμπέρασμα τις πταίει χωρίς να το ανοίξεις; Κι αν το ανοίξεις, πού το ψάχνεις και πώς για να σιγουρέψεις ότι είναι το προφανές (=μητρική) ;  

Δημοσ.

Από πού να ξεκινήσουμε και πού να φτάσουμε...

Από τροφοδοτικό,βύσμα,κανα smdάκι,τπτ ολοκληρωμένα,άστα...

Μόνο στη περίπτωση που ο ιδιοκτήτης έχει πειστεί πια ότι "πάει,πέτανε",τότε το γδύνει τελείως (αν έχει την εμπειρία βεβαίως,γιατί άκυρες βίδες βλέπω :P) και χωρίς να έχει συνδέσει περιφερειακά (dvd-rom-bluetooth,κάμερα) κοιτάει να δει αν παίρνει μπρος.

Αν δεν,τζάμπα λ7 θα χώσει και πολύ αμφιβάλλω αν θα το πάρει πίσω όπως ήταν αν το πάει να το δουν...

Αν φταίει η κάρτα γραφικών,θα δουλεύαν τα λαμπάκια,δίσκοι κλπ,αν είναι κάποιο περιφερειακό chipάκι,θέλει από μαμίσιο εργαστήριο και πάνω,κανα τριάρι ώρες το κόβω μόνο και μόνο για τη διάγνωση.Σερί τρεις ώρες.Βρες μου εσύ μάστορα να κάτσει 3 ώρες και να πληρωθεί γι αυτό,έτσι;

Προτιμούν λοιπόν να λένε γενικά και αδιόρατα "μητρική" και καθάρισαν,γιατί είπαμε,σε τρεις ώρες μπορεί να βγάλει καναν "ιό",να αλλάξει καμια οθονούλα,τπτ καθαρισματάκια,να το μεροκάματο.

Άντε πες του εσύ μετά ότι είναι ακριβή η διάγνωση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...