nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τις τελευταίες 2-3 μέρες με πιάνει φαγούρα στα δάχτυλα και στις παλάμες . Σήμερα με έπιασε και στους καρπούς των χεριών ! σκέφτηκα για καμιά αλλεργία αλλα θα είχα κοκκινίλες/εξανθήματα η τουλάχιστον θα είχα φαγούρα σε όλο το σώμα , οπότε λογικά δεν είναι αυτό. για να προλάβω τους κακεντρεχείς κάνω μπάνιο δύο φορές την μέρα. καμια ιδέα τι μπορεί να το προκαλεί και πως να το αντιμετωπίσω?
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μπορεί να φταίει το αντίθετο. Παίζει να'σαι λίγο OCD και να πλένεις τα χέρια σου συνέχεια; Είσαι δεν είσαι, πιθανώς φταίει το σαπούνι. Εγώ το'χω πάθει με 2 σαπούνια νομίζω. Δοκίμασε να το αλλάξεις και περίμενε μερικές μέρες, δε θα δείς αμέσως διαφορά. Μήπως έχεις ντετολ;
sarpan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μπορεί να φταίει το αντίθετο. Παίζει να'σαι λίγο OCD και να πλένεις τα χέρια σου συνέχεια; Είσαι δεν είσαι, πιθανώς φταίει το σαπούνι. Εγώ το'χω πάθει με 2 σαπούνια νομίζω. Δοκίμασε να το αλλάξεις και περίμενε μερικές μέρες, δε θα δείς αμέσως διαφορά. Μήπως έχεις ντετολ; Εχουν κατι τα detol?Ρωταω γιατι και γω τα χρησιμοποιω και δεν εχω δει τιποτα περιεργο
Alxnks Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=417715&cid=122 Προκαταλήψεις Ελλήνων * Όταν έχουμε φαγούρα στο δεξί χέρι (παλάμη) θα πάρουμε λεφτά. Όταν είναι στο αριστερό θα δώσουμε. κατ αλλους η φαγουρα στην παλαμη σημαινει και οτι θα φας ξυλο
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μπορεί να φταίει το αντίθετο. Παίζει να'σαι λίγο OCD και να πλένεις τα χέρια σου συνέχεια; Είσαι δεν είσαι, πιθανώς φταίει το σαπούνι. Εγώ το'χω πάθει με 2 σαπούνια νομίζω. Δοκίμασε να το αλλάξεις και περίμενε μερικές μέρες, δε θα δείς αμέσως διαφορά. Μήπως έχεις ντετολ; οχι , δεν ειμαι καθόλου ocd . Τα χέρια μου δεν τα πλένω με σαπούνι αλλα με Ava για τα πιάτα .
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 τι γιατι ? το ava φταίει ? τα πλένω χρόνια με αυτό , λες να αλλάξανε την συνταγή ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 εγω θα προτιμούσα κανονικο σαπούνι για τα χέρια παντως.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 γιατι αυτό δεν κάνει ? αφου το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος. διασπά τα λίπη και τις βρομιές , γιαυτό δεν πλένουμε τα χέρια μας? τι να το κάνω το άλλο σαπούνι ? απλά για την μυρωδιά?
Alxnks Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 λογικα και στο ντουζ δεν χρησιμοποιεις σφουγγαρι, τι να το κανεις ε; αφου υπαρχει το συρματακι για τα κατσαρολικα
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 λογικα και στο ντουζ δεν χρησιμοποιεις σφουγγαρι, τι να το κανεις ε; αφου υπαρχει το συρματακι για τα κατσαρολικα εχω εκείνο με το χέρι
zeniath Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καλά ρε σοβαρά πλένεις τα χέρια σου με Ava/Ferry ; Από τι είσαι από πορσελάνη; Αν ναι οκ δεκτό, αν όχι όμως και είσαι σαν όλα τα ανθρώπινα όντα από κρέας πάρε κανονικό σαπούνι (κατα προτίμηση σαπούνια μπάρες όχι τα υγροσάπουνα). Όπως είπες το Ava είναι για να διασπά τα λίπη, όχι για να βγάζει την μπίχλα από το πουλάκι που έχεις να το πλύνεις 5-6 μέρες :devil:
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 γιατι αυτό δεν κάνει ? αφου το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος. διασπά τα λίπη και ... Κάνει και για τη κοιλιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα