Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταραχές είναι..

Από πότε έχεις να διασκεδάσεις,να βγεις,να γουστάρεις,να πιεις τα ποτάκια σου χωρίς ενοχές;

Είναι μάστιγα τελευταία..όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου έχουν βγάλει κουσούρια

Η όλη κατάσταση φταίει

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή διασπά τα λίπη, δεν είναι καλό για τα χέρια. Η πολύ συχνή χρήση τουλάχιστον. Γιατί μετά ξεραίνονται περισσότερο. Πήγαινε και πάρε κανένα dove ονειρεμένη απαλότητα και κάτι τέτοιες μαλ@κίες που έχει, κόψε το αβα για καμιά βδομάδα και λογικά θα σου περάσει.

Δημοσ.

γιατι αυτό δεν κάνει ? αφου το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος.

διασπά τα λίπη και τις βρομιές , γιαυτό δεν πλένουμε τα χέρια μας? τι να το κάνω το άλλο σαπούνι ? απλά για την μυρωδιά?

:cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Ταραχές είναι..

Από πότε έχεις να διασκεδάσεις,να βγεις,να γουστάρεις,να πιεις τα ποτάκια σου χωρίς ενοχές;

Είναι μάστιγα τελευταία..όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου έχουν βγάλει κουσούρια

Η όλη κατάσταση φταίει

δεν έχω ταραχές , το αντίθετο , ειμαι χαλαρός σαν λιωμένο βούτηρο.

υποθέτω πως φταίει η ζέστη , γιατι οταν ζεσταίνομαι με πιάνει φαγουρα (το πρόσεξα σήμερα)

Δημοσ.

υποθέτω πως φταίει η ζέστη , γιατι οταν ζεσταίνομαι με πιάνει φαγουρα (το πρόσεξα σήμερα)

Ιδρώτας θα είναι τότε, λογικό να σου προκαλεί φαγούρα σε αυτά τα σημεία

Δημοσ.

Aν κάναν όλα τα σαμπουάν την ίδια δουλειά δεν θα είχαμε διαφορετικά για το κεφάλι, το σώμα, τα χέρια, τα πιάτα, το σφουγγάρισμα. Θα πέρναμε ένα μπετόνι 10L και θα τελείωνε η υπόθεση.

Δημοσ.

Που να σφιξουν για τα καλά οι ζέστες εκει πάνω. Ρε Νίκο, αυτά τα πράγματα τα κάνουν μόνο στο στρατό ρε συ.Εσύ μιας κι έχεις τη δυνατότητα πάρε ένα σαπούνι για τα χέρια... Αλλα προκαλεί χαλαρά φαγούρα το απορρυπαντικό πιάτων γι αυτό έχει και το μαύρο "Χ" σε πορτοκαλί φόντο. Δεν είναι πλέον το "καλλυντικό" όπως το διαφήμιζαν παλιά.

Δημοσ.

λοιπον ακου να δεις. πλενε τα χερια σου με σαπουνι μπαρα οχι με αβα. και δεν πλενουμε τα χερια μας μια φορα την μερα μονο. δευτερον αν υπαρχει φαγουρα και σε αλλα σημεια και δεν περναει με τπτ σε σημειο να ματωνεις απο το ξυσιμο και να συνεχιζεις τοτε πιθανως να ειναι καποια αλλεργια. επισης μπορει να πιανεις κατι που να σου φερνει αλλεργια, καποιο δεντρο, φυτο.

Δημοσ.

Αλλα προκαλεί χαλαρά φαγούρα το απορρυπαντικό πιάτων γι αυτό έχει και το μαύρο "Χ" σε πορτοκαλί φόντο. Δεν είναι πλέον το "καλλυντικό" όπως το διαφήμιζαν παλιά.

το χ νόμιζα οτι το έχει για να μην το πίνουμε.

το ήξερα οτι άλλαξαν την συνταγή ! μέχρι παλιότερα δεν με έπιανε τίποτα! :mellow:

λοιπον ακου να δεις. πλενε τα χερια σου με σαπουνι μπαρα οχι με αβα. και δεν πλενουμε τα χερια μας μια φορα την μερα μονο. δευτερον αν υπαρχει φαγουρα και σε αλλα σημεια και δεν περναει με τπτ σε σημειο να ματωνεις απο το ξυσιμο και να συνεχιζεις τοτε πιθανως να ειναι καποια αλλεργια. επισης μπορει να πιανεις κατι που να σου φερνει αλλεργια, καποιο δεντρο, φυτο.

τι σαπούνι να πάρω? ειναι ολα ίδια ?

τα χέρια μου δεν τα πλένω μια φορά την μέρα , αναλόγως , πριν απο φαγητό , μετά απο φαπ φαπ , σεξ, οταν ιδρώσω , οταν πιάσω κάτι βρόμικο και τέλος πάντων όποτε χρειάζεται , δεν ειναι στάνταρ αυτό.

δεν ξύνομαι μέχρι να ματώσω οπότε δεν θα είναι αλλεργία . Πάντως οταν κάνει ζέστη με πιάνει φαγούρα τις τελευταίες μέρες ,χωρίς να ιδρώσουν τα χέρια μου , απλά με την ζέστη.

Δημοσ.

Μηπως μετα το πλύσιμο να εβαζες λίγη κρέμα για τα χέρια;;;

σιγά μην βάλω και πούδρα, άντρας είμαι ρε μαν , δεν θα γίνω ντιντής!

ρε μην κάνετε πλάκα , αμα είχατε και εσείς φαγούρα θα νιώθατε ποσο σπαστικό ειναι :mellow:

Δημοσ.

Βλέπεις να σου κάνω πλάκα;;;;;δηλαδη οποίος βάζει κρέμα για τα χέρια είναι ντιντης;;;;;;;; :mellow:

οχι δεν είπα αυτό! απλά δεν ειναι καλό για την εικόνα μου σαν καθαρόαιμο αρσενικό να χρησιμοποιώ κρέμες και σκευάσματα περιποίησης που μέχρι πριν λιγα χρόνια χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά απο τις γυναίκες.

είμαι της παλιάς σχολής :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...