Love Mac Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ε καλα μην το κανεις δημόσια αφού έχεις τέτοιο θέμα!!!!για μια απλή κρέμα κατα της ξηροδερμιας μιλαω
evabb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 οχι δεν είπα αυτό! απλά δεν ειναι καλό για την εικόνα μου σαν καθαρόαιμο αρσενικό να χρησιμοποιώ κρέμες και σκευάσματα περιποίησης που μέχρι πριν λιγα χρόνια χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά απο τις γυναίκες. είμαι της παλιάς σχολής καμιας σχολης δεν εισαι αλλα τελος παντων...
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 καμιας σχολης δεν εισαι αλλα τελος παντων... δηλαδή σου φαίνεται λογικό ενας άντρας να χρησιμοποιεί καλλυντικά ? τελικά ποιο σαπούνι να πάρω? δεν έχω ξηροδερμία η κάτι παρόμοιο
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πήγαινε να πάρεις μια νιβέα για τα χερια κι άσε τις μ***κιες με τα καθαροαιμα αρσενικα. Και παρε κανονικο στέρεο σαπούνι dove το κλασσικο το άσπρο με λίγο μπλέ δε θυμάμαι πώς το λένε, χωρίς πολλά πολλά φρου φρου και αρωματικά. Και θα γίνουν τα χέρια σου περδίκι. χαχαχα αστείο ακούγεται αλλά έτσι είναι. Περδίκι.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πήγαινε να πάρεις μια νιβέα για τα χερια κι άσε τις μ***κιες με τα καθαροαιμα αρσενικα. Και παρε κανονικο στέρεο σαπούνι dove το κλασσικο το άσπρο με λίγο μπλέ δε θυμάμαι πώς το λένε, χωρίς πολλά πολλά φρου φρου και αρωματικά. Και θα γίνουν τα χέρια σου περδίκι. χαχαχα αστείο ακούγεται αλλά έτσι είναι. Περδίκι. θα πάω να πάρω αυριο και βλέπουμε
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καλά ρε Νίκο, πλένεις τα χέρια σου με ava? εδώ και χρόνια κι όλας; Πες το αυτό σε έναν δερματολόγο να του φύγουν τα μαλλιά. Πάρε ένα dove, το έχεις καταστρέψει το δέρμα σου.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Παρε πρασινο σαπουνι.... Αυτο... Κανει και για να λουστεις...
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το πράσινο είναι το καλύτερο απ'όλα. Μπορείς να βρείς πράσινο; Πάρε πράσινο. Να στηρίζουμε και την ελληνική οικονομία.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 το πράσινο σαπούνι μου θυμίζει χαλβά και φοβάμαι μην το φαω καλύτερα να πάρω dove Καλά ρε Νίκο, πλένεις τα χέρια σου με ava? εδώ και χρόνια κι όλας; Πες το αυτό σε έναν δερματολόγο να του φύγουν τα μαλλιά. Πάρε ένα dove, το έχεις καταστρέψει το δέρμα σου. οχι , μια χαρά ειναι το δέρμα μου , σαν κώλος μωρού με το συμπάθιο
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 και εγω με αυτο των πιατων τα πλενω και οταν τελειωνει και βαριεμαι με skip h tide, δεν εχω παθει τιποτα ακομα αλλα οντως εχει κατι Χ πισω και λεει ερεθιζει το δερμα... οταν πλενεις τα πιατα η βαζεις πλυντηριο δηλαδη φορας γαντια?
g_alkis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 το πράσινο σαπούνι μου θυμίζει χαλβά και φοβάμαι μην το φαω καλύτερα να πάρω dove οχι , μια χαρά ειναι το δέρμα μου , σαν κώλος μωρού με το συμπάθιο Πράσινος χαλβάς?
MJBulls23 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 το πράσινο σαπούνι μου θυμίζει χαλβά και φοβάμαι μην το φαω Ναι πρεπει να ειναι κανείς προσεκτικος σε αυτο, το παθαινω και εγω καμια φορα. Δεν ξερω ακριβως τι θεμα εχει προκυψει αλλά πλενεις τα χερια σου με "ΑΒΑ"? Δεν νομιζω να εχει ουδετερο pH για τα χερια ή οτι ειναι και το καταλληλοτερο για συχνο πλυσιμο χεριων. Γιατι δεν κάνεις το λογικο να τα πλενεις με αυτα τα "κρεμοσαπουνα" ή με απλο σαπουνι? και εγω με αυτο των πιατων τα πλενω και οταν τελειωνει και βαριεμαι με skip h tide, δεν εχω παθει τιποτα ακομα αλλα οντως εχει κατι Χ πισω και λεει ερεθιζει το δερμα... οταν πλενεις τα πιατα η βαζεις πλυντηριο δηλαδη φορας γαντια? Καλα πλενεις τα χερια σου με Skip και Tide? Με την λογικη οτι ειναι ευκολοτερο να εχεις ενα απο αυτα τα τεραστια κουτια με Skip κοντα στον νιπτηρα το μπανιου και αντι να παρεις ενα κλασικο σαπουνι ή ενα κλασικο κρεμοσαπουνο που το πατας και τελος? Μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω.....
koslibpro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια εγω ειχα αγορασει ενα πρασινο απο ενα χωριο,αλλα ηταν τεραστιο και δεν χωρουσε ουτε στα δυο χερια μου να το κρατησω..οποτε δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω.και οταν το χτυπησα στο πατωμα και πηρα τα μικροτερα κομματακια,δεν εκανε σαπουναδα με τιποτα. Οποτε δεν ασχοληθηκα ξανα γιατι τσαντιστηκα
JimxxZe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 δεν έχω ταραχές , το αντίθετο , ειμαι χαλαρός σαν λιωμένο βούτηρο. υποθέτω πως φταίει η ζέστη , γιατι οταν ζεσταίνομαι με πιάνει φαγουρα (το πρόσεξα σήμερα) Παθαίνω το ίδιο κάποιες φορές, όταν αυξάνεται η θερμοκρασία του σώματος να με πιάνει φαγούρα σε όλο το σώμα, κάποιες φορές μάλιστα πολύ έντονα. Δεν φταίει το σαπούνι που πλένεσαι κτλπ. Χολινεργική κνίδωση λέγεται, είναι ιδιοπαθής κατάσταση και αντιμετώπιζεται ως ένα βαθμό με αντισταμινικά. Εμένα απο τότε που παίρνω περιστασιακά όχι εντατικά αντισταμινικά χάπια δεν μου έχει ξανασυμβεί ή αν έχει συμβεί, σε μικρό βαθμό.... Δεν ξέρω βέβαια αν σίγουρα έχεις το ίδιο θέμα, αλλά ψάξτο... Νομίζω υπάρχει και εδώ στο φόρουμ ειδικό θέμα για αυτην την περίπτωση.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παθαίνω το ίδιο κάποιες φορές, όταν αυξάνεται η θερμοκρασία του σώματος να με πιάνει φαγούρα σε όλο το σώμα, κάποιες φορές μάλιστα πολύ έντονα. Δεν φταίει το σαπούνι που πλένεσαι κτλπ. Χολινεργική κνίδωση λέγεται, είναι ιδιοπαθής κατάσταση και αντιμετώπιζεται ως ένα βαθμό με αντισταμινικά. Εμένα απο τότε που παίρνω περιστασιακά όχι εντατικά αντισταμινικά χάπια δεν μου έχει ξανασυμβεί ή αν έχει συμβεί, σε μικρό βαθμό.... Δεν ξέρω βέβαια αν σίγουρα έχεις το ίδιο θέμα, αλλά ψάξτο... Νομίζω υπάρχει και εδώ στο φόρουμ ειδικό θέμα για αυτην την περίπτωση. με αυτό έχεις σπυράκια ή κοκκινίλες , εγώ δεν έχω τίποτα τέτοιο. Με την λογικη οτι ειναι ευκολοτερο να εχεις ενα απο αυτα τα τεραστια κουτια με Skip κοντα στον νιπτηρα το μπανιου και αντι να παρεις ενα κλασικο σαπουνι ή ενα κλασικο κρεμοσαπουνο που το πατας και τελος? Μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω..... αυτό το μπουκαλάκι μου θύμισε ενα που έβλεπα στο νιπτήρα του μπάνιου αλλα δεν του είχα δώσει σημασία. Τελικά έχω τέτοιο αλλα είναι άλλη μάρκα Πράσινος χαλβάς? νηστίσιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα