Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Πηγα μια καρτα για αντικατασταση,μετα απο πιεσεις μου την εστειλαν για ελεγχο στην εταιρια (evga) και εκει διαπιστωθηκε οτι ηταν εντος εγγυησης.Λογω οτι δεν ειχαν ιδια καρτα να μου δωσουν,με ενημερωσαν απο το καταστημα απο οπου την αγορασα (μετα απο εισηγηση πιστωτικου της εταιριας) να μου δωσουν μια αλλη καρτα,και οπως εκαναν,μου εδωσαν μια καλυτερη καρτα απο αυτη που ειχα.Το ερωτημα μου ειναι το εξης,η καρτα που σταλθηκε απο το καταστημα στην εταιρια (evga) επιστρεφει στο καταστημα ή μενει στην εταιρια? Εχω το δικαιωμα να ζητησω την καρτα την χαλασμενη να μου επιστραφει εμενα?

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,αφού σου αντικαταστάθηκε το προιόν,δεν έχεις κανένα άλλο δικαίωμα.

Δημοσ.

Ρωταω γιατι μπορει καποια καταστηματα να κρατανε το προιον το προβληματικο και να το μεταπωλουν ξανα με μια επισκευη του στο stock τους..

Δημοσ.

Mπορεί και να το κάνει αυτό,δικαίωμά του είναι,αλλά πες μας ξεκάθαρα όμως αυτή την φορά,τι ακριβώς ψάχνεις για να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε.

Δημοσ.

Εδωσα μια χαλασμενη καρτα εντως εγγυησης,μου την αντικατεστησαν και ειπα να ρωτησω αν εχω το δικαιωμα να ζητησω την χαλασμενη καρτα πισω..αυτο

Δημοσ.

Εδωσα μια χαλασμενη καρτα εντως εγγυησης,μου την αντικατεστησαν και ειπα να ρωτησω αν εχω το δικαιωμα να ζητησω την χαλασμενη καρτα πισω..αυτο

Οχι δεν το έχεις . και -

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...