Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα η μανα του εχει χρονια και το χρησιμοποιεί και πιστευει πως δουλευει παντως. Οταν της ειχα πει κατι για αυτο με εβριζε 3-4 μερες. Εβλεπε διαφορα οτι καθαριζουν καλυτερα λέει. Εγω λυπαμε το πληντυριο καινουργιο miele να κοπαναει αυτη η μαλακία μεσα.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμενα η μανα του εχει χρονια και το χρησιμοποιεί και πιστευει πως δουλευει παντως. Οταν της ειχα πει κατι για αυτο με εβριζε 3-4 μερες. Εβλεπε διαφορα οτι καθαριζουν καλυτερα λέει. Εγω λυπαμε το πληντυριο καινουργιο miele να κοπαναει αυτη η μαλακία μεσα.

Πες της να κάνει το ίδιο αλλά αντί για την μπάλα, να βάλει μια πέτρα με το ίδιο βάρος μαζί με τα ρούχα!

:P

Δημοσ.

Κλασσική περίπτωση placebo και ενδόμυχη άρνηση οτι την πιάσανε κορόιδο ακριβοπληρώνοντας ένα τίποτα.

Μια μέρα βάλε εσύ πλυντήριο μέσα μην βάλεις την μπάλα. Μετα αρχισε να της λες οτι τα ρούχα ειναι τζάμι και πεντακάθαρα μέχρι να σου σκάσει το παραμύθι οτι η μπάλα το έκανε και τότε της λες με υφάκι «Ξέρεις δεν την έβαλα μέσα». Το μικρόβιο της αμφιβολίας φυτεύτηκε.

• Like 2
Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι δεν μπορει να χαθει η μπαλα κατα ενα μυστηριο τροπο; :-D

• Like 1
Δημοσ.

μπορει αλλα θα πληρώνει αλλη ο κακομοιρης ο πατερας μου μετα :P

isay

Κλασσική περίπτωση placebo και ενδόμυχη άρνηση οτι την πιάσανε κορόιδο ακριβοπληρώνοντας ένα τίποτα.

Μια μέρα βάλε εσύ πλυντήριο μέσα μην βάλεις την μπάλα. Μετα αρχισε να της λες οτι τα ρούχα ειναι τζάμι και πεντακάθαρα μέχρι να σου σκάσει το παραμύθι οτι η μπάλα το έκανε και τότε της λες με υφάκι «Ξέρεις δεν την έβαλα μέσα». Το μικρόβιο της αμφιβολίας φυτεύτηκε.

Εμενα ειναι πιο σκληρη περιπτωση δυστυχως δε πειθεται και για πραγματα πολυ πιο ευκολα. Μπορει να το δοκιμασω καποια στιγμη.

Δημοσ.

μπορει αλλα θα πληρώνει αλλη ο κακομοιρης ο πατερας μου μετα :P

isay

Εμενα ειναι πιο σκληρη περιπτωση δυστυχως δε πειθεται και για πραγματα πολυ πιο ευκολα. Μπορει να το δοκιμασω καποια στιγμη.

Πρόσεχε μονο μην ανοίξει αυτή η βλακεία και σας χαλάσει το πλυντήριο...

Δημοσ.

κανε οπως τις διαφημισεις.παρτε μια λερωμένη (με μια καλη λαδια) άχρηστη μπλουζα και κοψτε τη στη μεση.πλυντε τη μιση με τη μπαλα και την αλλη μιση με απορρυπαντικό γνωστης εταιριας(παρε καμια καλη σκονη μην τσιγκουνευτεις).συγκρινεται τα αποτελεσματα.αν εχει κανει καλυτερη δουλεια η μπαλα υποσχεσου οτι δεν θα ξαναφερεις το θεμα ποτε!αν το νορμαλ καθαριστικο κανει δουλεια υποχρεωσετε τη να σταματησει να τη χρησιμοποιει για παντα...

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι φταιει η καθε εταιρια που προσπαθει να χρυσαφισει απο το μικρο μυαλο μερικων αλλα οσοι τα αγοραζουν. Σαν καποιους που πανε και λενε "ρε αυτο το αυτοκολλητο αδυνατισματος δεν κανει τιποτα"...

στο κατω κατω κανεις δεν τους υποχρεωνει να την αγορασουν

Δημοσ.

Προσπαθείς να πείσεις γυναίκα κ μάλιστα νοικοκυρά όταν έχει βάλει κάτι στο μυαλό της, για το αντίθετο? Καλά κρασιά! Ακόμη κ να χαλούσε το πλυντήριο από τη μπάλα, το πιθανότερο είναι να την ξαναγόραζε για την ξαναβάλει μέσα στο επισκευασμένο ή το καινούριο. Δε βγάζεις άκρη, άστην εκεί τη μπάλα να βαράει κ μην ασχολήσε, είναι χρόνος που σπαταλάς άδικα. Ίσως ο μοναδικός τρόπος για να πειστεί θα ήταν αν χαλούσε το πλυντήριο, να έπλενε τα ρούχα για κανα μήνα στο χέρι. Πιστεύω θα νοσταλγούσε κάποιος πολύ το "κακό" απορρυπαντικό που "βιάζει" τον πλανήτη...

• Like 2
Δημοσ.

σταμάτησε να το δείχνει η τηλεόραση, επιτέλους έκανε και κάτι το ελληνικό κράτος

άντε δηλαδή, ο κάθε μ.....ς βγαίνει και λέει ότι ανακάλυψε τον τροχό...

@και όπως είπε ένας πολύ από πάνω

είναι 2-3 σε μυστικά εργαστήρια , κάνουν μυστικές έρευνες

ναι μπλα μπλα, και εγώ γεννήθηκα χτες, αν μπορούσα να κάνω κάτι θα τους έβαζα ένα πρόστιμο γερό να μάθουν...

μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας, τι θράσος είναι αυτό.

κανε οπως τις διαφημισεις.παρτε μια λερωμένη (με μια καλη λαδια) άχρηστη μπλουζα και κοψτε τη στη μεση.πλυντε τη μιση με τη μπαλα και την αλλη μιση με απορρυπαντικό γνωστης εταιριας(παρε καμια καλη σκονη μην τσιγκουνευτεις).συγκρινεται τα αποτελεσματα.αν εχει κανει καλυτερη δουλεια η μπαλα υποσχεσου οτι δεν θα ξαναφερεις το θεμα ποτε!αν το νορμαλ καθαριστικο κανει δουλεια υποχρεωσετε τη να σταματησει να τη χρησιμοποιει για παντα...

ναι έχει πέσει πολύ Photoshop αλλά και πάλι την δουλειά τους την κάνουν, δεν νομίζω κανείς εδώ μέσα να τα συγκρίνει με τα μπαλάκια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...