Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πιο γαματη απατεωνια ειναι το ΙΝΣΕΚΤ ΡΙΠΕΛΕΡ. ο τυπος που μιλαει με το κοκκινο πουκαμισο ειναι το λιγοτερο μαλακας,,,οποτε την βλεπω δεν παιζει να μην γελασω.....''χρησιμοποιει την τελευταια τεχνολογια που χρησιμοποιουν και οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες τελευταιας γενιας'' - ''διανεμη μεσω της ηλεκτρικης καλωδιοσης του σπιτιου εναν ηλεκτρομαγνητικο παλμο που διωχνει μυγες-κουνουπια-κατσαριδες-αρουρια-τζιτζικια-μοσχαρια-πασχαλιτσες...'' πολλα γελια!!

παντως η εταιρεια εχει χωσει χρημα για τοσο μεγαλες διαφημισεις σε διαρκεια στα μεγαλα ιδιωτικα καναλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν πουλας ενα προιον με 500-1000% κερδος τοτε βαζεις και διαφημηση στον τελικο του Champions League ή προσλαμβανεις ακριβη και συμπαθη παρουσιαστρια για να προωθησει το προιον στο κοινο που την εκτιμα απο την εκπομπη της.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θυμαστε την Πιστοντουζιερα της ΑΜΑΝ τελεμαρκετιγκ? Τα παιδια της ηλικιας μου σιγουρα θα ξερουν τι λεω. Σε κατι τετοιες περιπτωσει δε μοιαζει τοσο γελοια. Τελικα η πραγματικοτητα για την εφευρετικοτητα και τι μουφα προωθουν οι επιτηδιοι εχει ακομα πιο πολυ γελιο

για να θυμουνται οι παλιοι :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=8Xl1dYTGKk0

• Like 1
Δημοσ.

εμενα γτ αυτο το πραμα μου φαινεται οτι απλα καιει ρευμα; μηπως εχω ξεχασει τα βασικα της ηλεκτρολογιας; :fear: και το C2 τι κανει στον αερα;

Δημοσ.

Καιρος ειναι να σταματησει η διαφημιση. Μιλαμε για μεγαλο τρολαρισμα στα καναλια, οχι αστεια!

Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

εμενα γτ αυτο το πραμα μου φαινεται οτι απλα καιει ρευμα; μηπως εχω ξεχασει τα βασικα της ηλεκτρολογιας; :fear: και το C2 τι κανει στον αερα;

Ρεύμα καίει. Ο C2 είναι τύπου polyester και έχει λίγο μεγλούτσικο μέγεθος. Έτσι βαραίνει την συσκευή και της προσδίδει λίγο "αξία". "Πρέπει" να έχει και κάποιον μεγαλούτσικο πυκνωτή (με τον συντελεστή ισχύος παίζει). Κατά τα άλλα μόνο για ομορφιά. Δεν είναι συνδεδεμένος πουθενά.

Κόστος υλικών σε ποσότητα 1000 κομματιών από κινέζική αγορά (μαζί με το κουτάκι) ~0.50 €.

Δες εδώ. Economizer καυσίμου.

http://www.fuelshark.org/

zuJBS.jpg

rUOBys.jpg

ryzp7.png

Δημοσ.

το σχεδιο του κυκλωματος που το βρηκες; εχει ανοιξει κανενας το ματσαφλαρι να δει τι εχει μεσα και το σχεδιασε; γτ μου φαινεται λιγο δυσκολο να το εχουν βαλει οι ιδιοι που πουλανε την μαλακια.

Δημοσ.

Το Ελληνικό economizer για τα σπίτια το έχω ανοίξει εγώ ο ίδιος. Το economizer για το αυτοκίνητο κάποιος άλλος.

Στο ebay.

http://www.ebay.co.uk/itm/New-15KW-Power-Electricity-Energy-Saver-Box-Save-30-EU-/220566011390?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item335ac23dfe

Εδώ μια "εταιρία" το έδινε 25~40 €.

Δημοσ.

Πάντως οι διαφημίσεις της "διαστημικής" μπάλας συνεχίζονται κανονικά με αμείωτη συχνότητα!

Δημοσ.

Ένα πράγμα θέλω να δουλεύει. Η μαλακία που τη βάζεις στην πρίζα και διώχνει κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες. Αυτό μόνο. Τέλος.

Δημοσ.

Ένα πράγμα θέλω να δουλεύει. Η μαλακία που τη βάζεις στην πρίζα και διώχνει κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες. Αυτό μόνο. Τέλος.

Προ πενταετίας, γνωστή γερμανική αλυσίδα ηλεκτρονικών-ηλεκτρολογικών ειδών είχε φέρει μια παρτίδα από δαύτα, (κινέζικα), που ειλικρινά έκαναν δουλειά, τουλάχιστον για τα κουνούπια, και ήταν 100% αθόρυβα. Είχα πάρει ένα, αλλά το δάνεισα(τελικά χάρισα) σε μια οικογένεια που είχαν μικρό παιδί και το είχαν φάει.

Η παρτίδα της επόμενης χρονιάς έβγαζε ένα βουητό (χαμηλής ισχύος βέβαια), και δεν είχε την ίδια αποτελεσματικότητα.

Δημοσ.

Ρε γιατι κοροιδευετε τον κοσμο?

Εγω το αγορασα και οπως μου ειπε στο τηλεφωνο ετσι εγινε.Κατευθειαν το συνημιτονο μου διωρθωθηκε,η ταση μου σταθεροποιηθηκε και η καταναλωση μου μειωθηκε.Καταπληκτικο.

Προσοχη ομως,επειδη εγω επεσα σε τηλεφωνητη καλο και οχι σε κλεφτη μου ειπε το κολπο.Αμα εχετε τριφασικο δεν χρειαζεστε ενα αλλα τρια economizer για να δειτε αποτελεσματα,οι περισσοτεροι ειναι τσιγγουνηδες και αγοραζουν μονο ενα,γιαυτο δεν βλεπουν διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...