MJBulls23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 η πιο γαματη απατεωνια ειναι το ΙΝΣΕΚΤ ΡΙΠΕΛΕΡ. ο τυπος που μιλαει με το κοκκινο πουκαμισο ειναι το λιγοτερο μαλακας,,,οποτε την βλεπω δεν παιζει να μην γελασω.....''χρησιμοποιει την τελευταια τεχνολογια που χρησιμοποιουν και οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες τελευταιας γενιας'' - ''διανεμη μεσω της ηλεκτρικης καλωδιοσης του σπιτιου εναν ηλεκτρομαγνητικο παλμο που διωχνει μυγες-κουνουπια-κατσαριδες-αρουρια-τζιτζικια-μοσχαρια-πασχαλιτσες...'' πολλα γελια!! Ηλεκτρομαγνητικο παλμο με τεχνολογια που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες τελευταιας γενιας, διαμεσου της ηλεκτρικης καλωδιωσης του σπιτιου????? Και διωχνει τα εντομα? Που το σκεφτηκαν αυτο παλι? Δεν γινεται το κρατος να τους αφηνει να τα διαφημιζουν αυτα. Με αυτον τον τροπο εννοω. Αμα θελουν ας λενε οτι πουλαμε μια συσκευη αχρηστη που δεν κανει τιποτα την λενε insect repeller αλλά δεν διωχνει τα εντομα. Αλλά οχι να γινεται μειξη "επιστημονικων" όρων σε εντελως τραγικη βαση, χωρις καμια επιστημονικη βαση μαλλον, και να τους αφηνουνε να λενε και να πουλανε τις αηδιες τους.
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Άμα έλεγαν τέτοια ποιος θ΄ αγόραζε τα σκουπίδια, sorry τα προϊόντα τους ήθελα να πω.
christiana78 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ένα πράγμα θέλω να δουλεύει. Η μαλακία που τη βάζεις στην πρίζα και διώχνει κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες. Αυτό μόνο. Τέλος. Εδω και χρόνια έχω πάρει ένα για τις κατσαρίδες.Στο διαμέρισμα που έμενα με τον δικό μου πριν είχαμε απίστευτο πρόβλημα και δεν λειτουργούσε τίποτα .Οταν μετακομίσαμε άρχισαν πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους και πήραμε ένα τέτοιο σαν ύστατη λύση, δεν το πίστευα έλεγα οτι πετάξαμε τα λεφτά μας αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί κατσαρίδα μέσα στο σπίτι ποτέ.Αν μπει το καλοκαίρι απο το παραθυρο κάποια την βρίσκεις ανάσκελα μετά απο λίγο, δεν έχει το χρόνο να μείνει για να κάνει αυγά. Δεν ξέρω αν είναι ίδιας τεχνολογίας με αυτό που λέει και για κουνούπια και μύγες αλλά τουλάχιστον με τις κατσαρίδες σώθηκα.
MJBulls23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Άμα έλεγαν τέτοια ποιος θ΄ αγόραζε τα σκουπίδια, sorry τα προϊόντα τους ήθελα να πω. Ας πουνε ο,τι θελουν αλλά οχι να διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα. Ας πουνε πουλαμε συσκευη που διωχνει τις μυγες, κανει 12 ευρω τελεία. Αλλά να μην διαστρευλωνουν την πραγματικοτητα και την επιστημη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το νανοβιονικό γιλέκο, δεν προστατεύει από τα κουνούπια;
christiana78 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το νανοβιονικό γιλέκο, δεν προστατεύει από τα κουνούπια; προστατεύει απο τους εξωγήινους , λίγο είναι;
Muchacho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτο για τις κατσαριδες το ειχα αγορασει και εγω.. Στις οδηγιες λεει πως πρεπει να καθαρισεις το σπιτι εντελως,να μην λερωνεις ποτε και να μην αφηνεις ουτε σκονη επειδη ιoνιζονται και μεταλλαζονται σε βλαβερους οργανισμους για την υγεια.Αμα δεν καθαρισεις δεν πρεπει να το χρησιμοποιησεις γιατι θα σου προκαλεσει ζημια,μονο οι κατσαριδες πρεπει να ιoνιζονται,τιποτα αλλο. Εγω παντως μετα που καθαρισα το σπιτι και εβαλα την συσκευη δεν ξαναειδα κατσαριδα.
MJBulls23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Εδω και χρόνια έχω πάρει ένα για τις κατσαρίδες.Στο διαμέρισμα που έμενα με τον δικό μου πριν είχαμε απίστευτο πρόβλημα και δεν λειτουργούσε τίποτα .Οταν μετακομίσαμε άρχισαν πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους και πήραμε ένα τέτοιο σαν ύστατη λύση, δεν το πίστευα έλεγα οτι πετάξαμε τα λεφτά μας αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί κατσαρίδα μέσα στο σπίτι ποτέ.Αν μπει το καλοκαίρι απο το παραθυρο κάποια την βρίσκεις ανάσκελα μετά απο λίγο, δεν έχει το χρόνο να μείνει για να κάνει αυγά. Υποπτο μηχανημα αν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα. Ηλεκτρικη συσκευη ειναι προφανως χωρις αερια ή τιποτα αλλο ετσι? Αν ειναι σκετη ηλεκτρικη συσκευη και σκοτωνει (ή ακομα και εστω να διωχνει) τις κατσαριδες σε τοσο συντομοτατο χρονικο διαστημα προφανως ειναι επικινδυνη και για την δικη σου υγεια! Βασικα δεν μπορω να βρω τροπο να σκοτωνει τις κατσαριδες ηλεκτρονικη συσκευη τετοιου ειδους. Αυτο για τις κατσαριδες το ειχα αγορασει και εγω.. Στις οδηγιες λεει πως πρεπει να καθαρισεις το σπιτι εντελως,να μην λερωνεις ποτε και να μην αφηνεις ουτε σκονη επειδη ιωνιζονται και μεταλλαζονται σε βλαβερους οργανισμους για την υγεια. Τι κανουν οι κατσαριδες? Ιονιζονται???????? Γινονται θετικα ιοντα ή αρνητικα? BTW αν καθαριζεις τοσο σχολαστικα το σπιτι και δεν αφηνεις ουτε σκονη, ουτε τροφιμα, ουτε τιποτα, μαλλον για αυτο σταματανε να ερχονται οι κατσαριδες και οχι λογω της συσκευης. 1
evabb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτο για τις κατσαριδες το ειχα αγορασει και εγω.. Στις οδηγιες λεει πως πρεπει να καθαρισεις το σπιτι εντελως,να μην λερωνεις ποτε και να μην αφηνεις ουτε σκονη επειδη ιoνιζονται και μεταλλαζονται σε βλαβερους οργανισμους για την υγεια.Αμα δεν καθαρισεις δεν πρεπει να το χρησιμοποιησεις γιατι θα σου προκαλεσει ζημια,μονο οι κατσαριδες πρεπει να ιoνιζονται,τιποτα αλλο. Εγω παντως μετα που καθαρισα το σπιτι και εβαλα την συσκευη δεν ξαναειδα κατσαριδα. ουαουυυυ, σοβαρα μιλας τωρα;
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 προστατεύει απο τους εξωγήινους , λίγο είναι; Τύπου Visitors ή Falling Skies;
christiana78 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Υποτίθεται οτι δρα στο νευρικό τους σύστημα με υπερηχους , δεν ξέρω.Εχω και γατιά στο σπίτι και είναι μια χαρά, δεν επηρεάζονται δηλ. α, επίσης για το καθάρισμα που λεει ο φίλος δεν πρέπει να είναι το ίδιο, δεν έλεγε σε εμένα κάτι , και όπως είπα έχω γατιά, το σπίτι πάντα έχει τρίχες.
Muchacho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Υποτίθεται οτι δρα στο νευρικό τους σύστημα με υπερηχους , δεν ξέρω.Εχω και γατιά στο σπίτι και είναι μια χαρά, δεν επηρεάζονται δηλ. α, επίσης για το καθάρισμα που λεει ο φίλος δεν πρέπει να είναι το ίδιο, δεν έλεγε σε εμένα κάτι , και όπως είπα έχω γατιά, το σπίτι πάντα έχει τρίχες. Βασικα εχεις σκεφτει πως αυτο που εχεις ισως να πειραζει τα ζωα? ή την περιπτωση οι γατες να βαρεθηκαν το χαβιαρι και το τονο και να το γυρισαν στο βρωμικο(κατσαριδες)?
mechtech Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Έλεος με αυτά τα Wash (my) Balls!! Έχω 5 κολλητούς φίλους και σχεδόν όλων οι μάνες έχουν πάρει αυτό το άχρηστο πράγμα. Για ένα διάστημα είχαμε μεγάλη πλάκα για τον ξεμυαλισμό που τρώνε οι νοικοκυρές και το τι ακόμη θα αγόραζαν. Το μόνο καλό είναι πως με τον καιρό καταλαβαίνουν ότι δεν κάνει τίποτα πραγματικά, και ότι χωρίς αυτό τα ρούχα πλένονται το ίδιο. Όσο για insect repeller, έχω πάρει το καλύτερο. Λέγεται Ρούλης και είναι ο γάτος μου. Πιάνει ό,τι έντομο μπει στο σπίτι και φυσικά είναι φιλικός προς το περιβάλλον!
christiana78 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 δεν βλέπω να τα πειράζει με κάποιο τρόπο έχω ρωτήσει τον κτηνίατρο και στο ίντερνετ που έψαξα είδα οτι δεν κάνει κάτι τέτοιο.Επίσης όταν παλιά είχαν πιάσει κατσαρίδες έβλεπες τα κομμάτια απο 'δω κι απο ΄κει
Muchacho Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Όσο για insect repeller, έχω πάρει το καλύτερο. Λέγεται Ρούλης και είναι ο γάτος μου. Πιάνει ό,τι έντομο μπει στο σπίτι και φυσικά είναι φιλικός προς το περιβάλλον! Aκριβως... Και εγω που το ειχα μια τετοια συσκευη την πεταξα..Μπορει να ειδα αποτελεσματα,αλλα ο ηχος που εκανε ηταν ενοχλητικος και μετα απο κατι ωρες σε ενοχλουσε ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα