Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:

Είμαι στο Μπλα Μπλα. Πάω π.χ. στο "Αναζήτηση" και βάζω "ποδήλατο".

Μου βγάζει τα ποστ που έχουν μέσα τη λέξη ποδήλατο.

Πατάω στο ID του ποστ που είναι πάνω δεξιά, π.χ. #4819142, με σκοπό να ανοίξω το ποστ (είτε σε νέα καρτέλα, είτε πατάω πάνω του, υπάρχει το ίδιο πρόβλημα).

Ανοίγει το τόπικ στο οποίο βρίσκεται το ποστ που με ενδιαφέρει, κάμποσες σελίδες ποιό μετά.

π.χ. με βγάζει στη σελίδα 3910, ενώ το ποστ (του οποίου το λινκ πάτησα) βρίσκεται στη σελίδα 3889.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Έστω ότι θέλω να ποστάρω σε ένα τόπικ. Και μέσα στο ποστ μου, θέλω να κάνω λινκ και κάποιο άλλο ποστ.

Πάω λοιπόν στο ποστ που με ενδιαφέρει, πατάω πάνω στο ID του ποστ, που είναι πάνω δεξιά, μου βγαίνει κανονικά το ποπ-απ που λέει:

"Copy the permalink below to store the direct address to this post in your clipboard"

το κάνω copy, το κάνω paste και υπάρχουν 2 περιπτώσεις:

Περιπτωση 1) Με βγάζει κάμποσες σελίδες πιο μετά από'κεί που θα'πρεπε.

π.χ. είναι το ποστ στη σελίδα 3910, το κάνω επικόλληση και αντί να με βγάλει στη σελίδα 3910 στο συγκεκριμένο ποστ, με βγάζει στην αρχή της σελίδας 3931.

Περιπτωση 2) Με βγάζει στο τελευταίο ποστ, της τελευταίας σελίδας εκείνου του τόπικ.

Συγγνώμη για τον τίτλο, δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Όχι ξεκάθαρα σε όλες τις περιπτώσεις τα μηνύματα υπάρχουν. Αφού λέω και πού υπάρχουν. Αφού πάω και τα βρίσκω "manually" μετά, με την ημερομηνία-ώρα.

Δημοσ.

@^: Εννοεί (αν κατάλαβα καλά) πως έχουν διαγραφεί άλλα μηνύματα και χαλάει η «σειρά» τους και το linking.

Με την ευκαιρία, είναι δυνατόν να δημιουργήσεις link που να εμφανίζει μόνο ένα συγκεκριμένο post (όπως ήταν στο vBulletin);

Δημοσ.

antonl κοίτα: πάω στο ποστ που έκανε π.χ. σήμερα στο ΟΟΤ ο FilipposMD, πριν από λίγη ώρα (στις 14:45). Που μετά απ'αυτό δεν έχουν διαγραφεί ποστς.

Πάω στο ID του ποστ του, πατάω πάνω, πετάγεται το ποπ-απ με το url.

Το αντιγράφω, το κάνω επικόλληση και με βγάζει στο τελευταίο ποστ του ΟΟΤ.

Επίσης και στο 1ο πρόβλημα που περιέγραψα και στο 2ο, αν παρατήρησες, με βγάζει 21 σελίδες πιο μετά απ'το ποστ που θα ήθελα.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αυτό που λές να έχει να έχει να κάνει, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Δημοσ.

Ναι, κατάλαβα τι λες. Μετά απ το post του FilipposMD μπορεί να μην έχει διαγραφεί τίποτα αλλά πριν; Δεν ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.

Ελπίζω να βγει άκρη γιατί είναι λίγο θέμα όταν θες να παραπέμψεις κάποιον σε συγκεκριμένο post.

• Moderators
Δημοσ.

Οντως αυτο που λεει ο antonΙ πρεπει να ειναι, γιατι εγω που συχναζω στην ενοτητα hardware που εχει μικροτερα threads, δεν εχω συναντησει το προβλημα.

Π.χ. σε αυτο το τοπικ (επισης μικρο), δεν παρουσιαζεται.

Παντως +1 στο οτι ηταν πολυ βολικο να εμφανιζεται ξεχωριστα το επιλεγμενο ποστ στη vb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...