Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το visual studio σε μια εφαρμογή .net πρόσθεσα ένα crystal ρεπορτ. Στο μηχάνημα που δουλεύω τρέχει μια χαρά όταν φορτώνω τη σελίδα για δοκιμή από το visual studio. Όταν προσπαθώ να την τρέξω στο ίδιο μηχάνημα που δουλεύω από τον inetpub δεν τρέχει. Αρχικά μου βγάζει θέμα σε έναν handler του webconfig το διαγράφω γιατί λέει πως είναι διπλή εγγραφή και κατόπιν φορτώνει κανονικά την εφαρμογή αλλά όταν καλώ την σελίδα με το ρεπορτ φορτώνεται η σελίδα αλλά είναι κενή. Έχω φορτώσει το ίδιο runtime που τρέχω και στο visual studio αλά τίποτα. Κανέναν οδηγό που όντος να είναι οδηγός για δημοσίευση έχετε βρει?

Δημοσ.

Με το visual studio σε μια εφαρμογή .net πρόσθεσα ένα crystal ρεπορτ. Στο μηχάνημα που δουλεύω τρέχει μια χαρά όταν φορτώνω τη σελίδα για δοκιμή από το visual studio. Όταν προσπαθώ να την τρέξω στο ίδιο μηχάνημα που δουλεύω από τον inetpub δεν τρέχει. Αρχικά μου βγάζει θέμα σε έναν handler του webconfig το διαγράφω γιατί λέει πως είναι διπλή εγγραφή και κατόπιν φορτώνει κανονικά την εφαρμογή αλλά όταν καλώ την σελίδα με το ρεπορτ φορτώνεται η σελίδα αλλά είναι κενή. Έχω φορτώσει το ίδιο runtime που τρέχω και στο visual studio αλά τίποτα. Κανέναν οδηγό που όντος να είναι οδηγός για δημοσίευση έχετε βρει?

1. Το Report σου τρέχει από το περιβάλλον του Visual Studio γιατί τρέχει με τον εσωτερικό Web Server του Visual Studio. Αυτό σημαίνει οτι τα dependencies του project σου γίνονται deploy, αυτόματα στο περιβάλλον του εσωτερικού web server, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις debug την εφαρμογή σου, και να μπορέσεις φυσικά να την τρέξεις (στη περίπτωση που δεν έχεις κάποιον άλλον web server στη διάθεσή σου, -> IIS δηλαδή ..)

2. Για να την τρέξεις την εφαρμογή σου από το inetpub, όπως λες, πρέπει να την κάνεις deploy στον IIS. Άρα, virtual directory - web application - Κλπ κλπ. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να τρέξεις τον Deployment Wizard (αφού όπως καταλαβαίνω δεν έστησες το project εξαρχής στον IIS), και να μεταφέρεις τα dependencies εκεί.

Άρα, το Crystal δεν τρέχει γιατί του λείπουν πράματα. Και προφανώς πρέπει να είναι ζητήματα που έχουν να κάνουν με την δήλωση των references στο project σου. Θα σε συμβούλευα να δείς σχετικά παραδείγματα στο site της SAP (στην οποία ανήκουν πλέον και τα Crystal Reports).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...