Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δίκτυο μπορεί να ανήκει στο κράτος, αλλά η διαχείριση και η συντήρησή του είναι από τις υποχρεώσεις τις εταιρείας. Δηλαδή, αν εγώ σπίτι μου δεν έχω τηλέφωνο, πως ακριβώς πληρώνω για αυτό; Υπάρχουν φόροι που καταβάλλονται για τη διαχείριση και τη συντήρηση του δικτύου, αντί να πληρώνει ο ΟΤΕ και ο κάθε ΟΤΕ;

Οι συμφωνίες με την ιντρακόμ και τα μοντεμάκια είναι άλλη κουβέντα..

Μίλησα μόνο για τη συντήρηση και τη διαχείριση του δικτύου και ποιος θα τα πληρώνει αυτά.

Καθώς και για τα κέρδη που θα τα καρπώνεται η εταιρεία.

και όσο για την φορολόγηση... ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι... όσο φόρο θα πάρει το κράτος από αυτούς άλλο τόσο επίδομα σαββατιάτικης ξεκούρασης θα πάρεις εσύ από το κράτος

Δεν είπα ότι είμαι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, και ειδικά του νερού.

Μην πέφτετε να φάτε κάποιον που λέει κάτι άλλο από αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Μην τον βγάζετε χαζό που τρώει αμάσητα ότι του λέει ο skai.

όχι δεν είναι από θέμα χρημάτων τουλάχιστον ... τώρα αν στέλενει δικά της συνεργεία για να επιδιορθώσουν την ζημια είναι και θέμα της οποιας συμφωνίας κλειστεί το σίγουρο είναι πάντως ότι το antalaktiko και η δουλειά θα χρεώνεται στο δημόσιο.

όπως συμβαίνει και με τις ζημιες στο δίκτυο της ΔΕΗ (ξέρετε πόσες ιδιωτικές εταιρίες έχουμε για παροχή ρεύματος?) επίσης αυτές κάνανε το άλλο... μαζεψανε τα χαράτσια και την κάνανε για ελβετία μεριά :P

όπως συμβαίνει και με τις ζημιες στο DSL (που δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλα μοιάζει αρκετά) πόσες φορες σας είπε ο ιδιωτικός ISP ότι "δεν είναι δικό μας θέμα είναι του οτε πρέπει να στείλει συνεργείο να επιδιορθωθεί η βλάβη" ακόμη και αν είστε στο "ιδιόκτητο" δίκτυο του ιδιωτικού παρόχου αυτού...

και όσο για την φορολόγηση... ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι... όσο φόρο θα πάρει το κράτος από αυτούς άλλο τόσο επίδομα σαββατιάτικης ξεκούρασης θα πάρεις εσύ από το κράτος

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι δεν είναι από θέμα χρημάτων τουλάχιστον ... τώρα αν στέλενει δικά της συνεργεία για να επιδιορθώσουν την ζημια είναι και θέμα της οποιας συμφωνίας κλειστεί το σίγουρο είναι πάντως ότι το antalaktiko και η δουλειά θα χρεώνεται στο δημόσιο.

Συνεχιζεις να μιλας "σιγουρα" για κατι που ουτε σαν ιδεα δεν εχει συμφωνηθει ακομη, παρολα αυτα, ξερεις οτι "σιγουρα" το δημοσιο θα χρεωνεται. Μαλιστα. Εκατονταδες ιδιωτικες εταιριες, οταν επιδιορθωνουν κατι, χρεωνουν το δημοσιο, μια πανω, μια κατω, δεν εγινε τιποτε.

όπως συμβαίνει και με τις ζημιες στο δίκτυο της ΔΕΗ (ξέρετε πόσες ιδιωτικές εταιρίες έχουμε για παροχή ρεύματος?) επίσης αυτές κάνανε το άλλο... μαζεψανε τα χαράτσια και την κάνανε για ελβετία μεριά :P

Και στην τηλεφωνια, και στο ιντερνετ, υπηρξαν πολλες εταιριες που βαρεσαν κανονι, αυτο δεν εμποδισε τις σοβαρες εταιριες να συνεχισουν και να παιζουν πλεον στα ισα ολες μαζι. Ξεχνατε κατι λαννετ κλπ που εφυγαν νυχτα.

όπως συμβαίνει και με τις ζημιες στο DSL (που δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλα μοιάζει αρκετά) πόσες φορες σας είπε ο ιδιωτικός ISP ότι "δεν είναι δικό μας θέμα είναι του οτε πρέπει να στείλει συνεργείο να επιδιορθωθεί η βλάβη" ακόμη και αν είστε στο "ιδιόκτητο" δίκτυο του ιδιωτικού παρόχου αυτού...

Εχω ενα δικτυο μεταφορας προιοντων απο αυστραλια. Σε ολη τη διαδρομη μεταφερω με δικα μου μεταφορικα μεσα, αλλα στη μεσογειο δεν μου επιτρεπεται να εχω δικα μου πλοια, διοτι υπαρχει ηδη φουλαρισμενο δικτυο απο αλλη ιδιωτικη εταιρια. Αν τα προιοντα μου αργουνε στ μεσογειο, και βεβαια θα ριξω το βαρος στην αλλη εταιρια.

Αυτο βεβαια δε βλεπω πως μπορει να συνδεθει με το δημοσιο, μιας και ολες οι εμπλεκομενες εταιριες ειναι ιδιωτικες (εκτος κι αν κι εδω εισαι σιγουρος, οτι τις ζημιες στις dsl τις πληρωνει το δημοσιο).

Οποτε αφου εχουμε ενα ανικανο κρατος που δεν μπορει να εισπραξει φορολογια, αφηνουμε τα πραγματα ως εχουν, για να μη χαλασουμε τα χατηρια κανενος ετσι;

Δημοσ.

τι είναι αυτά που λες? εγώ νόημα δεν έβγαλα πάντως.. σε κάθε παράγραφο που έσπασες παίρνεις μια λεπτομέρεια και την συζητάς ως προς μια βάση που δεν έχει σχέση με το προκείμενο θέμα ούτε με τον σκοπό για τον οποιο την χρησιμοποίησα στο εκάστοτε παράδειγμα...

Δημοσ.

Πέρα απο όλα τα άλλα η ΕΥΔΑΠ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση όπου η ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνουμε, το νεράκι που πίνουμε με λίγα λόγια, είναι πολύ πιο σημαντικό απο το κόστος. Το κόστος για να λέμε την αλήθεια δεν είναι τίποτα. 10ευρώ/4μηνο σιγά το πράγμα.

Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν να λειτουργήσει κανένας ανταγωνισμός εδω πέρα για να πέσουν οι τιμές. Ίσα ίσα συνήθως όταν πέφτουν οι τιμές καμια φορά κόβουν και λίγο την ποιότητα. Άλλο η DSL του ΟΤΕ και άλλο της φθηνότερης HOL έτσι δεν είναι;

Στην περίπτωση του νερού λοιπόν μας ενδιαφέρει πάνω απ'όλα η ποιότητα η οποία σήμερα είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητικότατη στο λεκανοπέδιο. Αν είχε γεύση σαν του εμφιαλωμένου ίσως να ήταν ακόμα καλύτερη αλλά μάλλον πολλά ζητάω.

Τί όφελος θα έχω λοιπόν ως καταναλωτής απο την πώληση της ΕΥΔΑΠ;

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση..

ποσο ειναι η τιμη του νερου το κυβικο? τωρα (10/2012) στο χαρτι του ιδιοκτήτη που μου το φερνει να το δω γραφει πανω (ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΜΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ) και γραφει 0.85 λεπτα απο 0 εως 20 κυβικα και 1.30 απο 20 εως 30...και παει λεγοντας...προφανος δεν ειναι οικιακο το τιμολογιο...ετσι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...