black_widow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Επειδή έτυχε να παρατηρήσω το ντύσιμο κάτι κοριτσιών που έκαναν την πρακτική τους στην Εθνική... 1) Πολύχρωμα καλοκαιρινά φορεματάκια περίπου στο μήκος του γόνατος (ΟΧΙ τα χίπικα που σέρνονται μέχρι το πάτωμα) 2) Τα πολυαγαπημένα skinny jeans σε συνδυασμό με κοντομάνικα πουκάμισα σε καλοκαιρινά χρώματα. Κυρίως τέτοια φάση δηλαδή, όχι σακάκια κλπ. Αλλά όλες φορούσαν γοβίτσα ή γενικά τακούνια. Αυτό το ντύσιμο είναι πιστεύω μια χαρά και για συνέντευξη. Η Εθνική έχει πιο χαλαρό dress code σε σχέση με άλλες τράπεζες. Σε γραφεία διοίκησης ( ουσιαστικά back office ) επικρατεί αυτό το στυλ ντυσίματος που αναφέρεις. Ακόμα και τους υπαλλήλους εκεί τους βλεπεις ότι έχουν πιο χαλαρό στυλ ντυσίματος. Σε κατάστημα είναι πιο αυστηρό το dress code. Σε άλλες τράπεζες το ντύσιμο είναι πιο αυστηρό και το τζιν απαγορεύεται. Γενικά είμαι υπέρ της επιλογής παντελόνι υφασμάτινο ( ή φούστα σεμνή ) και πουκάμισο. Στο τακούνι όχι υπερβολές , θα μας πάρουν με τις πέτρες Προσπαθώ να μη δείχνω overdressed ούτε χύμα . Τις γόβες παρεπιμπτόντως τις μισώ. Είχαμε στη δουλειά επισκέψεις απο υψηλά υφιστάμενους συνεργαζόμενης εταιρείας το χειμώνα και ήταν η ημέρα που είχαμε dress code και ήταν το χειρότερο μου. Αν έπρεπε να τις φοράω υποχρεωτικά κάθε μέρα 8+ ώρες θα ήμουν πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος.
*nenya* Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε τέτοιου είδους γόβες Μ'αυτές δεν θα πονάς τόσο πολύ. Πάντως κι εγώ σιχαίνομαι τα dress code Είναι σαν να μας βάζουν όλους στο ίδιο καλούπι..
asteropi22 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Η Εθνική έχει πιο χαλαρό dress code σε σχέση με άλλες τράπεζες. Σε γραφεία διοίκησης ( ουσιαστικά back office ) επικρατεί αυτό το στυλ ντυσίματος που αναφέρεις. Ακόμα και τους υπαλλήλους εκεί τους βλεπεις ότι έχουν πιο χαλαρό στυλ ντυσίματος. Σε κατάστημα είναι πιο αυστηρό το dress code. Σε άλλες τράπεζες το ντύσιμο είναι πιο αυστηρό και το τζιν απαγορεύεται. Γενικά είμαι υπέρ της επιλογής παντελόνι υφασμάτινο ( ή φούστα σεμνή ) και πουκάμισο. Στο τακούνι όχι υπερβολές , θα μας πάρουν με τις πέτρες Προσπαθώ να μη δείχνω overdressed ούτε χύμα . Τις γόβες παρεπιμπτόντως τις μισώ. Είχαμε στη δουλειά επισκέψεις απο υψηλά υφιστάμενους συνεργαζόμενης εταιρείας το χειμώνα και ήταν η ημέρα που είχαμε dress code και ήταν το χειρότερο μου. Αν έπρεπε να τις φοράω υποχρεωτικά κάθε μέρα 8+ ώρες θα ήμουν πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος. υψηλά υφιστάμενους 1
viper2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε τέτοιου είδους γόβες Μ'αυτές δεν θα πονάς τόσο πολύ. Πάντως κι εγώ σιχαίνομαι τα dress code Είναι σαν να μας βάζουν όλους στο ίδιο καλούπι.. γινε freelancer και ντυσου οπως θες! λεμε τωρα
black_widow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 υψηλά υφιστάμενους Έλα λαθάκι έκανα , έλεος . Στο σχολείο είμαστε ; 1
JimxxZe Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ίσως λίγο "αστεία" απορία αλλά επειδή διαβάζω παντού ότι πρέπει να είσαι ξυρισμένος όταν καλείσαι για συνέντευξη ισχύει και παίζει μεγάλο ρόλο; Δεδομένου, ότι πας σοβαρός με ένα ορθό ντύσιμο τύπου πουκάμισο / παντελόνι αλλά έχεις περιποιημένα γέννια. Δεν εννοώ φυσικά extreme καταστάσεις χιπστερό-γεννιάδας Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από JimxxZe
Diskimpex Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε οτι εχει σχεση με γραφειο και πολυ κοσμο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από Diskimpex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα