Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ θεολογίας,ιστορικός τέχνης και γεωπόνος για βιολογικά ή κτηνοτρόφος για βιολογικά. Τι να κάνω και πως;

Θέσεις εργασίας για τα 2 πρώτα θα ψάχνεις με το ντουφέκι πάντως.

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ θεολογίας,ιστορικός τέχνης και γεωπόνος για βιολογικά ή κτηνοτρόφος για βιολογικά. Τι να κάνω και πως;

Σπούδασε τα δυο πρώτα μόνο απο χόμπι. Τα άλλα δυο παλεύονται (για το «γεωπόνος/κτηνοτρόπος» γιατί το «βιολογικά» συμπεριλαμβάνεται έτσι κι αλλιώς).

Από τα θέματα που ανοίγεις θα σου πρότεινα να σπουδάσεις κάτι που δεν είναι τόσο απρόβλεπτο όπως η γεωπονία/κτηνοτροφία αλλά κάτι σχετικό με αυτοματισμό ή ηλεκτρονικά.

Αν γύριζα πίσω το χρόνο θα σπούδαζα ψυχολογία και θα γινόμουν αστρολόγος. Σοβαρά.

Σωστός!

Δημοσ.
θα ανοιγες και γραμμή 090? :P

Αν μπορούσα να χωθώ και στη showbiz θα ήταν το τέλειο. Μετά με λίγη τύχη και κάποιο κορόιδο να τα χώσει, θα εφτιαχνα αίρεση, αυτός θα ήταν o στόχος, τουλάχιστον. Αλλά μαλακίστηκα...

Δημοσ.

Αυτά που αναφέρεις δεν είναι σχετικά μεταξύ τους, δεν ξέρω αν απ' τη μια βάζεις τα ενδιαφέροντα σου και απ' την άλλη αυτά που θεωρείς ότι έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Όπως καταλαβαίνεις όμως, δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς τι θα ήθελες εσύ να σπουδάσεις, πάντως όλα έχουν κάτι να σου προσφέρουν.

Το τι πρέπει να κάνεις, εξαρτάται απ' τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Έχεις βγάλει το λύκειο; Αν όχι, θα πρέπει να παρακολουθήσεις και να διαλέξεις κατεύθυνση, αν ναι, θα διαβάσεις την ύλη της γ' λυκείου της κατεύθυνσης που είχες και θα δώσεις πανελλήνιες. Στην περίπτωση που έχεις βγάλει ήδη μια σχολή και θα ήθελες να παρακολουθήσεις δεύτερη, μπορείς να εισαχθείς και μέσω κατατακτηρίων. Απ' την άλλη είναι και οι ΕΠΑΣ (επαγγελματικές σχολές), υπάρχουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις και εκεί, για περισσότερες πληροφορίες ψάξε στο διαδίκτυο.

Δημοσ.

^^^χαχαχαχα

Σοβαρά τώρα, έχω ακούσει ότι υπάρχει μια σχολή γι'αυτούς που βρίσκουν τον tsimfuckis αστείο. Νομίζω ότι αυξάνει κάτι στον εγκέφαλο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είναι σχολή πάντως.

Δημοσ.

τα πιο Hot επαγγέλματα, πάντως όχι θεολογία

γίνε γεωπόνος να δίνεις επιδοτήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...