akpe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτό που λέει ο τίτλος, θα ήθελα προτάσεις για μια παραλία "σχετικά" κοντά στην Αθήνα που να ενδείκνυται για βραδινό μπανάκι και χαλάρωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προσοχή, μπανάκι και χαλάρωση λέω και αυτά ακριβώς εννοώ, όχι χαμούρεμα και λοιπά χαριτωμένα. Απαραίτητα ήσυχη, χωρίς ταβέρνες κλαμπάκια και λοιπά τσίρκα γύρω γύρω (ξέρω, γέρασα), χωρίς να μαζεύει πολύ κόσμο (εντάξει, βράδυ είναι αλλά ως ερημίτης/μισάνθρωπος πρέπει να ρωτήσω) και απαραίτητα με άμμο και εύκολη πρόσβαση. Καβούρι και άλλες "κοντινές" αποκλείονται λόγω πολυκοσμίας αλλά περισσότερο λόγω των φετινών μετρήσεων. Έχω υπ' όψιν μου μόνο την παραλία στον Χάρακα, το μόνο που με χαλάει είναι η απόσταση αν και μπορεί να παω σήμερα το βράδυ να δω τι παίζει
*Kezar* Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 σχοινια στον γλαρο εαν εισαι κοντα στα βορεια προαστια.. εγω εκει πηγαινω για βραδινο..πολυ ησυχια..αντε να δεις 1-2 παρεες.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 για να μην ανοιγω αλλο θέμα υπάρχει παραλία γυμνιστών στην Πάτρα η κοντά στην Πάτρα? ξέρει κανεις ? επίσης, σε μια κανονική παραλία , αν τα πετάξεις όλα και ειναι βράδυ και τρέχεις στην άμμο επιτρέπεται ? η θα καλέσουν την αστυνομία ?
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 επίσης, σε μια κανονική παραλία , αν τα πετάξεις όλα και ειναι βράδυ και τρέχεις στην άμμο επιτρέπεται ? η θα καλέσουν την αστυνομία ? Αστυνομια δυσκολο , κανα τρελαδικο θα παρουν τηλ να ερθει να σε μαζεψει.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αστυνομια δυσκολο , κανα τρελαδικο θα παρουν τηλ να ερθει να σε μαζεψει. δεν ειναι για εμένα , ενας φίλος με ρώταγε για τις κανονικές παραλίες. Απλά ψάχνω μια παραλία γυμνιστών γιατι χθες βρήκα κάτι κιάλια οπως μάζευα το δωμάτιο μου
..MementoMori.. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Απλά ψάχνω μια παραλία γυμνιστών γιατι χθες βρήκα κάτι κιάλια οπως μάζευα το δωμάτιο μου Γεματο τσοντες ειναι το ιντερνετ. Γιατι να ξεκουβαληθεις να πας με τα κυαλια μεσα στον καυσωνα, λες και ειμαστε στα 80s?
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Γεματο τσοντες ειναι το ιντερνετ. Γιατι να ξεκουβαληθεις να πας με τα κυαλια μεσα στον καυσωνα, λες και ειμαστε στα 80s? που κολλάει αυτό ? θελω να πάω στην παραλία να αράξω και να κοιτάζω με τα κιάλια την θάλασσα. το internet δεν προσφέρει κάτι τέτοιο.
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Γιατι να ξεκουβαληθεις να πας με τα κυαλια μεσα στον καυσωνα, λες και ειμαστε στα 80s? καλοκαιριατικα να κλειστει μεσα στο σπιτι ρε;
subdee Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Είναι μια παραλία κοντά στο Πόρτο Ράφτη, δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, έχει και ένα μαγαζάκι που είναι κλειστό το βράδυ εκεί. Είχα πάει πέρυσι.
kirileman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Απλά ψάχνω μια παραλία γυμνιστών γιατι χθες βρήκα κάτι κιάλια οπως μάζευα το δωμάτιο μου Πάλι καλά, να λέμε, που δε βρήκες προφυλακτικά.
Alxnks Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πάλι καλά, να λέμε, που δε βρήκες προφυλακτικά. αν πλενεται με ava και τριβεται με συρματακι για κατσαρολες στο ντουζ...εσυ γιατι πιστευεις οτι χρειαζεται προφυλακτικο γι αυτο που εννοεις;
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραίες παραλίες και όχι τρομερά ερημικές (μη συμβεί κάτι) έχει στη Σαρωνίδα, στο Μαύρο Λιθάρι και Στην Παλαιά Φώκαια.
ennoeitai Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Είναι μια παραλία κοντά στο Πόρτο Ράφτη, δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, έχει και ένα μαγαζάκι που είναι κλειστό το βράδυ εκεί. Είχα πάει πέρυσι. Είναι για γυμνιστές όμως; Δεν ξεκαθάρισες.
koslibpro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Είναι για γυμνιστές όμως; Δεν ξεκαθάρισες. Μιλαει για το κανονικο ερωτημα και οχι για το τσοντοϊδες,θεωρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα