Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαει για το κανονικο ερωτημα και οχι για το τσοντοϊδες,θεωρω.

αυτή η σεμνοτουφία θα μας φάει

γιατι λες τσοντοιδες την παραλία γυμνιστών ? έχεις δει να βατευονται σε κοινή θέα? (αν ναι που? :whistle: )

το γυμνό σώμα ειναι κάτι φυσικό .

Τον χειμώνα λογικό ειναι αφου θέλουμε να προστατευτούμε απο το κρύο αλλα το περίεργο ειναι που κυκλοφορούμε με υφάσματα τώρα το καλοκαίρι ενώ κάνει ζέστη. :mellow:

Δημοσ.

δεν ειναι για εμένα , ενας φίλος με ρώταγε για τις κανονικές παραλίες.

Απλά ψάχνω μια παραλία γυμνιστών γιατι χθες βρήκα κάτι κιάλια οπως μάζευα το δωμάτιο μου

3p40fy.jpg

Δημοσ.

που κολλάει αυτό ? θελω να πάω στην παραλία να αράξω και να κοιτάζω με τα κιάλια την θάλασσα. το internet δεν προσφέρει κάτι τέτοιο.

Nicoc89 αντί να κάνει Hijack to θέμα που έβαλε κάποιος ρωτώντας κάτι σοβαρό δεν πας να ανοίξει ενα με τίτλο. Βρήκα κυάλια και θέλω να πάρω μάτι μαλ#$@!ρδες στην παραλία, πείτε μου σε ποια?

Είναι μια παραλία κοντά στο Πόρτο Ράφτη, δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, έχει και ένα μαγαζάκι που είναι κλειστό το βράδυ εκεί.

Είχα πάει πέρυσι.

Το Πόρτο Ράφτη έχει δύο ιδανικές για βραδυνο μπάνιο. Την παραλία του αγ. Σπυρίδωνα και την Ερωτοσπηλιά. Και οι δύο εχουν μικρά μπαρακια και ειδικα η ερωτοσπηλια ειναι πολύ ωραία και ρομαντική παραλία.

Αν πας εκεί με γκόμενα το νου σου για μια ανωμαλάρα με κυάλια που λυμαίνεται τις παραλίες κάνοντας μάτι.

Δημοσ.

δεν ειναι για εμένα , ενας φίλος με ρώταγε για τις κανονικές παραλίες.

Απλά ψάχνω μια παραλία γυμνιστών γιατι χθες βρήκα κάτι κιάλια οπως μάζευα το δωμάτιο μου

http://www.youtube.com/watch?v=t800EjViEdw

http://www.youtube.com/watch?v=DsqvAVf6pD0

Δημοσ.

Nicoc89 αντί να κάνει Hijack to θέμα που έβαλε κάποιος ρωτώντας κάτι σοβαρό δεν πας να ανοίξει ενα με τίτλο. Βρήκα κυάλια και θέλω να πάρω μάτι μαλ#$@!ρδες στην παραλία, πείτε μου σε ποια?

Το Πόρτο Ράφτη έχει δύο ιδανικές για βραδυνο μπάνιο. Την παραλία του αγ. Σπυρίδωνα και την Ερωτοσπηλιά. Και οι δύο εχουν μικρά μπαρακια και ειδικα η ερωτοσπηλια ειναι πολύ ωραία και ρομαντική παραλία.

Αν πας εκεί με γκόμενα το νου σου για μια ανωμαλάρα με κυάλια που λυμαίνεται τις παραλίες κάνοντας μάτι.

Δεν είναι όμως για γυμνούς γιατί πάει αρκετός κόσμος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...