greekparot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο πρέπει οποσδηποτε να μείνω στην Θεσσαλονίκη για 2-3 μήνες και τις καθημερινές μόνο, δηλαδη απο Δευτέρα εώς Παρασκευή μεσημέρι. Σαφώς και δεν θα βρεθεί να μου νοικιάσει ιδιοκτήτης το σπιτι του για 2-3 μήνες. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σκέφτομαι κάποια φθηνη λύση ξενοδοχείου αλλα αν μου ζητάνε και αυτοι 300-400€ / μήνα μου είναι παρα πολλα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε κάτι; Sent from my iPhone using Insomnia
ggQQbb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Βρίσκεις έναν που δεν θέλει να σου κάνει συμβόλαιο και φεύγεις όποτε θέλεις 2-3-4 μηνες κτλ
lary7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Βρες να νοικιασεις ενα δωματιο. Υπαρχουν καποιες πολυκατοικιες στο κεντρο που δουλευουν ετσι, κυριως για erasmiτες και οι τιμες ειναι καλυτερες απο ξενοδοχειο ενω θα γνωρισεις και κοσμο. Εναλλακτικα πανε μια βολτα απο τις σχολες και δες στους πινακες ανακοινωσεων για αγγελιες σχετικα με συγκατοικους. Σπιτι ολοκληρο και μαλιστα επιπλομενο δυσκολα να βρεις αλλα αμα ψαξεις θα βρεις ανετα δωματιο.
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Σαφώς και δεν θα βρεθεί να μου νοικιάσει ιδιοκτήτης το σπιτι του για 2-3 μήνες. Κι όμως υπάρχουν. Ντάξει μην περιμένεις σπιτι 50-60τ.μ, ένα στούντιο το πολύ 35-40τ.μ. Είχα βρει τοιχοκολλημένη μια αγγελία και μάλιστα ήταν και επιπλωμένο, γι αυτό σου λέω ότι υπάρχουν, αν το ψάξεις λίγο θα βρείς.
ennoeitai Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Οι ιδιοκτήτες, ειδικά όπως είναι τώρα τα πράγματα, ψωμολυσσάνε. Άμα ψάξεις λίγο πιθανότατα θα βρείς ακριβώς αυτό που θες. Απλά να είσαι ξεκαθαρισμένος απ'την αρχή. Αν δεν μπορείς να κάνεις βόλτες σε γειτονιές, ψάξε απ'το ίντερνετ σε σάιτ με αγγελίες και παίρνε τηλέφωνα.
kakofonixx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Εναλλακτικα πανε μια βολτα απο τις σχολες και δες στους πινακες ανακοινωσεων για αγγελιες αυτη ειναι η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου επισης και στη φοιτητικη λεσχη επισης ενα βασικο τιπ: ψαξε απο τωρα γιατι αν αρχισεις να ψαχνεις το Σεπτεμβρη τα περισσοτερα σπιτια θα εχουν ηδη νοικιαστει απο τους νεοεισαχθεντες φοιτητες
greekparot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω, θα ψαχτω online αρχικά να δω τι θα βρω γιατι θα δυσκολευτω να πάω απο τωρα Θεσσαλονίκη για έρευνα.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα