anduka Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι κάποιες συμβουλές εαν βέβαια μπορείτε! Σε 2 μήνες φεύγω για Αγγλία για μαστερ στην Ψυχολογία, το θέμα είναι ότι έχω offers από Plymouth, Manchester Met, Leeds Met, Bradford, Sheffield Hallam.. Έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να επιλέξω!!! Καμία γνώμη??? Ειλικρινά η κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη!!! Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μπορέσει καποιος να με βοηθήσει!
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και συγνώμη για το οφ-τοπικ, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω τον βαθμό του πτυχίου σου. Αν δεν έχεις πρόβλημα να μου πεις, στείλτο μου σε ενα π.μ ή αν δεν έχεις καθόλου πρόβλημα γράψτον κι εδώ.
in2dark Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Σαν πολη και μονο δεν θα διαλεγα bradford Sent from my GT-I9000 using Insomnia
anduka Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και συγνώμη για το οφ-τοπικ, αλλά θα ήθελα πολύ να μάθω τον βαθμό του πτυχίου σου. Αν δεν έχεις πρόβλημα να μου πεις, στείλτο μου σε ενα π.μ ή αν δεν έχεις καθόλου πρόβλημα γράψτον κι εδώ. Καλησπερα!! Ευχαριστω για την απαντηση καταρχας! Ειμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής με βαθμό 7.90.... Στα πανεπιστήμια που ανέφερα ζητάνε 6.5 οπότε είμαι μέσα.. Προβληματίζομαι για το πού να επιλέξω τελικά..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλησπερα!! Ευχαριστω για την απαντηση καταρχας! Ειμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής με βαθμό 7.90.... Στα πανεπιστήμια που ανέφερα ζητάνε 6.5 οπότε είμαι μέσα.. Προβληματίζομαι για το πού να επιλέξω τελικά.. University guide 2013: league table for education Αυτό το έχεις δει?
aris2025 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 University guide 2013: league table for education Αυτό το έχεις δει? στην ψυχολογία δεν είπε οτι θελει να σπουδάσει? Νομίζω οτι το λιιιτζ ειναι αρκετά καλό απ αυτα που ανέφερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 στην ψυχολογία δεν είπε οτι θελει να σπουδάσει? Νομίζω οτι το λιιιτζ ειναι αρκετά καλό απ αυτα που ανέφερες. Σωστά Εδώ το ranking για ψυχολογία University guide 2013: league table for psychology Leeds Met έγραψε, όχι σκέτο Leeds. Είναι διαφορετικά (ομοίως και με το Manchester Met)
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 να ξερετε οτι οπου βλεπετε Met(ropolitan), αντιστοιχει στα πρωην Polytechnic αγγλικα universities, δηλαδη τα αντιστοιχα ΤΕΙ τους παλια. Καλησπέρα!! Είμαι καινούργια στο φόρουμ και χρειάζομαι κάποιες συμβουλές εαν βέβαια μπορείτε! Σε 2 μήνες φεύγω για Αγγλία για μαστερ στην Ψυχολογία, το θέμα είναι ότι έχω offers από Plymouth, Manchester Met, Leeds Met, Bradford, Sheffield Hallam.. Έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να επιλέξω!!! Καμία γνώμη??? Ειλικρινά η κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη!!! Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μπορέσει καποιος να με βοηθήσει! γιατι διαλεξες κι εκανες αιτηση στα συγκεκριμενα; εχεις καλο βαθμο, θα μπορουσες να ειχες κανει αιτηση σε καλυτερα και λογικα παλι θα ειχες offers.
anduka Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 γιατι διαλεξες κι εκανες αιτηση στα συγκεκριμενα; εχεις καλο βαθμο, θα μπορουσες να ειχες κανει αιτηση σε καλυτερα και λογικα παλι θα ειχες offers. Θα κάνω ένα συγκεκριμένο course(conversing course) το οποίο είναι διαθέσιμο σε λίγα πανεπιστήμια και για αυτό κινήθηκα σε αυτά.. Εσύ τι προτείνεις? Να επιλέξω Uni? Το Manchester με εψηνε γιατί έχει πολλές ευκαιρίες/ προοπτικές για έρευνα.. Σωστά Εδώ το ranking για ψυχολογία University guide 2013: league table for psychology Leeds Met έγραψε, όχι σκέτο Leeds. Είναι διαφορετικά (ομοίως και με το Manchester Met) Για Plymouth Sheffield έχετε άποψη?? Τα είδα τα rankings σε ευχαριστώ... Η κατάσταση έχει ως εξής... Plymouth No.33 Sheffield Hallam No.86 Bradford No.91 Manchester Met No.98 Leeds Met No.100
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Θα κάνω ένα συγκεκριμένο course(conversing course) το οποίο είναι διαθέσιμο σε λίγα πανεπιστήμια και για αυτό κινήθηκα σε αυτά.. Εσύ τι προτείνεις? Να επιλέξω Uni? Το Manchester με εψηνε γιατί έχει πολλές ευκαιρίες/ προοπτικές για έρευνα.. Για Plymouth Sheffield έχετε άποψη?? αν το εψαξες καλα και ειναι συνειδητη επιλογη σου οκ. μην ρωτας για sheffield γενικα, παλι μπερδευεις, αλλο το γενικο sheffield κι αλλο αυτο το sheffield hallam που ειλικρινα πρωτη φορα το ακουω.
anduka Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αν το εψαξες καλα και ειναι συνειδητη επιλογη σου οκ. μην ρωτας για sheffield γενικα, παλι μπερδευεις, αλλο το γενικο sheffield κι αλλο αυτο το sheffield hallam που ειλικρινα πρωτη φορα το ακουω. Ρωτάω και για την πόλη, κόστος ζωής, διαμονή, πληροφορίες γενικές για να σχηματίσω μια εικόνα γιατί δεν ξέρω τίποτα για αυτά τα μέρη.. Πάντως και το hallam uni είναι... Να ρωτήσω γενικά πόσο "πρέπει" να βασιζόμαστε στα rankings? Thanks
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πάντως και το hallam uni είναι... Να ρωτήσω γενικά πόσο "πρέπει" να βασιζόμαστε στα rankings? Thanks Τις κατηγορίες δεν τις είδες? Ψάξε το λίγο, έχει αρκετά infos
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Ρωτάω και για την πόλη, κόστος ζωής, διαμονή, πληροφορίες γενικές για να σχηματίσω μια εικόνα γιατί δεν ξέρω τίποτα για αυτά τα μέρη.. Πάντως και το hallam uni είναι... Να ρωτήσω γενικά πόσο "πρέπει" να βασιζόμαστε στα rankings? Thanks το manchester διαχρονικα εχει αρκετη εγκληματικοτητα, αυτο κρατα το στα υποψην ειδικα αφου εισαι κοπελα. οι αλλες περιοχες που ρωτας ειναι πιο ησυχες. γενικα ναι, πρεπει να κοιταμε τα rankings, γιατι δειχνουν πολλα για το πανεπιστημιο. στην αγγλια υπαρχει πληρης αξιολογηση (και καθηγητων). και φυσικα δεν θα κοιτας το γενικο ranking του uni, κοιτας τι πιανει στον τομεα που θες. τι να το κανεις αν γενικα ειναι ψηλα και στον τομεα σου πατος; το αντιστροφο ειναι καπως πιο υποφερτο.
anduka Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τις κατηγορίες δεν τις είδες? Ψάξε το λίγο, έχει αρκετά infos Ψάχνω συνεχώς!!Στην κατηγορία για ψυχολογία φυσικά .. Είναι λίγο μπέρδεμα με τις βαθμολογίες αλλά θα το βρώ που θα μου πάει!! το manchester διαχρονικα εχει αρκετη εγκληματικοτητα, αυτο κρατα το στα υποψην ειδικα αφου εισαι κοπελα. οι αλλες περιοχες που ρωτας ειναι πιο ησυχες. γενικα ναι, πρεπει να κοιταμε τα rankings, γιατι δειχνουν πολλα για το πανεπιστημιο. στην αγγλια υπαρχει πληρης αξιολογηση (και καθηγητων). και φυσικα δεν θα κοιτας το γενικο ranking του uni, κοιτας τι πιανει στον τομεα που θες. τι να το κανεις αν γενικα ειναι ψηλα και στον τομεα σου πατος; το αντιστροφο ειναι καπως πιο υποφερτο. Καταλαβα! Θα τα ψαξω όσο καλυτερα μπορώ.. Γενικά για το Νότο ξέρετε κάτι? Ισχύει ότι η ζωή είναι αρκετά ακριβή? Ευχαριστω για τη βοήθεια!!
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καταλαβα! Θα τα ψαξω όσο καλυτερα μπορώ.. Γενικά για το Νότο ξέρετε κάτι? Ισχύει ότι η ζωή είναι αρκετά ακριβή? Ευχαριστω για τη βοήθεια!! Εξαρτάται την πόλη, δεν ειναι γενικό κι απόλυτο. Αυτό που ειναι κάπως πιο γενικό για το νότο και ειδικά νότιο-ανατολικα ειναι ότι έχει κάπως καλύτερο καιρό από τα βόρεια. Κρατά το κι αυτό επίσης στα υπ'όψιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα