aris2025 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 το manchester διαχρονικα εχει αρκετη εγκληματικοτητα, αυτο κρατα το στα υποψην ειδικα αφου εισαι κοπελα. οι αλλες περιοχες που ρωτας ειναι πιο ησυχες. παιζει το κέντρο και τα campus να ειναι απ τα πιο ασφαλή μέρη στη βόρεια αγγλια. εχεις προσωπική εμπειρία? Επίσης, τα rankings ειναι για το international (οχι EU) marketing των πανεπιστημίων αλλά αυτό άλλη ιστορία.
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 παιζει το κέντρο και τα campus να ειναι απ τα πιο ασφαλή μέρη στη βόρεια αγγλια. εχεις προσωπική εμπειρία? Επίσης, τα rankings ειναι για το international (οχι EU) marketing των πανεπιστημίων αλλά αυτό άλλη ιστορία. Γιατι, θα μένει και θα κινείται στην κεντρική πλατεία αποκλειστικά? Τα campus....πολύ γενικό, έχεις προσωπική άποψη για τα campus όλων των uni? Εγώ κι έχω μείνει Manchester κι είχα κι ακόμα έχω γνωστούς που μένουν εκεί (από το 1993 έως και σήμερα). Όσο για τα rankings....Ε όχι κι έτσι, μια χαρά αντικειμενικά ειναι. Δεν μπορείς να το λες αυτό όταν υπάρχει αξιολόγηση από τους ίδιους τους φοιτητές και όταν αξιολογείται η έρευνα του κάθε τμήματος, οι παροχές του, το επίπεδο των καθηγητών του, οι υποδομές του κτλ κτλ. Εκτός αν όλα αυτά δεν σου λένε τίποτα, παρά μόνο να πάρεις ένα χαρτί από οποιοδήποτε uni στο δώσει.
anduka Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Γιατι, θα μένει και θα κινείται στην κεντρική πλατεία αποκλειστικά? Τα campus....πολύ γενικό, έχεις προσωπική άποψη για τα campus όλων των uni? Εγώ κι έχω μείνει Manchester κι είχα κι ακόμα έχω γνωστούς που μένουν εκεί (από το 1993 έως και σήμερα). Καλά είναι σίγουρα ένας βασικός παράγοντας η ασφάλεια για να επιλέξεις μια πόλη, όχι ότι στην Ελλάδα(ειδικά δε στην Αθήνα) αυτή τη στιγμή είμαστε ήρεμα ή χαλαρά βεβαία κι εδώ φοβόμαστε κάθε μέρα και μέσα στα σπίτια μας και έξω από αυτα. Το βασικό είναι να μπορέσω να μείνω σε μια φιλική πόλη, να μπορέσω να ενσωματωθώ όσο μπορέσω περισσότερο και να έχω καλές συνθήκες ζωής. Επίσης, τα rankings ειναι για το international (οχι EU) marketing των πανεπιστημίων αλλά αυτό άλλη ιστορία. Γενικά από ότι έχω πληροφορηθεί σου δίνουν μια κατεύθυνση και μια σεβαστή γνώμη αλλά εννοείται πως συμβαίνει και αυτό που λες εσύ και όσους έχω ρωτήσει με συμβούλεψαν να πάρω συμπληρωματικά μια γνώμη από εκεί..
aris2025 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Γιατι, θα μένει και θα κινείται στην κεντρική πλατεία αποκλειστικά? Τα campus....πολύ γενικό, έχεις προσωπική άποψη για τα campus όλων των uni? Εγώ κι έχω μείνει Manchester κι είχα κι ακόμα έχω γνωστούς που μένουν εκεί (από το 1993 έως και σήμερα). Ειναι όντως απ τα πιο ασφαλή και σε αυτο έχουν επενδύσει τελευταία, ειδικά το UoM. Αφου εχουν καθε χρονο πανω απο 50,000 φοιτητες. Και ειδικά σε αγγλο-φοιτητικά forums το λενε αρκετα. Δεν προσπαθω να σε πεισω και ουτε μπορείς να χεις προσωπική εμπειρία απ όλα αλλά μέσω συζητήσεων με παιδιά απο άλλα campus, σχηματίζεις μια εικόνα. Όσο για τα rankings....Ε όχι κι έτσι, μια χαρά αντικειμενικά ειναι. Δεν μπορείς να το λες αυτό όταν υπάρχει αξιολόγηση από τους ίδιους τους φοιτητές και όταν αξιολογείται η έρευνα του κάθε τμήματος, οι παροχές του, το επίπεδο των καθηγητών του, οι υποδομές του κτλ κτλ. Εκτός αν όλα αυτά δεν σου λένε τίποτα, παρά μόνο να πάρεις ένα χαρτί από οποιοδήποτε uni στο δώσει. Εμενα δεν μου λένε και πολλά - δεν μιλάω για oxbridge - Υπάρχουν πολλά άλλα κριτήρια αξιολόγησης που προσωπικά πιστευω ότι "λένε" περισσότερα.
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εμενα δεν μου λένε και πολλά - δεν μιλάω για oxbridge - Υπάρχουν πολλά άλλα κριτήρια αξιολόγησης που προσωπικά πιστευω ότι "λένε" περισσότερα. ε πες και κανενα κριτηριο αξιολογησης που σου λεει κατι να δουμε με βαση τι κρινεις
aris2025 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ε πες και κανενα κριτηριο αξιολογησης που σου λεει κατι να δουμε με βαση τι κρινεις career service, career fairs, networking potential, ποιότητα σπουδών απο επικοινωνία με alumni, προοπτικές εξέλιξεις (μέσω linkedin μπορείς να το δεις) και επαγγελματικά forums.. δεν λέω αν ειναι σωστά η όχι, απλά σου απαντάω στο με τι κριτήρια αξιολογώ εγω
alan2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 και αν ενδιαφερθεις για διδακτορικό: So You Want a PhD in Clinical Psychology? So you want to get a PhD in psychology
anduka Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 και αν ενδιαφερθεις για διδακτορικό: So You Want a PhD in Clinical Psychology? So you want to get a PhD in psychology και αν ενδιαφερθεις για διδακτορικό: So You Want a PhD in Clinical Psychology? So you want to get a PhD in psychology Ναι, χιομουριστικά βιντεάκια η αληθεια είναι.. Αν και σε κάθε ειδικότητα πάνω κάτω τα ίδια παίζουν αλλά όχι δεν θέλω να ασχοληθώ με την κλινική ψυχολογία!!! αλλα έχω στο μυαλό μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα