c0prse_grinder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ποντικι? το βρισκω στο amazon απο -->16,99 λιρες http://www.amazon.co...m=AWVRBZ3KSI9S8 εν το μεταξυ λεει eligable for super savings delivery και δεν μου δνει την δυνατοτητα να το εχω με free delivery.. σκεφτημα οτι αυτο συμβαινει επειδη ειναι πιο κατω απο 20 λιρες το ποσο και προσθεσα και κατι ακομα ωστε να βγω πανω απ'τις 20 και παλι δεν μου το δινει με δωρεαν μεταφορικα. παντως χωρις το free delivery το παιρνεις και απο ελλαδα στα ιδια πανω κανω χρηματα καθως στο σκρουτζ ξεκιναει απτα 27 ευρω. το εχει κανεις το mouse? εντυπωσεις?
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Νομίζω το free delivery είναι από 25 λίρες και πάνω.
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καλύτερο το 5000 είναι πιο μεγάλο βλεπω μιλας εκ πειρας σωστα? πως ειναι στο χερι? μεγαλυτερο κατα πολυ απ'το 3500 που εχω τωρα? Νομίζω το free delivery είναι από 25 λίρες και πάνω. εχεις δικιο μαλλον φιλε μου, εβαλα 2 των 16,99 και μου τα βγαζει με super savings ;-) μαλλον για το 6000 με κοβω γιατι στα 16,99 ειναι πολυ καλη τιμουλα και ειναι αρκετα συμπαθητικο σε ασπρο
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 βλεπω μιλας εκ πειρας σωστα? πως ειναι στο χερι? μεγαλυτερο κατα πολυ απ'το 3500 που εχω τωρα? Δοκίμασα όλα τις microsoft αυτές και μέρες και άλλες μάρκες γιατί έψαχνα να αγοράσω και κατέληξα στο 5000 γιατί είναι ασύρματο και είναι το πιο μεγάλο στο χέρι από όλα τα άλλα σε αυτές τις τιμές Υ.Σ. Το 6000 είναι πιο μικρό στο χέρι από το 5000 ξανά σκέψου το
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δοκίμασα όλα τις microsoft αυτές και μέρες και άλλες μάρκες γιατί έψαχνα να αγοράσω και κατέληξα στο 5000 γιατί είναι ασύρματο και είναι το πιο μεγάλο στο χέρι από όλα τα άλλα σε αυτές τις τιμές Υ.Σ. Το 6000 είναι πιο μικρό στο χέρι από το 5000 ξανά σκέψου το δεν ξερω κατα ποσο με βολευει να ειναι πολυ μεγαλο. ειχα το 3500 βασικα.. και ημουν κομπλε στο μεγεθος, τωρα για λιγο εχω αυτο εδω και μου κακοφαινεται το γεγονος οτι ειναι μεγαλυτερο (εστω και σχετικα .."ατσουμπαλα" μεγαλυτερο) απτο 3500. γιαυτο σκεφτομαι οτι με το 6000 θα μαι jet. απλα το 5000 κανει 20 λιρες ενω το 6000 ειναι σε προσφορα στις 17 λιρες.. και μετα σκεφτομαι..καποιος λογοs θα υπαρχει που retail price του 5000 ειναι 40 λιρες και του 6000 ειναι 45 λιρες.. θα το ψαξω λιγακι ακομα ομως
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 δεν ξερω κατα ποσο με βολευει να ειναι πολυ μεγαλο. ειχα το 3500 βασικα.. και ημουν κομπλε στο μεγεθος, τωρα για λιγο εχω αυτο εδω και μου κακοφαινεται το γεγονος οτι ειναι μεγαλυτερο (εστω και σχετικα .."ατσουμπαλα" μεγαλυτερο) απτο 3500. γιαυτο σκεφτομαι οτι με το 6000 θα μαι jet. απλα το 5000 κανει 20 λιρες ενω το 6000 ειναι σε προσφορα στις 17 λιρες.. και μετα σκεφτομαι..καποιος λογοs θα υπαρχει που retail price του 5000 ειναι 40 λιρες και του 6000 ειναι 45 λιρες.. θα το ψαξω λιγακι ακομα ομως καλύτερα πήγαινε σε ένα πλαίσιο που έχει πολλά πράγματα για να δεις και να συγκρίνεις ανάλογα με το γούστο σου
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καλύτερα πήγαινε σε ένα πλαίσιο που έχει πολλά πράγματα για να δεις και να συγκρίνεις ανάλογα με το γούστο σου εχμ..επαρχια...λαμια......... μονο απο reviews οτι βγαζω ακρη και απο τα παιδια εδω στο ινσομνια
louben Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ξεθαβω το θεμα για το ποντικι αυτο. Το ειχα καμια διετια σε αχρηστια(κλειστο ομως). Χθες που το ξεθαψα και προσπαθησα να το ενεργοποιησω παρατηρησα οτι Δε λειτουργει .Του εβαλα μεσα την μπαταρια το φωτακι δεν αναψε και ανεβοκατεβαζοντας την μπαταρια σε καποια φαση εκανε επαφη (μπλε φως) αλλα μετα τα ιδια.Επιπλέον αφησα μεσα την μπαταρια και υστερα απο λιγη ωρα ανεβασε θερμοκρασια και εκαιγε(η μπαταρια).Ηταν αλκαλικη και οχι επαναφορτιζομενη(αληθεια μπορω να βαλω επαναφορτιζομενη αφου στο manual λεει οτι κατι τετοιο δεν μπορει να γινει)> Αυτο ειναι προβλημα του usb απο οτι διαβασα αλλα εμενα μου το εμφανισε το ποντικι,.Εχει εμφανιστει σε καποιον αλλο το προβλημα? Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα