Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνω στην ταράτσα του σπιτιου μου,σε διπλανό κτίριο,αλλα στον δικο μου αερα βρισκεται η εξωτερικη μοναδα κλιματιστικού,το οποίο δουλεύει συνεχώς χειμώνα καλοκαίρι και μου εχει προκαλέσει μεγαλη ζημια στην ταράτσα μου λογω της συνεχής ροης υγρασίας απο την μονάδα.Το κλιματιστικό ειναι σε κτιριο του δημου ο οποιος αρνειται ,παρα την παρανομη τοποθέτηση του,να το απομακρύνει διοτι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν χωρις κλιματιστικό και ας εχω ηδη πληρωσει πανω απο 4 χιλιαδες ευρω για επιδιόρθωση της ταράτσας.Εγω εχω πρόσβαση στην εξωτερική μονάδα αλλα δεν ξερω πως να το απενεργοποιήσω,αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δικηγόρος!

εχω κανει μήνυσή αλλα μεχρι να γινει τιποτα η ταρατσα θα εχει καταστραφεί ξανα

Δημοσ.

Αφου εχεις προσβαση γιατι δεν βαζεις μια προεκταση στο σωληνα που βγαζει νερο ωστε να πεφτει οπου θες εσυ?

Αν δεν γινεται ετσι, βουλωσε τον. Και μην τους αφησεις μετα να ανεβουν στην ταρατσα σου για να το φτιαξουν.

Δημοσ.

Πάνω στην ταράτσα του σπιτιου μου,σε διπλανό κτίριο,αλλα στον δικο μου αερα βρισκεται η εξωτερικη μοναδα κλιματιστικού,

Δηλαδη τι εννοεις ακριβως?

Οτι η μοναδα ειναι τοποθετημενη σε αλλο κτιριο και απλως σταζει στην ταρατσα σου?

Και γιατι δεν τοποθετεις το σωληνακι ή δεν ξερω και εγω τι εχει σε σημειο εκτός της ταρατσας σου?

Ή ακομα καλυτερα, αφου αυτοι ειναι ανευθυνοι, βουλωσε το οπως σου ειπαν με την ελπιδα να χαλασει.

Δημοσ.

δεν σε προτρεπω να κανεις κατι τετοιο, καθως θα εισαι υπολογος για φθορα ξενης περιουσιας.

αλλα ειμαι σιγουρος οτι μηχανηματα που δουλευουν με ηλεκτρισμο δεν τα πανε πολυ καλα με το νερο. αν του κανεις ενα καλο, εντατικο, εις βαθος, μπανακι, λιγο πριν δουλεψει, θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.

Δημοσ.

δεν σε προτρεπω να κανεις κατι τετοιο, καθως θα εισαι υπολογος για φθορα ξενης περιουσιας.

αλλα ειμαι σιγουρος οτι μηχανηματα που δουλευουν με ηλεκτρισμο δεν τα πανε πολυ καλα με το νερο. αν του κανεις ενα καλο, εντατικο, εις βαθος, μπανακι, λιγο πριν δουλεψει, θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.

Μόνο να προσεξει οτι σιγουρα δεν δουλευει την ωρα που το κανει, γιατι δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι σε διαφορετικη περιπτωση ο κινδυνος της ηλεκτροπληξιας δεν παραμονευει. :shifty:

Δημοσ.

Είναι απορίας άξιο, μετά από 4.000 ευρώ και μετά από τέτοιο μουλάρωμα του δήμου, το γιατί δε βάζεις μια σωλήνα να τρέχει από τη μονάδα του κλιματιστικού στην υδρορροή σου, ή κάπου αλλου. Δεν έχεις υδρορροή; (που δεν μπορεί να μην έχεις) Βάλε τη σωλήνα και μπρόκωσέ τη ώστε το νερό να τρέχει προς το κτίριο του δήμου. Να έχουν υγρασία-επισκευές αυτοί τουλάχιστον, αφού αυτοί το δημιουργούν.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνεις.

Το να προσπαθήσεις να απενεργοποιήσεις τη μονάδα δεν έχει κανένα νόημα. Οι υπάλληλοι θα καταλάβουν αμέσως ότι είναι χαλασμένο, θα αρχίσουν μέσα σε 5 λεπτά να ψάχνουν γιατί το ερκοντίσιον δε δουλεύει, θα καλέσουν ειδικό, ο ειδικός θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με την εξωτερική μονάδα, θα ανεβεί, θα δεί ότι αποσύνδεσες π.χ. ένα καλώδιο και θα το ξανασυνδέσει. Τι έκανες;

Δημοσ.

Μόνο να προσεξει οτι σιγουρα δεν δουλευει την ωρα που το κανει, γιατι δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι σε διαφορετικη περιπτωση ο κινδυνος της ηλεκτροπληξιας δεν παραμονευει. :shifty:

ποιος ειπε οτι δεν παραμονευει; γι αυτο και ειπα χαρακτηριστικα...οταν δεν δουλευει! :rolleyes:

ε λογικα θα χει το μυαλο να μην παει να το κανει στις 12, αμα παει ομως 5-6 το πρωι που ακομα δεν εχουν παει στη δουλεια, το λογικο θα ναι να μην δουλευει ε; ^_^

Δημοσ.

Δηλαδη τι εννοεις ακριβως?

Οτι η μοναδα ειναι τοποθετημενη σε αλλο κτιριο και απλως σταζει στην ταρατσα σου?

Και γιατι δεν τοποθετεις το σωληνακι ή δεν ξερω και εγω τι εχει σε σημειο εκτός της ταρατσας σου?

Ή ακομα καλυτερα, αφου αυτοι ειναι ανευθυνοι, βουλωσε το οπως σου ειπαν με την ελπιδα να χαλασει.

ναι,ακριβως ετσι.Την προεκταση την σκέφτηκα αλλα παλισε δικο μου χωρο θα πεφτει το νερο

Είναι απορίας άξιο, μετά από 4.000 ευρώ και μετά από τέτοιο μουλάρωμα του δήμου, το γιατί δε βάζεις μια σωλήνα να τρέχει από τη μονάδα του κλιματιστικού στην υδρορροή σου, ή κάπου αλλου. Δεν έχεις υδρορροή (που δεν μπορεί να μην έχεις); Βάλε τη σωλήνα και μπρόκωσέ τη ώστε το νερό να τρέχει προς το κτίριο του δήμου. Να έχουν υγρασία-επισκευές αυτοί τουλάχιστον, αφού αυτοί το δημιουργούν.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνεις.

Το να προσπαθήσεις να απενεργοποιήσεις τη μονάδα δεν έχει κανένα νόημα. Οι υπάλληλοι θα καταλάβουν αμέσως ότι είναι χαλασμένο, θα αρχίσουν μέσα σε 5 λεπτά να ψάχνουν γιατί το ερκοντίσιον δε δουλεύει, θα καλέσουν ειδικό, ο ειδικός θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με την εξωτερική μονάδα, θα ανεβεί, θα δεί ότι αποσύνδεσες π.χ. ένα καλώδιο και θα το ξανασυνδέσει. Τι έκανες;

δεν μπορουν να εχουν προσβαση στην μοναδα παρα μονο απο την ταρατσα μου,και εγω δεν τους αφηνω πια

Δημοσ.

Αυτό που λέτε δεν είναι σωστό όμως προς τους υπαλλήλους του δήμου. Γιατί να την πληρώσουν αυτοί τη νύφη;; Και γιατί να μη βάλεις ένα σωληνάκι να τρέχει το νερό αλλού; Ή στην υδρορροή σου, ή προς το κτίριο του δήμου;

θα χρειαστω γυρω στα 15 μετρα σωληνα και μαλλον δεν θα φεύγει το νερό

Εδώ έδωσες 4 χιλιάρικα. Τα 15 μέτρα σωλήνα δεν είναι ούτε 5 ευρώ. Και γιατί θα τρέχει έξω το νερό; Υδρορροή έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...