dimpa16 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Πάνω στην ταράτσα του σπιτιου μου,σε διπλανό κτίριο,αλλα στον δικο μου αερα βρισκεται η εξωτερικη μοναδα κλιματιστικού,το οποίο δουλεύει συνεχώς χειμώνα καλοκαίρι και μου εχει προκαλέσει μεγαλη ζημια στην ταράτσα μου λογω της συνεχής ροης υγρασίας απο την μονάδα.Το κλιματιστικό ειναι σε κτιριο του δημου ο οποιος αρνειται ,παρα την παρανομη τοποθέτηση του,να το απομακρύνει διοτι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν χωρις κλιματιστικό και ας εχω ηδη πληρωσει πανω απο 4 χιλιαδες ευρω για επιδιόρθωση της ταράτσας.Εγω εχω πρόσβαση στην εξωτερική μονάδα αλλα δεν ξερω πως να το απενεργοποιήσω,αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει? Φιλε,αν η εξωτερικη μοναδα,ειναι απο κανα σπλιτακι(κλασικο κλιματιστικο,οπως αυτα που εχει ο περισοτερος κοσμος),τοτε το νερο που τρεχει ειναι μονο τον χειμωνα που το λειτουργει στην θερμανση.Το καλοκαιρι,το νερο (το ποιο ειναι συμπυκνωματα υγρασιας) βγενει απο την εσωτερικη μοναδα. Τι σοι μοναδα ειναι?? ωχου ρε παιδια. αμα δεν καταλαβαινετε τι εννοει ο αλλος, ας ρωτατε να σας το διευκρινισει, μην το παιζετε εξυπνακηδες. με το εις βαθος εννοουσα να ξεβιδωσει και να ριξει μπολικο νερακι εκει που ειναι οι ηλεκτρικες συνδεσεις. θα το ξανακλεισει. θα το αναψουν μετα απο καποια ωρα...βραχυκυκλωμα...παει το μηχανημα...καληνυχτα. τωρα το καταλαβες; αντε, καληνυχτα και σε σενα λοιπον. Φιλε,ξερεις τιποτα απο κλιματιστικα ή λες οτι σου`ρχεται? Πας να βαλεις καποιον να ριξει νερο σε ηλεκτρικο κυκλωμα κλιματιστικης μοναδας,χωρις να εχεις ιδεα τι ρευμα περνει...μονοφασικο ή τριφασικο.Και για να μαθεις και το αλλο.Η μοναδα ειτε ειναι σε λειτουργια, ειτε οχι,ειναι συνεχεια υπο ταση.Το μονο που περιμενει,ειναι μια εντολη να οπλισει το ρελε και να ξεκινησει.Και συ του λες, τραβα ριξε νερο...
archsatan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Φιλε,ξερεις τιποτα απο κλιματιστικα ή λες οτι σου`ρχεται? Πας να βαλεις καποιον να ριξει νερο σε ηλεκτρικο κυκλωμα κλιματιστικης μοναδας,χωρις να εχεις ιδεα τι ρευμα περνει...μονοφασικο ή τριφασικο.Και για να μαθεις και το αλλο.Η μοναδα ειτε ειναι σε λειτουργια, ειτε οχι,ειναι συνεχεια υπο ταση.Το μονο που περιμενει,ειναι μια εντολη να οπλισει το ρελε και να ξεκινησει.Και συ του λες, τραβα ριξε νερο... Ενώ εσύ, έχεις την εντύπωση ότι τα λές καλά, έ;
dimpa16 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ενώ εσύ, έχεις την εντύπωση ότι τα λές καλά, έ; Ο.k. οτι πεις... Το θεμα ειναι να υπαρχει ασφαλεια και να μην εκτίθεται ή εκθέτει καποιος την ασφαλεια των αλλων... Ελπιζω να συμφωνεις μ`αυτο.
Alxnks Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ο.k. οτι πεις... Το θεμα ειναι να υπαρχει ασφαλεια και να μην εκτίθεται ή εκθέτει καποιος την ασφαλεια των αλλων... Ελπιζω να συμφωνεις μ`αυτο. Τελικά δεν μας είπες, τα λες καλά η όχι? Αποφάσισες? Να σε βοηθήσω...δεν τα λες καλά και δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας. Συμφωνείς δεν συμφωνείς έτσι είναι, αν έχεις κι άλλες αμφιβολίες ρωτα κάποιον που ξέρει, μην λες ότι σου έρχεται.
dimpa16 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μια χαρα τα ειπα. Αν εσυ νομιζεις οτι ριχνοντας νερο στο ρευμα δεν τρεχει τιποτα...τοτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 δεν σε προτρεπω να κανεις κατι τετοιο, καθως θα εισαι υπολογος για φθορα ξενης περιουσιας. αλλα ειμαι σιγουρος οτι μηχανηματα που δουλευουν με ηλεκτρισμο δεν τα πανε πολυ καλα με το νερο. αν του κανεις ενα καλο, εντατικο, εις βαθος, μπανακι, λιγο πριν δουλεψει, θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα. Τι θελεις να πεις; Εγω καθε μηνα πλενω τις εξωτερικες μοναδες με νερο και δε παθαινουν κατι. Αντιθετως, ετσι πρεπει να κανεις συντηρηση, με νερο. Σωστό αυτό. Για το λόγο αυτό άλλωστε όποτε βρέχει βλέπεις όλους να τρέχουν μα βάλουν τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μέσα !!!Τωρα ειδα αυτο το σχολιο και αρχιζω να τρομαζω. Τι εννοειται ρε παιδια; Οτι αφου το βρεξεις θα πρεπει να περιμενεις να στεγνωσει πρωτα πριν ανοιξεις το air-condition; Δλδ απο θαυμα-τυχη δεν εχω προκαλεσει καποια ζημια μεχρι στιγμης;
dimpa16 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τι θελεις να πεις; Εγω καθε μηνα πλενω τις εξωτερικες μοναδες με νερο και δε παθαινουν κατι. Αντιθετως, ετσι πρεπει να κανεις συντηρηση, με νερο. Τωρα ειδα αυτο το σχολιο και αρχιζω να τρομαζω. Τι εννοειται ρε παιδια; Οτι αφου το βρεξεις θα πρεπει να περιμενεις να στεγνωσει πρωτα πριν ανοιξεις το air-condition; Δλδ απο θαυμα-τυχη δεν εχω προκαλεσει καποια ζημια μεχρι στιγμης; Μια χαρα το κανεις.Ριξε νερακι στην εξωτερικη μοναδα, σε φτερωτη και ψυκτρες. Δεν χρειαζεται να στεγνωσει για να το ανοιξεις.
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τοτε για λεει ο αλλος οτι οταν βρεχει βαζουν τις εξωτερικες μοναδες μεσα στο σπιτι; Χαβαλε κανουν;
dimpa16 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τοτε για λεει ο αλλος οτι οταν βρεχει βαζουν τις εξωτερικες μοναδες μεσα στο σπιτι; Χαβαλε κανουν; Ναι ρε συ,ακομα δεν το καταλαβες?
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Οχι, ουτε emoticon ειχαν βαλει. Ετσι ειναι ο χαβαλες; :S
archsatan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μια χαρα τα ειπα. Αν εσυ νομιζεις οτι ριχνοντας νερο στο ρευμα δεν τρεχει τιποτα...τοτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. Σαφώς και δεν έχεις κάτι να προσθέσεις, απλά να αναιρέσεις Φιλική συμβουλή, καλό θα είναι να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμον σε θέματα "έξω απ' τα νερά σου".
dimpa16 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Σαφώς και δεν έχεις κάτι να προσθέσεις, απλά να αναιρέσεις Φιλική συμβουλή, καλό θα είναι να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμον σε θέματα "έξω απ' τα νερά σου". Ακριβως ετσι.Ακολουθα την,πριν την δωσεις.Δεν ξερεις που ειναι τα "νερά μου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα