Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για καταστήματα με γυαλιά ηλίου σε σχετικά χαμηλές τιμές.

Δεν ψάχνω επώνυμες μάρκες απλά να προστατεύουν από τον ήλιο και ας μην έχουν τον καλύτερο σκελετό.

Συγκεκρειμένα, θέλω κάτι σε στυλ Wayfarer. Στα περισσότερα καταστήματα που βλέπω και ονλινε τα γυαλιά κοστίζουν τουλάχιστον 80€. Και θεωρώ βλακεία να κάνω τέτοια επένδυση όταν υπαρχει μεγάλος κίνδυνος να τα σπάσω, χάσω ή να πάρω άλλα σε 1-2 χρόνια.

Θα προτιμούσα να μου προτείνετε καταστήματα ώστε να μπορώ να δοκιμάσω πριν την αγορά.

Παρακαλώ μην μου στείλετε καταστήματα του εξωτερικού καθώς δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω.

Thank you in advance!

Δημοσ.

στη Μενανδρου προς Ευριπιδου μερια ειχα παρει απο καταστημα οπτικων που ειχε μια κοπελα 2 ζευγαρια γυαλια ηλιου παλια μοντελα με 35 ευρω το ενα αλλα εχουν περασει χρονια και δε ξερω αν υπαρχει ακομα το μαγαζι

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να πάρεις 2 ζευγάρια ίδιους σκελετούς (για καβάτζα ο ενας) απο τίποτα πάκιδες στο δρόμο και να πας σε μαγαζί με οπτικά και να βάλεις σωστούς φακούς με κανα 40άρι

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να πάρεις 2 ζευγάρια ίδιους σκελετούς (για καβάτζα ο ενας) απο τίποτα πάκιδες στο δρόμο και να πας σε μαγαζί με οπτικά και να βάλεις σωστούς φακούς με κανα 40άρι

γινετε αυτο? :huh:

Δημοσ.

Μια χαρά γίνεται. Ο οπτικός παίρνει τον παλιό - μουφα φακό, και κόβει έναν ίδιο με σωστό απορροφητικό φακό.

Ρώτησε σε οποιοδήποτε μαγαζί με οπτικά να σου πει τι σκελετός είναι καλύτερο να πάρεις. Προσωπικά πιστευω ίσως είναι καλύτεροι οι κοκάλινοι.

τις καλύτερες τιμές και τη μεγαλύτερη ποικιλία στην Αθήνα την έχουν τα μαγαζιά στην Ακαδημίας.

Δημοσ.

Δεν ζητάω φθηνό φακό, ζητάω φθηνό σκελετό και όχι κάτι overpriced μόνο και μόνο για το όνομα.

Εννοείται πως θέλω φακό που να προστατεύει τα μάτια.

Δημοσ.

Δεν ζητάω φθηνό φακό, ζητάω φθηνό σκελετό και όχι κάτι overpriced μόνο και μόνο για το όνομα.

Εννοείται πως θέλω φακό που να προστατεύει τα μάτια.

Αυτό σου λένε. Παίρνεις από έναν πλανόδιο και απλά αλλάζεις τους φακούς.

Δημοσ.

Αυτό σου λένε. Παίρνεις από έναν πλανόδιο και απλά αλλάζεις τους φακούς.

Ναι διάβασα τι είπαν τα παιδιά και μάλλον αυτό θα κάνω.

Απλά απάντησα στον φίλο Κώστα παραπάνω.

Εάν βρω κάποιον κοκάλινο σκελετό σχετικά καλής ποιότητατς θα 'μαι τζιτζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...